Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaç kilosun öncelikle onu bilmek istiyorum sismekten korkuyorum dediğin için soruyorum....
Sizdeki sorun neydi ?
3.cü aşılama yerine tüp bebeğe başlamak daha mantıklı gibi geliyor bana eğer maddi sıkıntı varsa 3.cü aşılamayı düşünebilirsin

66 kiloyum. 6 kg fazlam var. ama sismekten kastim su, gonal f ve catlatmadan sonra karin bolgemde anormal bir siskinlik ve hassasiyet oluyor.

Nasil karar vericem gercekten bilmiyorum :(

Canım pekı hiç deişiklik varmı sende eğer pazartesıye kadar olmassan bı doktora gıt derım
Yok canimm kasiklarimda hala.agri var sanki usutmusum gibi. Cok nadir olur gecikme bende bekleyeyim. 1 ay gececekngali yok hafta ici olurum herhalde. Bhcg 1.26 nin artma.ihtimalide yok

Merhabalar. Bugün 2. Aşılamamı yaptırdım. Yaşım 32. Test günü 13 ekim. Bizdeki sıkıntı eşimin sperm sayısı düşük, morfoloji de sıkıntılı bende de kist varmış. Ama adetim hep düzenli. Kıllanma tüylenme yok. Çok sıkıntı değilmiş doktor öyle demişti. Yalnız prolaktin hormonum yüksek çıktı. Dostinex kullanıyorum. Daha önce de 2 kez yüksek çıkmıştı. Yine ilaç kullanmıştım. Bu doktorum MR istedi ama benim MR fobim olduğundan erteledim o işi :KK43: bir de hipofizde bi şey çıkarsa diye korkuyorum. Neyse onu şimdi kafama takmamalıyım. Aşılamam iyi geçti hiç acı hissetmedim. Ki ilkinde çok acım olduğundan korkarak girdim. İlk aşılamamı medical park hast. de, 2. Yi yani bugünkünü tıp fakültesinde yaptırdım ve hem doktorumdan hem hemşirelerden çok memnun kaldım. İlk aşılamamda sonrasında ağrım da çok olmuştu. Şuan hiç bir ağrı sızı hissetmiyorum çom şükür. Tavsiye ederim akdeniz üni. Tüp bebek merkezi. Herkesin bu zorlu süreçte Allah yardımcısı olsun...
Hoşgeldin canımmmmm Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Emeklerin boşa çıkmasın

66 kiloyum. 6 kg fazlam var. ama sismekten kastim su, gonal f ve catlatmadan sonra karin bolgemde anormal bir siskinlik ve hassasiyet oluyor.

Nasil karar vericem gercekten bilmiyorum :KK43:
Tedavinden kaynaklı onlar kaçış yok maalesef...
Yediklerine dikkat et biraz tedavi döneminde daha az zarar ile atlatırsın....
Ben 2 hafta sonra normale dönmüştüm ama kilolar kaldı tabi ki...
Eşin ne diyor ? Zaman çok hızlı geçiyor uzun süre ara verme ben o hatayı yaptım pişmanım şimdi

Günaydın kızlar
Dün akşam eşime hastaneye gidelim dedim kan vereyim hoca kaçıncı gün yap demişti dedi 15 deyince yok dedi :deli:
Gece de rüyamda test vermişim sonucu 3. Küsurdü sonra yine veririz diyoruz değer yükselir belki diye....
Zaten bugün yarın diye diye test gününe geldik adette olmadım

Günaydın kızlar
Dün akşam eşime hastaneye gidelim dedim kan vereyim hoca kaçıncı gün yap demişti dedi 15 deyince yok dedi :deli:
Gece de rüyamda test vermişim sonucu 3. Küsurdü sonra yine veririz diyoruz değer yükselir belki diye....
Zaten bugün yarın diye diye test gününe geldik adette olmadım
Heycsnnnnla bekliyorummmmm inss hayirli haberler olacakkk ins

Merhaba arkadaşlar. Asilama yaptirali 16 gün oldu henüz kan testi yaptırmadım. 11. Gun idrar testi negatif çıkınca sonucu kabullendim. Adetim 1 gun gecti. Crinone jel vermişti doktor. Bu jel adet gecikmesi yapar mi bilgisi olan var mi?

Back
X