Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim ruh halim oyle dengesizki heleki bu ay . Dua edelim napalim insallah umdugumuz gibi olmaz iyi sonuclar aliriz
Inşallah öyle olur..
Çünkü ciddi anlamda gergin geçti bu 2 hafta kendi elim ile yaptım ama oldu işte :(

artik oyle bi durumdayiz kiii test yapasimiz bile yok heralde 1 ay adet olmasak enfeksiyondandir kistendir diyecez :-) hic hamilelik yok aklimizda
Kesinlikle :D :D 2 gün geçti adetim mesela 3 daha olmam diyorum :D ihtimal sıfır :D :D

Sabaha nazaran rahatım biraz daha ama sanki adet olacak gibi hissediyorum ama çok erken daha 9 gün var eğer bugün adet olursam bizim aşılama 1 ay daha ertelenir offf
seni şartlandırmak istemem ama benim daha önceki tutan aşılamamda da bende öle olmuştum adet olacak gbiydim

ne diyecegimi sasirdim :-( canini sikma diyecegim ama olmayacak ne diyeyim bilemedim . Ama lutfen sakin ol kendi kendini motive et kimseden kimseye fayda yok bi dahakine daha guzel olcak diye dusun yiprtma kendini .s
Sadece allahım dedim test yapıpta negatifi görmeyeyim olmayacaksa adet olayım dedim :( üzgünüm şimdi annemlerdeyim ağlamak istiyorum ama annemin önünde olmaz :( kelimler tükeniyor: (

Sadece allahım dedim test yapıpta negatifi görmeyeyim olmayacaksa adet olayım dedim :KK43: üzgünüm şimdi annemlerdeyim ağlamak istiyorum ama annemin önünde olmaz :KK43: kelimler tükeniyor: ([/QUOT :-( canim benim ayni seyleri yasiyacagimizi bile bile umit ediyoruz ugrasiyoruz cabaliyoruz ama bi sekilde geri cokuyoruz birakiyoruz yapmak istemiyoruz gitmek istemiyoruz ve yine bi cikis yolu ariyoruz Rabbim bizi bununla siniyorsaaa eger ne olur yardimetsin cocukla yada cocuksuzlukla sinamasin kimseyi sonrada bizi zor hersey ama napalim sukredip mucadele edip dusup tekrar kalkacagiz onuda ogrendik bu zorluklarla mucadele ede ede alisiriyoruz ilk gun agliyoruz sonra mutsuz mutsuz dolaniyoruz sonra ise alisip yeni umutlar ariyoruz imtihan zor

Eşime baktım o benden daha heyecanlıydı nasıl söyleyecem :( içimde tuhaf ama bir huzur var olması gerekeni yaşıyorum 2.ci aşılama planı yapacam ama yapamıyorum tam sınav gününe denk geliyor aşılama tahmini olarak

Eşime baktım o benden daha heyecanlıydı nasıl söyleyecem :KK43: içimde tuhaf ama bir huzur var olması gerekeni yaşıyorum 2.ci aşılama planı yapacam ama yapamıyorum tam sınav gününe denk geliyor aşılama tahmini olarak
Canım benım cok üzüldüm inannnn ne dıyımkı bende yenı atlattım bılıyorum şuan ne durumda olduğnu senı ne rahatlatcaksa onu yap bırak kendını rahatla olurmuuuuu cok üzüldüm ınan cokkkkk

seni şartlandırmak istemem ama benim daha önceki tutan aşılamamda da bende öle olmuştum adet olacak gbiydim
Aşılaman tutmuş sonrasında aksi bir durummu oldu kuzum.ben henüz hiç aşılama yaptırmadım bat bekliyorum ilk aşılama. İçin

Aşılaman tutmuş sonrasında aksi bir durummu oldu kuzum.ben henüz hiç aşılama yaptırmadım bat bekliyorum ilk aşılama. İçin
2 .aşılamam tutumuştu canım sonra kimyasal gebelikmiş düştü değerlerim.şimdi 4 aşılamam yapıldı.tahlil günümü bekliyorum

Back
X