Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
coksukir bi kizim var canim
oda 7 ay sonra bi ilac kullndim hemen olmustu
ama busefer olmadi gitti pko ileri dercede bide ben d.kontrol hapi kullndim kilo aldirdi bence onun yuzunden boyle ugrasiyom
Allahım işallah tekrar anne olmayı nasıp eder sana burda coğumuz hiç anneliği tatmış deilz işallah allahım bızede nasib eder sanada hiçbişey için üzülme olurmu kızlar bırazdan anltırlar bı yolu varsa raporun felan

kizlar banada doktor asilama onerdi pkoluyum 2 defa klomen kullandim ama hicbir faydasi olmadi yumurtalarim gelismedi
asilama ucretli diye duydum kacparaya mal oluyor bi bilginiz var mi
Canım hoşgeldin ben fakültede aşılamami yaptırıyorum. Sadece ilaç parası veriyorsun. Muhtemelen iğne verirler daha etkili yani yumurtaların gelişir.

Allahım işallah tekrar anne olmayı nasıp eder sana burda coğumuz hiç anneliği tatmış deilz işallah allahım bızede nasib eder sanada hiçbişey için üzülme olurmu kızlar bırazdan anltırlar bı yolu varsa raporun felan
insaAllah canim enyakin zmanda olursunuz ☆☆☆

ne sorunu yaşadın canım
rahmim yapisikmis giremedim o yaptiki igne gibi sey varya adini unuttum ondan 3 tane denedi acmak icin azicik acti ordan verdi yarimsaat yattim ama ne bileyim o sorunu yasayinca umut felan kalmadi kafamda binbirturlu soru var

Back
X