Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
rahmim yapisikmis giremedim o yaptiki igne gibi sey varya adini unuttum ondan 3 tane denedi acmak icin azicik acti ordan verdi yarimsaat yattim ama ne bileyim o sorunu yasayinca umut felan kalmadi kafamda binbirturlu soru var
canım bende daha önceki aşılamamda rahim kasılmıştı makasla çekti tuttu bende korkmuştum ama hamile kalmıştım bunlar sorun değil takma kafana

canım bende daha önceki aşılamamda rahim kasılmıştı makasla çekti tuttu bende korkmuştum ama hamile kalmıştım bunlar sorun değil takma kafana
benimde oyle yapti cekti makasla o canimi cok yakti ztn bilmiyorm ya iyice bayilacak gibi oldum korktum ya heves felan kalmadi

Aminnnnn iyisin deme tatlımmmmm aklım sende yüzün gülsün diye yapıyom şebeklikler ıyi ol emiiiiiiiiii
Aminnnnn iyisin deme tatlımmmmm aklım sende yüzün gülsün diye yapıyom şebeklikler ıyi ol emiiiiiiiiii
Şimdi yanında olaydım sana bolllll köpüklü bi kahve yapardım bıde falına bakardım ohhhhh gecerdi sıkıntın allahın izniyle çokta güzel yemek yaparım heeeeeeeee içli köfteden tut mantıya ooooo tıka basa yedırırdım senı aklına bişey gelmezdi tatlımmmm:hamarat:

kızlar aşılamamın 10 günü belim be yan böğrüm ağrımaya başladı bu iyiye işaret olabilirmi
Belirti arama kuzum ya sonra daha çok üZülüyor insan ... bel ağrısı oluyor kasık ağrısı oluyor inşallah bebeğin seninledir kuzum

tesekkkur ederim ♡☆☆
sen yaptirdin mi
yaptirdiysan ne oldu sonuc falan bide ilac olarwk ne kullandin bnm yumurtaliklar cok tembel ilacla bile gelismiyor
Canım ben özel hastanede yaptırıcam işlem 350 tl ama muayene ücreti tahliller ilaçlar vs 1000 tl yi bulur dedi doktorum bakalım hayırlısı

Kızlar eşimle konuştuk biraz sanırım 1 aşılama daha yapıp bir daha denemeyecegiz elimize son 4 ayda ortalama 13 binden fazla para geçmiş ve biz halen kuruş sayıyoruz ve elde var sıfır kendimizi erteleyerek yaşamaktan çok yorulduk :(

Kızlar eşimle konuştuk biraz sanırım 1 aşılama daha yapıp bir daha denemeyecegiz elimize son 4 ayda ortalama 13 binden fazla para geçmiş ve biz halen kuruş sayıyoruz ve elde var sıfır kendimizi erteleyerek yaşamaktan çok yorulduk :KK43:
Hayırlısı olsun canım

Kızlar eşimle konuştuk biraz sanırım 1 aşılama daha yapıp bir daha denemeyecegiz elimize son 4 ayda ortalama 13 binden fazla para geçmiş ve biz halen kuruş sayıyoruz ve elde var sıfır kendimizi erteleyerek yaşamaktan çok yorulduk :KK43:
bende ilkden sonra bekleyecegim kis giriyor maddi yonunude dusunuyoruz artik maneviyattan cok cabalamak istesekfe bazen imkanlar el vermiyor

Back
X