Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar merhabaa yok mu bana yardım edecek biri :(
Aşılamadan korkuyorum iki haftaya aşılama olcam
Nasıl oluyo nasıl o süreç ve sonrası??bi anlatın hele

SchonerDuft SchonerDuft canımm hayırlı ugurlu olsuunnn darısı bize inşallah :anne:
Aşılamadan sonra ne gibi belirtilerin oldu neler yaşadın şuan ne gibi belirtilerin var içinde neler hissediyosun anlatır mısın bize :)

Kızlar merhabaa yok mu bana yardım edecek biri :KK43:
Aşılamadan korkuyorum iki haftaya aşılama olcam
Nasıl oluyo nasıl o süreç ve sonrası??bi anlatın hele
Tatlım normal alttan muayne gibi benim doktor bitti dedi şaşırdım hiç anlamadım bile bir tek spektrum takarken kasma rahim ağzını görmek için taktiği alet rahat ol hiç anlamazsın korkma bende korkuyordum anlamadım bile

canım size tavsiyem üniv hastanlerine bakın daha çok araştırıyolar ben adana başkent araştırmaya gidiyorum

Ona bakılsın canım belki damarlarda tıkanıklık vardır bizim doktor az olunca sperm renkli dupller ultrason cektirmisti siz sorun doktora gidince

Canım biz özele gittik ama doktor mal çıktı eliyle muayene etti ve sperm testine baktı 3,5 ay önce hormon tahlilini bile dün istedi daha düşün yani dün o malın yanından çıkıp üniversite hastanesine gittik doktor çok ilgilendi sonuçlara acayip şaşırdı bu kadar düşüş normal değil dedi Çarşamba günü sperm testin çıksın ona göre bakalım dedi muayene ettikten sonra hatta eşim 3 hafta önce sigarayı bıraktı yeni spermlerin ancak oluşur dedi bunu bile üniversitedeki doktor söyledi o dediğin tahlilin tam adı ney canım gidince soralım

SchonerDuft SchonerDuft canımm hayırlı ugurlu olsuunnn darısı bize inşallah :anne:
Aşılamadan sonra ne gibi belirtilerin oldu neler yaşadın şuan ne gibi belirtilerin var içinde neler hissediyosun anlatır mısın bize :)
Adet belirtileri gibiydi ama arada başım dönüyordu anlık... birde arada pembe akintim oluyordu... başka hiç bir sey hissetmiyorum

Canım biz özele gittik ama doktor mal çıktı eliyle muayene etti ve sperm testine baktı 3,5 ay önce hormon tahlilini bile dün istedi daha düşün yani dün o malın yanından çıkıp üniversite hastanesine gittik doktor çok ilgilendi sonuçlara acayip şaşırdı bu kadar düşüş normal değil dedi Çarşamba günü sperm testin çıksın ona göre bakalım dedi muayene ettikten sonra hatta eşim 3 hafta önce sigarayı bıraktı yeni spermlerin ancak oluşur dedi bunu bile üniversitedeki doktor söyledi o dediğin tahlilin tam adı ney canım gidince soralım
Canım ben arkadaşa msj attım dönsün bana sana yazacam aklımdasın yani

Varikosel olabilir mi falan diye sorun renkli ultrasonla testislere falan bakılıyor ürolog daha iyi bilir açıklar size

Tatlım normal alttan muayne gibi benim doktor bitti dedi şaşırdım hiç anlamadım bile bir tek spektrum takarken kasma rahim ağzını görmek için taktiği alet rahat ol hiç anlamazsın korkma bende korkuyordum anlamadım bile
Spekulum takılıyor yani
O beni biraz acıtmıstı rahim filmi cekinirken :(
Baska ne oluyor peki aşılamadan sonra

Adet belirtileri gibiydi ama arada başım dönüyordu anlık... birde arada pembe akintim oluyordu... başka hiç bir sey hissetmiyorum
Canım genelde öyle diyorlar yani gebelikle adet belirtisi aynıymıs
Pembe akıntı mı kahve akıntı mı peki bide adetin kac gün gecti canım

Spekulum takılıyor yani
O beni biraz acıtmıstı rahim filmi cekinirken :KK43:
Baska ne oluyor peki aşılamadan sonra
Takılıyor evet kasmazsan sorun yok canım aşılamayı yapıyor 15_30 dk dinlenip çıkıyorsun 15 gün sonra kan testi yaptır diolar

Hmm ben cok heyecan yaptım daha şimdiden..daha asılamam ayın sonunda

.
Aşılama kolay bir islem canım.acı hissetmezsin.sonrasında kanaman olabilir az az.Bu normal.Heyecan yapma fazla..Aşılama öncesi adet zamanı yumurtlaman için ilaç verecek doktor.5gün onu kullanacaksin.adetin bittikten 4-5 gün sonra yumurtalarına bakacak gelişmiş mi diye..sonra yumurtlamana göre catlatma iğnesi verecek.iğneyi vurulduktan 36 saat sonra aşılama yapılacak.Aşılama olmadan 1.5 saat önce falan esin sperm verecek ve bu spermler yikanarak en güzelleri en afacanlari seçilecek.yıkama biter bitmez spermler rahme yerleştirilen spekulumun icinden enjektör yardımıyla rahme verilecek. Yatabildigin kadar yat hastanede en az yarım saat kadar....Allah bebis nasip etsin inşaAllah hepimize canım hayırlısıyla.

Canım üzme kendini herşeyde vardır bir hayır moralini bozma eşinin degerleri tekrar yükselir sen eşinle vakit gecir boşver buna üzülmeyin cıkın hava alın dolaşın inşallah tekrar yükselir

Beni azarlamaktan fırsat bulursa çıkar hava alırız canım

Back
X