Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
.
Aşılama kolay bir islem canım.acı hissetmezsin.sonrasında kanaman olabilir az az.Bu normal.Heyecan yapma fazla..Aşılama öncesi adet zamanı yumurtlaman için ilaç verecek doktor.5gün onu kullanacaksin.adetin bittikten 4-5 gün sonra yumurtalarına bakacak gelişmiş mi diye..sonra yumurtlamana göre catlatma iğnesi verecek.iğneyi vurulduktan 36 saat sonra aşılama yapılacak.Aşılama olmadan 1.5 saat önce falan esin sperm verecek ve bu spermler yikanarak en güzelleri en afacanlari seçilecek.yıkama biter bitmez spermler rahme yerleştirilen spekulumun icinden enjektör yardımıyla rahme verilecek. Yatabildigin kadar yat hastanede en az yarım saat kadar....Allah bebis nasip etsin inşaAllah hepimize canım hayırlısıyla.
Adetin 2.günü başlanıyor iğneye dimi canım

25 yaşındayım.1.5 sene bebiş için uğraştım.Polikistik over hastasıyım.Eşimdede varikosel var. Yani hareket sıkıntısı var. 1.5 sene boyunca yapmadığım şey kalmadı. Bütün kürleri denedim. Doktorda ilaç tedavisi oldum ama yumurtalarım klomene yanıt bile vermedi.Onca ilaca bir yumurtam bile büyümedi.Hiç bir zaman çocuğum olmayacak dedim.başka bir hap kullandım pahalı 120 tl adı femara onda yumurtam büyüdü inanın sanki hamileymişim gibi sevindim.Yumurtamın bile büyümesi bana yetti tabii yine sonuç olumsuzdu. 2 ay daha denedim olmadım.Toplam 6 ay ilaç kullandım.Sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı. 2 ay dinlendim.O 2 ay da bitmek bilmeyen bir grip oldum.Özele para dayanmadı. Devlet hastanesine tüm raporlarımı alıp gittim. Orda aşılama yaptırdım ve aşırı umutsuzdum.Bu aşılama olmazsa bir sonra ki ay bir daha yaptıracaktım.Sonra da direk tüp bebek.Çok şükür rabbime ilk aşılamam tuttu.Hatta ikizdi 9. haftada birinin kalbi durdu. Şuan oğluşumu bekliyorum.

Canım genelde öyle diyorlar yani gebelikle adet belirtisi aynıymıs
Pembe akıntı mı kahve akıntı mı peki bide adetin kac gün gecti canım
Pembe bir kere kırmızı geldi o da koştum kendimi unutup çok açık pembe

Dün geceden beri çok rahatsızım canım şiddetli böbrek sancım var hareket bıle edemiyorum tamda gününde başladı ağrılar sızı takip edıyorum ama yazmaya hiç halim yoktu canım
Geçmiş olsun canım ilaç ta alamıyorsun bol su iç bari

25 yaşındayım.1.5 sene bebiş için uğraştım.Polikistik over hastasıyım.Eşimdede varikosel var. Yani hareket sıkıntısı var. 1.5 sene boyunca yapmadığım şey kalmadı. Bütün kürleri denedim. Doktorda ilaç tedavisi oldum ama yumurtalarım klomene yanıt bile vermedi.Onca ilaca bir yumurtam bile büyümedi.Hiç bir zaman çocuğum olmayacak dedim.başka bir hap kullandım pahalı 120 tl adı femara onda yumurtam büyüdü inanın sanki hamileymişim gibi sevindim.Yumurtamın bile büyümesi bana yetti tabii yine sonuç olumsuzdu. 2 ay daha denedim olmadım.Toplam 6 ay ilaç kullandım.Sonra rahim filmi çekildim temiz çıktı. 2 ay dinlendim.O 2 ay da bitmek bilmeyen bir grip oldum.Özele para dayanmadı. Devlet hastanesine tüm raporlarımı alıp gittim. Orda aşılama yaptırdım ve aşırı umutsuzdum.Bu aşılama olmazsa bir sonra ki ay bir daha yaptıracaktım.Sonra da direk tüp bebek.Çok şükür rabbime ilk aşılamam tuttu.Hatta ikizdi 9. haftada birinin kalbi durdu. Şuan oğluşumu bekliyorum.
Çok şükür erkegimiz geliyor yer teyzesi onu

yediklerine dikkat ediyor musun peki 3kurusa5kofte 3kurusa5kofte kuzum arkadaşta pkolu bir el atsan ne kadar uğraştığını bir anlatsan arkadaşa ona da umut olsa ....
arkadaşı etiketledim o da pkolu şimdi hamiş erkeğimiz bekliyoruz dört gözle
Bahsettiğim arkadaş yazmış sormsk istediğin birşey varsa yardımcı olur sana

Canım bizde 8 milyon çıktı 3,5 ay proxeed plus,keçi boynuzu kürü ve özü yedi sigarayı bıraktı dün tekrar tahlil verdi 4 milyona düşmüş ve 3 milyonu hareketsiz sok olduk
canım ben dün akşam keçiboynuzu kürüne ve incir kürüne başladım. sende başlaaa çok farkediyor keçiboynuzu inanıyorum değişecek durum

canım size tavsiyem üniv hastanlerine bakın daha çok araştırıyolar ben adana başkent araştırmaya gidiyorum
ay bir hemşeri gördüm sanki

Hırsını benden aldı sanırım ama bu sabah yedi fırçasını ayağını denk alır artık
birbirnizi incitmeyin ikinizde gerginsiniz üzgünsünüz alttan almaya çalış şu an eşin gurur yapıp acısını başka şeylerden çıkaraiblir takılma canım

Kızlar tüp bebek hakkında bilgisi olan varmı?
canım acele etmee ümitsizle düşme. lütfen bitkisel kürlerden keçiboynuzu kürünü, keçiboynuzu özünü dene ne olur. sende incir kürü ve soğan kürü yap. tüp bebek çok meşakatli hem maddi hem manevi süreci zor. Zaman kaybetmek istmeiyorsun biliyorum sadece detoks yapıyor gibi vucudunuzu bir yenileyin o sürece hazırlayın canım.
Benim tüp bebekle ilgili bir bilgim yok maalesef

Back
X