Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu ay çok rahatım inanki.:KK70:
:KK70: ama yinede nedenlere sarılıyorum. incir kürüne başladım eşimede keçiboynuzu yapıyorum her akşam:KK70: dün bitti regl :KK70: hemen işe koyuldum :KK70: ama iştee üste kaldık ahahaha
ahhah tadını al bacım gol olacaksa oluyor :D özel çabaya gerek yok öncelik zevkimiz :D :D

ayy yazık bize ya:KK70:
hemde ne yazık yaaa :D :D

Benimkide aslında anlık sinirle söylemişti sonra çok pişman oldu
sinir anında olur ama izi kalıyor yine de

O neydi gııııı hepimizi pek bi fingirdek gördüm bugün:KK70:anam bacım 1,5 yıldır evliyim ilk günden beri pozisyon olmaz benim altta olmam lazım bugün yumurtlama öncesi yok yumurtlama günü diye diye bildiğin ödev yaptık bi pok anlamadım ama bu ay dünya varmış dedim huhuwwww bende insanım canım ilk kez ne yaptığımın tadına vardım bana da yazık anam :KK61::KK71:
anam 1,5 senedir onun için çalışılır mı :D yakacan mumları giyicen cicileri :D sonrası uçuş :D

Ben bıraz iyilestım ya sabahtan beri börekler kurabıyeler yemekler temızlık bız akıllanmayız heeeeee bazen bu hıperaktıflıgımden nefret ediyorum tabı ınanmaz adamlar ıkı gündür can çekişiyon bugün cosmussun dıcek ahhhhhh durduramıyom kı kendımı:kızgın:

Noluyor kızlar hakikaten coştunuz hormonlardan :halay::halay:
Ben de istekliyim zaten hergün hergün istiyorum adamlara da yazıkk :KK45:
Aklıma getirmeyin bari bak daha dün yaptık bugün de mi ortam hazırlasam adam işten gelince :oops:

Giyiyim şöyle minileri bi zaten saçım makyajım tamam mini ve topukluya bakar iş :21:
Ama yemekten sonra mı giysem acaba

Iyiyim kuzum biraz daha topladık kendimizi ama ağrım var biraz adet olsam da rahatlasam biraz

Ben bıraz iyilestım ya sabahtan beri börekler kurabıyeler yemekler temızlık bız akıllanmayız heeeeee bazen bu hıperaktıflıgımden nefret ediyorum tabı ınanmaz adamlar ıkı gündür can çekişiyon bugün cosmussun dıcek ahhhhhh durduramıyom kı kendımı:kızgın:
Neden yoruyorsun kendini ayaklarını havaya dik uzan kalkma yerinden az ve sık beslen beslenme çok çok önemli

Noluyor kızlar hakikaten coştunuz hormonlardan :halay::halay:
Ben de istekliyim zaten hergün hergün istiyorum adamlara da yazıkk :KK45:
Aklıma getirmeyin bari bak daha dün yaptık bugün de mi ortam hazırlasam adam işten gelince :oops:
Yazık bana ya aşılama gününden sonra sıfır :D :D şimdide adet bekliyorum Bir sey yapamayız :D

Giyiyim şöyle minileri bi zaten saçım makyajım tamam mini ve topukluya bakar iş :21:
Ama yemekten sonra mı giysem acaba
Istekli olupta bekletmekte güzel :D :D

Kızlar ya bişey sorucam eşim Çarşamba sperm tahlili verecek ama üşütmüş ağrı kesici alıyor ateşi de var bunlar sperm sonucunu etkilermi??

Kizlar dolapta catlatma ignesi vardi elektrik kesilmis birsey olur mu yaaa icime kurt düştü ne zaman gittigini ve kacta gelecegini bilmiyorum

Back
X