- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
Lütfen önce sen lütfen sen sağlıklı olursan daha iyi tedavi olacaksın herşey daha iyi olacakTamam kuzum şimdi daha iyiyim çok sağol desteğin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen önce sen lütfen sen sağlıklı olursan daha iyi tedavi olacaksın herşey daha iyi olacakTamam kuzum şimdi daha iyiyim çok sağol desteğin için
Anladım canım mesele hepsinin farklı boyutlarda olması. E vücudumuz robot değil ne yapalım. Ama şöyle düşünüyorum yumurtanın çokluğu değil kalitesi onemli. Bir taneyle bile hamile kalabilirsin.Bilmiyorum canım 175 cc vuruyorum hemde ama çabuk büyümüş doktor normal dedi ama diğerlerini büyütmek için ilaca devam edince öbür büyüyenlerde büyüyecek bilmiyorum ne olur bünyeden bünyeye fark var sanırım birisiyle tanıştım o günde 3 iğne yapıyormuş 11.gün daha yeni istenen seviyeye gelmiş ben daha 5 tane iğne yaptım
son 3 gun abla bakalim ne sonuc alicamAdet olmadın deme daha seker kızım
Çok haklısın kuzumLütfen önce sen lütfen sen sağlıklı olursan daha iyi tedavi olacaksın herşey daha iyi olacak
Nasip canım sende üzülme kuzucukların birisi gitti belki ama bunda da vardır bi hayırAnladım canım mesele hepsinin farklı boyutlarda olması. E vücudumuz robot değil ne yapalım. Ama şöyle düşünüyorum yumurtanın çokluğu değil kalitesi onemli. Bir taneyle bile hamile kalabilirsin.
niye böyle oldu kuzum yaKızlar günüm hiç aydın olmadı çok moralim bozuldu iğnelere başladım 4.gün kontrolde yumurtalar 13-13,5-3,4-4 mm falan dı bugün 17,30-17—8-8,30 olmuş ya yarın yada Çarşamba çatlatma iğnesi yapıp yumurta toplayacaklar ki bu iyi birşey yada bu ay iptal edip önümüzdeki ay tekrar başlayacaklar ki bu da kötü haber ağlamaktan başıma ağrı çıktı
Sevindim iyi olmana bende haplara devam ediyom bu haftayi dengeli ve güzel gecirmem lazim adet tarihim yaklasiyo bide sigara iciyodum arada onuda biraktim iyiyim sükür:)iyiyim regliyim halen eski düzenime döndüm çok mutluyum o yüzden sen nasılsın
olgarutln baskılıyor çatlamasını engelliyor onların büyüklere bişi olmaz çatlamdan sonra eğilip kalma fazlaBilmiyorum canım 175 cc vuruyorum hemde ama çabuk büyümüş doktor normal dedi ama diğerlerini büyütmek için ilaca devam edince öbür büyüyenlerde büyüyecek bilmiyorum ne olur bünyeden bünyeye fark var sanırım birisiyle tanıştım o günde 3 iğne yapıyormuş 11.gün daha yeni istenen seviyeye gelmiş ben daha 5 tane iğne yaptım
sigara sağlığa zararlı tebrik ederim bırakabilmişsin kuzumSevindim iyi olmana bende haplara devam ediyom bu haftayi dengeli ve güzel gecirmem lazim adet tarihim yaklasiyo bide sigara iciyodum arada onuda biraktim iyiyim sükür:)
Eeee bu kadar tedavi bu kadar stres onuda aradan cikardim Kocacim Paket Paket iciyo karismiyom ne edem adama hayati zindan ettim zaten pazarliklar anlasmalar görmen lazimmmmsigara sağlığa zararlı tebrik ederim bırakabilmişsin kuzum
Hadi bakalim fistigim isallah hayirli haberler verirsin:)son 3 gun abla bakalim ne sonuc alicam
Iym canım bugün igneden sonraki 12.günüm bi yanım test yap diğer yanım 1-2 gün daha bekle diyor. Sen neler yapiyorsun canim nasılsınMissss sen nasilsin canim
Çatlatma iğnesinden sonra mı eğilmeyin canım birde bu büyümüşler büyümeye devam ederse bişey olur mu acabaolgarutln baskılıyor çatlamasını engelliyor onların büyüklere bişi olmaz çatlamdan sonra eğilip kalma fazla
İyiyim tatlım şükür test yapabılırsın ama cıkmayabılcegnıde kafanda tut olurmu yanı negatıf olabılır cğnkü bazı gebelikler kannda görülebiliyo bazen işallah pozıtıf olurda sevınırız:)Iym canım bugün igneden sonraki 12.günüm bi yanım test yap diğer yanım 1-2 gün daha bekle diyor. Sen neler yapiyorsun canim nasılsın
Eeee bu kadar tedavi bu kadar stres onuda aradan cikardim Kocacim Paket Paket iciyo karismiyom ne edem adama hayati zindan ettim zaten pazarliklar anlasmalar görmen lazimmmm![]()
baskı iğnesi vuruluyorsun zaten büyümezler kontrolsüz merak etme ağır birşey taşıma kaldırma eğilmeÇatlatma iğnesinden sonra mı eğilmeyin canım birde bu büyümüşler büyümeye devam ederse bişey olur mu acaba
onun tadı nasıl geçen bende alacaktım gördüm ama bilemedim ceviz gibi miEki Görüntüle 2066865
Canım bak benim gecen doktorum bi ceviz önerdı bana aldım cok lezzetli hemde faydaları saymakla bıtmıyo pikan cevızı kolesterole kalbe meme kanserıne üreme organlarına alzaymır hastalıgna herseye devaymış
Cok lezzetli valla canım cevızden daha iiyi tadı hatta ben cok sevdım:)onun tadı nasıl geçen bende alacaktım gördüm ama bilemedim ceviz gibi mi