- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
insallah ablacmHadi bakalim fistigim isallah hayirli haberler verirsin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah ablacmHadi bakalim fistigim isallah hayirli haberler verirsin:)
Aslnda yapsam sonuc belli olur ama korkuyorum aslnda. 1buck yildr hep tek czgi gördm. Smdi de tek cizgi görürüm diye sabretmk istiyorumİyiyim tatlım şükür test yapabılırsın ama cıkmayabılcegnıde kafanda tut olurmu yanı negatıf olabılır cğnkü bazı gebelikler kannda görülebiliyo bazen işallah pozıtıf olurda sevınırız:)
Kıyamam yaaaaa bılmezmıyım o duyguyuAslnda yapsam sonuc belli olur ama korkuyorum aslnda. 1buck yildr hep tek czgi gördm. Smdi de tek cizgi görürüm diye sabretmk istiyorum
Bugün gezmek yokmu fıstığım evdesın galiba:)insallah ablacm
Canim kendni üzme toplama günune kdar istenilen boyutta yumrtalarin olur mutlaka. Ilacn dozu fzla gelmis olabilir. Sdce 30mm olan cok buyuk yoksa 17 mm olan buyudukten sonra dollenme sansi var elbette. Sakin ol stres de cok etkiliyor biliyorsundur zaten. Ağlama lutfenKızlar günüm hiç aydın olmadı çok moralim bozuldu iğnelere başladım 4.gün kontrolde yumurtalar 13-13,5-3,4-4 mm falan dı bugün 17,30-17—8-8,30 olmuş ya yarın yada Çarşamba çatlatma iğnesi yapıp yumurta toplayacaklar ki bu iyi birşey yada bu ay iptal edip önümüzdeki ay tekrar başlayacaklar ki bu da kötü haber ağlamaktan başıma ağrı çıktı
bugunde kaynanamdayim ablaBugün gezmek yokmu fıstığım evdesın galiba:)
Insaallah canim. Persmbe yada cuma günu kirmizilari gormezsemKıyamam yaaaaa bılmezmıyım o duyguyuben kabus dıyorum o testlere bu ay benım yok ya ohhhhhh kafam rahat kırmızı tek cızgı yok günüm gecti hamılemiyın yok kafam cok rahat öbür ay benı gör yusufffff yusufffff olcam yıneeeee
sende cok düşünme tadını cıkar su ıkı günün zaten allahım hakkında hayırlısını vercektır bızım dılegmiz hamile olmannnn işallah
Şu kafanı azcık bosalt hep aynı seyı düşünmekte engelliyo bizi daha yasın küçük biraz sabır bırazda kafayı dagıtmak lazım işallah benım seker kızımın pembe yanaklı şirin kuzucukları olcakkkk ama sabır bebeğim olurmu allahım cok büyükbugunde kaynanamdayim ablabenim evde durdugum nerde gorulmus bi kar yagimca anca bu gidisle ama skildim bi evladim olsada oturup onla ilgilensem artik
Kıyamam ben sana işallah canım benim yaaaaa allahım yüzünü güldürsün:)Insaallah canim. Persmbe yada cuma günu kirmizilari gormezsemcok mutlu olurum inan ki. Negatf bile olsa mutlka test sonucmu paylasicam sizlerle. O yusuf yusuflk durum bnde de mevct. Ama bel ağrim cok o bile bana umut oluyor aslnda
![]()
Insaallah canim. Ya birsy sormak istiyorum hani diyoruz ya ilk idrarla yap diye. Ben ilk idrari kacirdm yani yapmk istemedim. Smdi yapsam cikar mi ?Kıyamam ben sana işallah canım benim yaaaaa allahım yüzünü güldürsün:)
Canım eğer gec döllenme olduysa sabahta olda aksamda olsa cıkmaz iki gün bekle derım ama senı üzmicekse yap herseye hazırım dıyosan işallah iki cizgi cıksınnnnn kırmızı kırmızıInsaallah canim. Ya birsy sormak istiyorum hani diyoruz ya ilk idrarla yap diye. Ben ilk idrari kacirdm yani yapmk istemedim. Smdi yapsam cikar mi ?
2 gun daha beklesem daha iyi olur senin de dedigin gbi. Hem adet olmazsam umudum daha da yükselir zaten. Insaallah hep güzel haberler verirz burdaCanım eğer gec döllenme olduysa sabahta olda aksamda olsa cıkmaz iki gün bekle derım ama senı üzmicekse yap herseye hazırım dıyosan işallah iki cizgi cıksınnnnn kırmızı kırmızı
ztn dusunmekden bu haldeyiz ya ah su hamilleik belirtisimi su soylemi su boylemi demekden artik elim kanasa hamilelikden djyecek dereceye gelecegim diye korkuyorm dogrusu rabbim buyuktur insallahŞu kafanı azcık bosalt hep aynı seyı düşünmekte engelliyo bizi daha yasın küçük biraz sabır bırazda kafayı dagıtmak lazım işallah benım seker kızımın pembe yanaklı şirin kuzucukları olcakkkk ama sabır bebeğim olurmu allahım cok büyük
bugün bende alayım olmazaCok lezzetli valla canım cevızden daha iiyi tadı hatta ben cok sevdım:)
tüp bebekte bilemiyorsun kuzum orda benden 12 olgun 5küçük toplandı 12den bana kalan birinde 3 birinde 4 embriyo oldu kalitede düşütü zaten hepsininde çözüldükten sonra gelişimleri durdukızlar bugun bende çok iyi haber yok kontrole gittim kist oluşmuş doktorum dediki bir ay araverelim temizlensin rahim bu iki ay da olabilir dedi.ama bi umut verdi hala çatlamaya devam eden yumurtalarım varmış ilişki önerrim dedi garipsedim gecen aydan kalan yumurtalarım işe yarıyo demekki ayrıca doktora sordum herşey güzel giderken neden olmuyor dedim döllenme olmuyor olabilir dedi kızlar döllenme olmıyorsa bunun çözümü var mı tüp bebekde
Al al canım benim şifaaa olsun :)bugün bende alayım olmaza
Belli değil şey yap üstünü çıkar öyle resim çek sonra acile git bir kan ver sen daha net görürsünKizlar sabah test yaptim bu testlere guvenmiyorum ama ilk defa golge gibide olsa az bi cizgi var fotoda bellimi bilmiyorm ama bakin bi
Sarjim az girmiyo kameraya cekicemde bekliyorm onu bi an attim belli olmamis adeti beklerim heralde abla ya ztn 2 gunBelli değil şey yap üstünü çıkar öyle resim çek sonra acile git bir kan ver sen daha net görürsün