Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Annemde kızım dıyo sıgarayı bıraktın halüsülasyonmu görmeye başladın :KK70: dıyo soğuk almışın dıyo ayyyy ne bılım bacım tedavı öncesı ödüm patlıyo hasta olmak istemiyorum allahın izniyle
kuzum birşey olmaz allahın izni ile merak etme sen sağlıklı besleniyon mu bakim neler yiyon

kuzum birşey olmaz allahın izni ile merak etme sen sağlıklı besleniyon mu bakim neler yiyon
Sabahları düzgün kahvaltı edıyom öğlen meyve fındık fıstık cevıziçi badem kuru incir hurma kayısı akşam mesela pırasa yapıcam esım yemiyo ona et pişircem bende yıcem günde bır bardak süt yoğurt üç kaşık valla daha fazlasını yıyemiyom balık iki defa yedım ıyyyyyyyyy bu gectiğmiz hafta bıde doktorun verdıgı vıtamınler var sıgarayı bıraktım valllaaaaaa ben cok ilerleme kaydettım sayenızde yaaaaaaa:) heeeee ıkı litre su içiyom üç olması için caba sarf edıyom

C09660EE-B5D8-43AC-90FA-108F16782CBB.webp
Sabahları düzgün kahvaltı edıyom öğlen meyve fındık fıstık cevıziçi badem kuru incir hurma kayısı akşam mesela pırasa yapıcam esım yemiyo ona et pişircem bende yıcem günde bır bardak süt yoğurt üç kaşık valla daha fazlasını yıyemiyom balık iki defa yedım ıyyyyyyyyy bu gectiğmiz hafta bıde doktorun verdıgı vıtamınler var sıgarayı bıraktım valllaaaaaa ben cok ilerleme kaydettım sayenızde yaaaaaaa:) heeeee ıkı litre su içiyom üç olması için caba sarf edıyom

Ooh maşaallah şifa olsun inşaallah

2 LT DE Büyük başarı kuzum

hurmayı transferden sonra yeme ama kuzum
Nıyeki canımıniçi? Evet ya su içmeyen ben ıkı litre su içiyom cok azmettım allahım güç veriyo bana sanki hersey cok güzel olcak öyle azım ve umut doluyum ya sızın desteklerınızde var allah rası olsun :)

Nıyeki canımıniçi? Evet ya su içmeyen ben ıkı litre su içiyom cok azmettım allahım güç veriyo bana sanki hersey cok güzel olcak öyle azım ve umut doluyum ya sızın desteklerınızde var allah rası olsun :)
allah bu umududaim tsin bebeğim.. rahim kasılıyoruş

herkese merhaba aşılama hakkında bilginizi almak istiyorum. eşim 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sperm sayısı 2 milyon hızıda %5 ti geçen haftaki testimizde ise sperm sayısı 16 milyon hızıda % 10 çıktı doktor ameliyat öncesi tüp bebek harici mümkün değil bebek sahibi olamazsınız demişti ama şidmiki değerlerimizle isterseniz 6 ay bekleyin doğal yolla olabilir yada aşılama yaptırabilirsiniz dedi. ama ben çok korkuyorum her ay test yapıp o tek çzgiyi görmekten çok yıprandım 1 yıldır uğraşıyoruz. aşılama yaptıranlar benim durumumda olan varmıydı çok uzun oldu hakkınızı helal edin

Back
X