Çok sık mış kontroller.İnşallah canım 4.gün ve sonrasında hergün gittim kontrole her defasında kan verdim vajinal ultrasona girdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sık mış kontroller.İnşallah canım 4.gün ve sonrasında hergün gittim kontrole her defasında kan verdim vajinal ultrasona girdim
Benim hızlı büyüdü canım 4.gün kontrolde çatlama engelleyici iğne başlandı meselaÇok sık mış kontroller.
Degil canim ama benim de kedim var çook severim kedileri:))[/QUOTE]Canım konuyla alakasız ama profildeki kedi senin mi :)
Amin canım o his bende de var sanki hiç anne olamayacakmısım gibi geliyo :/Ruhum çok sikkin içimde heyecan var. umutsuz um karamsar oldum. Sanki tup bebek bile yaptırsam olmayacak gibi hissediyorum. Niye böyle oldum daha yolun başında.adetim yaklaştı ondanmidir.bunaldim kızlar ya.Allah tez zamanda bizi bu dertten kurtarır inşallah.
kuzum kalsiyum omega 3 bizim için önemli günde 2 lt su yuda aksatmıyoruz çay kahve içmemek gerekli@denetim canım peki aşılama öncesi/sonrası neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz?
Evet kan verdm öglenden sonra sonuc alıcam nasipse. 1-2 saate belli olucak herşy tatlm ❤Missss test günün deilmi bugün canim
Hadi bakalim hayirlisi yaz ama olurmu dualarim seninle canimEvet kan verdm öglenden sonra sonuc alıcam nasipse. 1-2 saate belli olucak herşy tatlm ❤
Hadi bakalım hayırlı sonuçlar insallahEvet kan verdm öglenden sonra sonuc alıcam nasipse. 1-2 saate belli olucak herşy tatlm ❤
Tamam canım omega 3 için balık mı diyosun? Suyu çok içerim ben zaten kahve de tüketmiyorum çay da sabah bir akşam bir bardakkuzum kalsiyum omega 3 bizim için önemli günde 2 lt su yuda aksatmıyoruz çay kahve içmemek gerekli
anlamını unuttum valla bu eski nickim değiştirmiştim denetim dersimin adını idi bahsettim sınav falan o an o geldi aklıma öyle değiştirdimSchonerDuft neden deisti ismin denetim bayaaaaa etkili bi isimdi bu yeni olanin tam anlami ne kiiiii
evet semiz otunda da mevcutTamam canım omega 3 için balık mı diyosun? Suyu çok içerim ben zaten kahve de tüketmiyorum çay da sabah bir akşam bir bardak
Napıyon kızzzzz yedin mi o masadakileri pisssss bak görümcem bana ne aldıSchonerDuft neden deisti ismin denetim bayaaaaa etkili bi isimdi bu yeni olanin tam anlami ne kiiiii
Sadece muz ve mandalina severim ama mecbur diğerleride yenecek ya bi görsen kızcağız nasıl heyecanlı hala olucam diye internetten bakıyor ne duysa görse gidip alıp geliyor Allah razı olsun dün hiçbirimiz bişey yemedik taki doktor tedavinin iptal olmadığını söyleyene kadar eniştem görümcem ben elimizde tlf merakla bekleyenlere müjde verdik oradan enişte aldı bizi yemeğe götürdü hiç sevmediğim halde bi tabağa yakın İskender yemişim düşün iyi insanlar iyiki var etrafımızdaNapıyon kızzzzz yedin mi o masadakileri pisssss bak görümcem bana ne aldı Eki Görüntüle 2068133
Afiyet olsun sifa olsun Isallah canim yicez mecburNapıyon kızzzzz yedin mi o masadakileri pisssss bak görümcem bana ne aldı Eki Görüntüle 2068133