- 26 Temmuz 2016
- 1.486
- 1.175
- 133
Ama aklım hala senin masadaAfiyet olsun sifa olsun Isallah canim yicez mecbur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama aklım hala senin masadaAfiyet olsun sifa olsun Isallah canim yicez mecbur
Ahhhh canim buyur gel hepsindende varrrr kizzAma aklım hala senin masada![]()
Isallah ugurlu gelir tatlimanlamını unuttum valla bu eski nickim değiştirmiştim denetim dersimin adını idi bahsettim sınav falan o an o geldi aklıma öyle değiştirdim
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsunmrb kızlar bende ilk aşılamamı pazartesi yaptırdım test için gün bekliyorum. 24 yada 25 kasım test yapacağım umarım hamileyimdir
inşallah cnm allahım hepimizin yardımcısı olsunİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun
Amin canıminşallah cnm allahım hepimizin yardımcısı olsun
Canim bende tüp basladim biliyosun cok acemiyim ve cok tirsiyom sana tavsiye verebilmek isterdim dualarim seninle:)kızlar dondurulmuş embriyo transferine geri sayım başladı çok heyecanlıyım birazda korkuyorum inşallah olur :) dualarınızı bekliyorum neler tavsiye edersiniz bana ne yapsam bilemiyorum :) korku için tavsiyeniz var mı :)
hadi bakalım canım inşCanim bende tüp basladim biliyosun cok acemiyim ve cok tirsiyom sana tavsiye verebilmek isterdim dualarim seninle:)
Cok sevindim dedim sana ildu bak gözünaydin canimKizlarr hamileyim ❤Eki Görüntüle 2068231
Kizlarr hamileyim ❤Eki Görüntüle 2068231
Sağol canmm ya hâla inanamiyorum . Darisi isteyen herkse nasipseCok sevindim dedim sana ildu bak gözünaydin canim
Sağol canimmHayırlı olsun sonunda mutlu haber
benim aşılamada eşimin değerlerini göstewren bir kağıt vermişlerdi size vermediler mi ? .. inşallah tutar kuzum ileri hız yıkanınca artıyor diye biliyorum[/QUOTE]Bizde varikosel yok ancak ileri hizli 0 ileri yavaş %50 tabi bu sonuctan sonra takviyeler ve beslenmeye cok cok dikkat ederek aşilama yaptirdim ama asilama sirasinda esimin degerlerini ogrenemedim. Sayimiz sınırdaydi 35 milyon su an kaçtir bilemem. Henuz asilamanin5. Gunundeyim sonucu bilemiyorum insallah tutar. Sizinde insallah tedaviye gerek kalmadan olur cunku oldukca yipratici psikolojik acidan