Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ruhum çok sikkin içimde heyecan var. umutsuz um karamsar oldum. Sanki tup bebek bile yaptırsam olmayacak gibi hissediyorum. Niye böyle oldum daha yolun başında.adetim yaklaştı ondanmidir.bunaldim kızlar ya.Allah tez zamanda bizi bu dertten kurtarır inşallah.
bu durum insanı çok yıpratıyor her ay kırmızıları görüp tek çizgiyi görmekten hep bu umutsuzluk rabbim yavruna kavuştursun canım

Canımm cok sevindimm hayırlı ugurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün :KK15:darısı bize :KK66:
Sana bişey sormak istiyorum
İlk aşılaman mı bide şuana kadar belirtilerin var mıydı şuan neler hissediyosun,??
Saģolasin canim. Aşilama değl kuzum normal yoldan kaldim. Ilacsz. Sormak istedgn olursa elbette msji gordugmde cevaplarm mutlaka

Kızlar konuyla cok alakalı değil ama birşey sormak istiyorum.Adetime 1 hafta var geçen gece rahmimde bir ağrı vardı lavaboya gideyim dedim peçeteye pembe bir kan geldi sonra ağrıda dayanılmayacak gibi olunca doktora gittik.Doktor test yaptı ve ultrasonla baktı gebelik gözükmüyor kadın doğum açısından da bir sıkıntı yok dedi. Zaten gebelik beklemiyordum. Ama daha sonra 3 gündür sürekli idrara çıkıyorum. Sabahları uyandığımda yataktan kalkamayacak kadar belim ağrıyor. İdrar rengide kahveye yakın koyu renkte. Erken gebelik belirtileri olabilir mi? Yoksa psikolojik olarak takıyor muyum :( Adetime de daha 1 hafta var. Acaba doktorun testinde de o yüzden mi çıkmadı acaba diye de düşünmekten alamıyorum.

Kızlar konuyla cok alakalı değil ama birşey sormak istiyorum.Adetime 1 hafta var geçen gece rahmimde bir ağrı vardı lavaboya gideyim dedim peçeteye pembe bir kan geldi sonra ağrıda dayanılmayacak gibi olunca doktora gittik.Doktor test yaptı ve ultrasonla baktı gebelik gözükmüyor kadın doğum açısından da bir sıkıntı yok dedi. Zaten gebelik beklemiyordum. Ama daha sonra 3 gündür sürekli idrara çıkıyorum. Sabahları uyandığımda yataktan kalkamayacak kadar belim ağrıyor. İdrar rengide kahveye yakın koyu renkte. Erken gebelik belirtileri olabilir mi? Yoksa psikolojik olarak takıyor muyum :KK43: Adetime de daha 1 hafta var. Acaba doktorun testinde de o yüzden mi çıkmadı acaba diye de düşünmekten alamıyorum.
günde suyu ne kadar içiyorsun saf su ama idrar yollarını üşütmüş olabilir misin

Canım kahverengi idrar yeterli şu icilmediginde olur diye okumuştum sen gene saf su iç erken gebelik belirtiside olabilir ama yumurta takibi yaptırdın mi hiç
yok bu ay başlanacak benim yumurta takibim inofolic asit kullanmaya başla adetinin 3. günü gel dedi doktorum aşılama yaptıracağız kısmet olursa

Back
X