Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Peki kızlar aşılama sürecinde ilişkiye giriliyor mu? Yani şuan iğne vurulmaya başladım ilişki yaşayabilir miyim
Arkadaşim hepimiz ayri ayri tedavi gördük doktorlar hep farkliydi bence sorularini bi liste yap doktoruna muhakkak sor zaten özel anladigim kadaruyla cünkü her kafadan ayri bi ses geliyo ve stres olucaksin o yüzden tedavide stres iyi deil ablan olarak bi tavsiye bu tabikide hepimiz cevap veririz ama en önemlisi her konuda doktorunun verdigi cevap :)

Arkadaşim hepimiz ayri ayri tedavi gördük doktorlar hep farkliydi bence sorularini bi liste yap doktoruna muhakkak sor zaten özel anladigim kadaruyla cünkü her kafadan ayri bi ses geliyo ve stres olucaksin o yüzden tedavide stres iyi deil ablan olarak bi tavsiye bu tabikide hepimiz cevap veririz ama en önemlisi her konuda doktorunun verdigi cevap :)
Iliski konusudada asilamaya üc gün kala esine perhiz verilir öncesi sıkıntı deıl

ama sıvı gelmedi canım sıvı ne zaman gelecek
Yumurtlama sıvısı mi? Onu bilemiyorum canım herkesin vücudu farklı. Ama adet döneminin ortalarına doğru bir iki damla kan görürsen genelde yumurtlama kanaması oluyor o. Adete çok yakın kanama görürsen de bir ihtimal yerleşme kanaması olabilir. Ama yerleşme kanaması erken yumurtlamadiysan adetten 10 gün önce olamaz.

Doğum günümde aşılamam oldu

Yarın MEVLİD kandili ve kan sonucumu yarın alacağım özel günler güzel günler hatrına allahım dualarımızı kabul etsin ...bu resımde asılamamdan yarım saat once eşim heyecandan kırpır kıpırr bır asagıya bır sıgara içmeye bır korıdora kosturuyor onun o tatlı sabırsız bekleyişi, ordan cıkınca bana hamıleyım gıbı davranması :( ;( :( ;(

ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK DUYGUSALIM DUA EDİN YARIN HAYIRLISYLA POZİTİF SONUÇ ALAYIM

Doktoruma sorcam zaten de burda yaşayan tecrübeli arkadaşlardan da duymak istedim

Doğum günümde aşılamam oldu

Yarın MEVLİD kandili ve kan sonucumu yarın alacağım özel günler güzel günler hatrına allahım dualarımızı kabul etsin ...bu resımde asılamamdan yarım saat once eşim heyecandan kırpır kıpırr bır asagıya bır sıgara içmeye bır korıdora kosturuyor onun o tatlı sabırsız bekleyişi, ordan cıkınca bana hamıleyım gıbı davranması :KK43: ;( :KK43: ;(

ÇOK HEYECANLIYIM ÇOK DUYGUSALIM DUA EDİN YARIN HAYIRLISYLA POZİTİF SONUÇ ALAYIM
Amin hadi inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz;)

Günaydın kızlar çok kotuyum :( çatlama iğnesının 11.ci günü kan değerim 4,7 adetını bekle süpheli dedi :(

Günaydın kızlar çok kotuyum :KK43: çatlama iğnesının 11.ci günü kan değerim 4,7 adetını bekle süpheli dedi :KK43:
Değer düşük değil ama erken yaptınız siz zaten 12.günden sonra hatta 15-16 da yapılması gerek.Ama bence var hayırlısı bakalım ins yükselirr:dua::dua:

kızlar bazı arkadaşlarımız lekelenmeme yumurta çatlaması olabilir demişti ama benden çatlama sıvısı gelmedi gelmesi şartmı

kızlar bazı arkadaşlarımız lekelenmeme yumurta çatlaması olabilir demişti ama benden çatlama sıvısı gelmedi gelmesi şartmı
Sart değil ben gecen ay ovitrille ile catlattım,catlamanın gayet güzel oldugunu kanda progestroana baktırdık 1 hafta sonra.Değer 19 cıkmıstı.Dr yumurtlama basarılı demisti,ama herhangi bir sıvı gelmedi catlarken..

Back
X