Aşılama Aşılama yaptıranlar destek olurmusunuz??

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar kimse yok mu
Ben şuan iğnelerimi oluyorum var mı benle aynı zamanda aşılama yaptıracak olan? Heyecanımızı paylaşalım

kızlaaar burdayım ben evde istirahatteydim uzun bir süre hepinizi merak ediyorum Ruhudeli Ruhudeli sosyalbilimci sosyalbilimci Hurihuri2013 Hurihuri2013 Missss Missss kızlar emin olun burayı çok özledim
bizim işyeri evin altında ama aşağı bile inemiyorum pc de burada telefondan girilmiyor bazen umarım her şey yolundadır :KK200::KK200::KK200:
Niye istirahat ediyorsun bi sorun yok değilmi canım ben nasıl olduğumu bilemiyorum içimden bağıra bağıra ağlamak her yeri yıkıp dökmek geliyor ama yapamıyorum psikolojim hiç iyi değil ama toparlayacağım Allah’ın izniyle

kızlaaar burdayım ben evde istirahatteydim uzun bir süre hepinizi merak ediyorum Ruhudeli Ruhudeli sosyalbilimci sosyalbilimci Hurihuri2013 Hurihuri2013 Missss Missss kızlar emin olun burayı çok özledim
bizim işyeri evin altında ama aşağı bile inemiyorum pc de burada telefondan girilmiyor bazen umarım her şey yolundadır :KK200::KK200::KK200:
Sükür iyiyim canim mücadeleye devam ediyom allahin izniyle bebis yoruyo seni galiba ama dinlenmelisin bencede

Niye istirahat ediyorsun bi sorun yok değilmi canım ben nasıl olduğumu bilemiyorum içimden bağıra bağıra ağlamak her yeri yıkıp dökmek geliyor ama yapamıyorum psikolojim hiç iyi değil ama toparlayacağım Allah’ın izniyle
Deliiii kizzzz niye dagitiyon bakim heryeri allahim büyük sinavlari agir ama kimseye kaldiramicagindan fazlasini vermezmis bazen biz gücsüz hissederiz topla kendini bakim almiyim elime telligii ii pes etmek yok:KK20::KK67:

Sükür iyiyim canim mücadeleye devam ediyom allahin izniyle bebis yoruyo seni galiba ama dinlenmelisin bencede
Aynen canım dinlenmek istiyorum çok ama çocuklarda var yemek yapmak bile yoruyor beni şükür kusmam olmadı çok şimdiye kadar 2 kere kustum ama bulantı beni mahvetti senin için de hayırlı olsun canım ben siZleri unutmadım dualarımdasınız öpüyorum

Kızlar asilamamin 8. Gunundeyim fazlasıyla bel agrim ve akintim var ara ara Kasiklarda batma agri da oluyo. Offf beklmek çok zor ilk günler hiç heyecanlı değildim ama bugünden beri bi merak bi heyecan sardı beni

Arada
ağrılar oluyor korkuyorum ve midem çok bulanıyor ve çok yoruluyorum o yüzden dinleniyorum bolca çok bekleyince dikkat ediyorsun kendine❣️Kızlar size umut olsun bir arkadaşın da ilk tüp denemesi tuttu o da İzmir’de yaptırdı ona da çok sevindim geçen gün darısı sizlerin başına inşallahhhh

Kızlar asilamamin 8. Gunundeyim fazlasıyla bel agrim ve akintim var ara ara Kasiklarda batma agri da oluyo. Offf beklmek çok zor ilk günler hiç heyecanlı değildim ama bugünden beri bi merak bi heyecan sardı beni
Bekleyeceksin başka çaren yok canım ben 12 de öğrendim hamile olduğumu ve beklerken sürekli dinlen yat canım bende de bel ağrısı çok olmuştu ve aşırı gaz ben de ilk aşılamada hamile kaldım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin cnm

Bekleyeceksin başka çaren yok canım ben 12 de öğrendim hamile olduğumu ve beklerken sürekli dinlen yat canım bende de bel ağrısı çok olmuştu ve aşırı gaz ben de ilk aşılamada hamile kaldım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin cnm
Amin canım inşallah benim de ilk asilamam geçen hafta cuma günü yapıldı mübarek cumanin yüzü suyu hürmetine çok dua ettim aşılama esnasında bile sürekli zikir çektim inşallah rabbim ol demiştir de olmuştur sana da hayırlı kolay doğumlar rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

slm hanımlar,asılamanın 7.günü bugun dün aksm progesteron icin kan verdim.Gecn haftada ostorejen icin vermistim.Sanırım agır geldi bünyeye bukadr sık kan verme,sabah yataktan kalktım koridorda zikzaklar cizdim düsmemek icin.Bir hafta benim bel agrılarıyla gecti,bir de 2 gündür gögüs sancılarım var.Artık hayırlısııı..:dua:

Sanırım aşılama sürecinde sürekli dinlenmek mi gerekiyo canım? Yürüyüş filan yapılabilir mi?
Kendi kendime diyorum ki belki bu yöntemle hamile kalırım yani aşılamayla..belki spermler tüplerden geçemiyodur tüpler açık olsa dahi ne bileyim belki yumurtlamamı tutturamadık ondan hamile kalamadım diye avutuyorum kendimi:)

kızlar Allaha sığının bol bol dua kuran felan okuyun

Back
X