- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Neden ki acaba yoksa hamile misingünaydın kızlar benden 3güne bi leke gelio şaştım kaldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ki acaba yoksa hamile misingünaydın kızlar benden 3güne bi leke gelio şaştım kaldım
Niye istirahat ediyorsun bi sorun yok değilmi canım ben nasıl olduğumu bilemiyorum içimden bağıra bağıra ağlamak her yeri yıkıp dökmek geliyor ama yapamıyorum psikolojim hiç iyi değil ama toparlayacağım Allah’ın izniylekızlaaar burdayım ben evde istirahatteydim uzun bir süre hepinizi merak ediyorumRuhudeli
sosyalbilimci
Hurihuri2013
Missss kızlar emin olun burayı çok özledim
bizim işyeri evin altında ama aşağı bile inemiyorum pc de burada telefondan girilmiyor bazen umarım her şey yolundadır![]()
Sükür iyiyim canim mücadeleye devam ediyom allahin izniyle bebis yoruyo seni galiba ama dinlenmelisin bencedekızlaaar burdayım ben evde istirahatteydim uzun bir süre hepinizi merak ediyorumRuhudeli
sosyalbilimci
Hurihuri2013
Missss kızlar emin olun burayı çok özledim
bizim işyeri evin altında ama aşağı bile inemiyorum pc de burada telefondan girilmiyor bazen umarım her şey yolundadır![]()
Deliiii kizzzz niye dagitiyon bakim heryeri allahim büyük sinavlari agir ama kimseye kaldiramicagindan fazlasini vermezmis bazen biz gücsüz hissederiz topla kendini bakim almiyim elime telligii ii pes etmek yokNiye istirahat ediyorsun bi sorun yok değilmi canım ben nasıl olduğumu bilemiyorum içimden bağıra bağıra ağlamak her yeri yıkıp dökmek geliyor ama yapamıyorum psikolojim hiç iyi değil ama toparlayacağım Allah’ın izniyle
Kasıkta ağrı olur canım merak etme epey bi sürecek akıntı hatırlamıyorum inşallah her şey iyi olurKızlar iğneler biraz kasıkta agrı yapmaya başladı bide akıntı geliyo sizde de öyle oluyo mu?
Aynen canım dinlenmek istiyorum çok ama çocuklarda var yemek yapmak bile yoruyor beni şükür kusmam olmadı çok şimdiye kadar 2 kere kustum ama bulantı beni mahvetti senin için de hayırlı olsun canım ben siZleri unutmadım dualarımdasınız öpüyorumSükür iyiyim canim mücadeleye devam ediyom allahin izniyle bebis yoruyo seni galiba ama dinlenmelisin bencede
ağrılar oluyor korkuyorum ve midem çok bulanıyor ve çok yoruluyorum o yüzden dinleniyorum bolca çok bekleyince dikkat ediyorsun kendineNiye istirahat ediyorsun bi sorun yok değilmi canım ben nasıl olduğumu bilemiyorum içimden bağıra bağıra ağlamak her yeri yıkıp dökmek geliyor ama yapamıyorum psikolojim hiç iyi değil ama toparlayacağım Allah’ın izniyle
Bekleyeceksin başka çaren yok canım ben 12 de öğrendim hamile olduğumu ve beklerken sürekli dinlen yat canım bende de bel ağrısı çok olmuştu ve aşırı gaz ben de ilk aşılamada hamile kaldım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin cnmKızlar asilamamin 8. Gunundeyim fazlasıyla bel agrim ve akintim var ara ara Kasiklarda batma agri da oluyo. Offf beklmek çok zor ilk günler hiç heyecanlı değildim ama bugünden beri bi merak bi heyecan sardı beni
Amin canım inşallah benim de ilk asilamam geçen hafta cuma günü yapıldı mübarek cumanin yüzü suyu hürmetine çok dua ettim aşılama esnasında bile sürekli zikir çektim inşallah rabbim ol demiştir de olmuştur sana da hayırlı kolay doğumlar rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinBekleyeceksin başka çaren yok canım ben 12 de öğrendim hamile olduğumu ve beklerken sürekli dinlen yat canım bende de bel ağrısı çok olmuştu ve aşırı gaz ben de ilk aşılamada hamile kaldım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin cnm
Amin inşallah canım benimKasıkta ağrı olur canım merak etme epey bi sürecek akıntı hatırlamıyorum inşallah her şey iyi olur
Sanırım aşılama sürecinde sürekli dinlenmek mi gerekiyo canım? Yürüyüş filan yapılabilir mi?Bekleyeceksin başka çaren yok canım ben 12 de öğrendim hamile olduğumu ve beklerken sürekli dinlen yat canım bende de bel ağrısı çok olmuştu ve aşırı gaz ben de ilk aşılamada hamile kaldım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin cnm
ama gebelikte bi iki kere gelmezmi leke canımNeden ki acaba yoksa hamile misin
kızlar Allaha sığının bol bol dua kuran felan okuyunNiye istirahat ediyorsun bi sorun yok değilmi canım ben nasıl olduğumu bilemiyorum içimden bağıra bağıra ağlamak her yeri yıkıp dökmek geliyor ama yapamıyorum psikolojim hiç iyi değil ama toparlayacağım Allah’ın izniyle