- 5 Ekim 2011
- 6.001
- 9.889
- 398
insallah oda olur kuzumBari birimizinki tutsa da umut olsa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah oda olur kuzumBari birimizinki tutsa da umut olsa
Düsünme düşünme,sal biraz kendini..Gercekten iyi gelecek..İnşallah canım inşallah ya düşünmücem artıkk
Hayırlısı olsun canım.insallah senden iyi bi haber aliriz.bende bugün ikinci aşılamam icin klomene başladımMerhaba ,14 Aralıkta aşılamam oldu.
heyecanla bekliyorum bende kızlar.yalnız hiç olumlu olan olmadı sanırım .
İnşallah şansımız döner.![]()
inş cnm hepimiz için hayırlısı olsun.Hayırlısı olsun canım.insallah senden iyi bi haber aliriz.bende bugün ikinci aşılamam icin klomene başladım![]()
bence normal.benimde kasık agrim olmuştu.son gunlere doğru daha azdi.zaten aşılamanın 15.günü de adet olduminş cnm hepimiz için hayırlısı olsun.
doktor şans olarak az dedi ama inş olur . kasık ağrım çok normal sanırım ?
hayırlısı olsun cnm benim 12.günüm bugün.bence normal.benimde kasık agrim olmuştu.son gunlere doğru daha azdi.zaten aşılamanın 15.günü de adet oldum
aynen canim.cuma günü aşılamamın 15 günüydü adetim başladı.bugün sabah hastaneye gittim.ikinci aşılamamı istiyorum diye.ultrason muayanem yapıldı ve bugün klomenle tekrar başladımhayırlısı olsun cnm benim 12.günüm bugün.
hemen 2.aşılamayı mı başladın sen ?
Hadi hayırlısıı,hayırlı haberlerle gel innss cnmaynen canim.cuma günü aşılamamın 15 günüydü adetim başladı.bugün sabah hastaneye gittim.ikinci aşılamamı istiyorum diye.ultrason muayanem yapıldı ve bugün klomenle tekrar başladım![]()
sizin doktorunuz iyi kabul etmiş ben başlatamamıştım :) en az bir ay ara vermen gerekiyor deyip göndermişti beni.. inşallah siz hayırlı haberler alırsınız ....aynen canim.cuma günü aşılamamın 15 günüydü adetim başladı.bugün sabah hastaneye gittim.ikinci aşılamamı istiyorum diye.ultrason muayanem yapıldı ve bugün klomenle tekrar başladım![]()
amin canim.Allah hepimize hayirli haberler vermeyi nasip etsin inşallahHadi hayırlısıı,hayırlı haberlerle gel innss cnm![]()
ben belki kist falan olmustur diye ondan korkuyordum.o zaman ara verirdi.ama cok şükür bisey yoktu.basladim bakalim tekrarsizin doktorunuz iyi kabul etmiş ben başlatamamıştım :) en az bir ay ara vermen gerekiyor deyip göndermişti beni.. inşallah siz hayırlı haberler alırsınız ....
benim ikinci aşılama denemeside negatif sonuçlandı maalesef.. inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız burdan.. Rabbim gönlünüze göre versinben belki kist falan olmustur diye ondan korkuyordum.o zaman ara verirdi.ama cok şükür bisey yoktu.basladim bakalim tekrar![]()
amin canim.allah hepimizin gönlüne göre versin insallahbenim ikinci aşılama denemeside negatif sonuçlandı maalesef.. inşallah sizin güzel haberlerinizi alırız burdan.. Rabbim gönlünüze göre versin
Beta da belli olur zaten ama sen muayene de olmuşsun..Maalesf çıkmaz cnmSorum sacma olacak belki :) simdi ben asilamanin 15.günü adet oldum.kan testimde 0.5 di yani negatif.cok afedersiniz sular seller gibide adet oldum.bütün bunlara rağmen hamile olunur mubugun sol kasigim hem batiyor hemde damar gibi atiyor.ve sirtim belim cok agriyor.öyle bisey olsa bugun alttan muayenede oldu,belli olurdu demi
![]()
yok canim zaten o kadar cok adet oldum ki umudun zerresi kalmadi bu ay icin.hani olur ya buralardada cok okuduk adet olup hamile kalanlariBeta da belli olur zaten ama sen muayene de olmuşsun..Maalesf çıkmaz cnm
Ben de böle yaptım,sonuc 1.34 cıktı lekelenmede bile inanmadım yükselir diye bekledim.Kactane test yaptım ama sonuç değişmedi maalesefYalnız değilsin yani cnm...Kabul et ve önüne bak derim..DÜsündükce girdaba giriyor insan..İns tez zamanda kavuşursun bebeğine
![]()
Beni yatırdılar kuzum ama sırtım dümdüz değildi yani kafam yukardaydı biraz akmıştı ondan mı tutmadı diyosun?insallah oda olur kuzumya bişey hep aklıma takıldı.seni aşılama yapılırken ve aşılamadan sonra hep sirt üstümü yatırdılar.benim sırtım hafif kalkıktı yari oturur gibiydim.öylede geri çıkmıştır belki bilemedim
2.ye başlamıssın kuzum hadi hayırlısı olsun inşallah bu defa istediğin sonucu alırsınyok canim zaten o kadar cok adet oldum ki umudun zerresi kalmadi bu ay icin.hani olur ya buralardada cok okuduk adet olup hamile kalanlariben zaten ikinci asilama icin adim attim artik.bundan sonrasi icin hayirlisi olsun.insallah hepimiz kavusalimda surda guzel haberlerimizi konusalim
![]()