Aşılama Aşılama yaptiranlar(Yardim)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulkokulum

Çok şükür hamile
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
870
494
133
37
Bartın
Bu ay adetimle birlikte tedaviye basliycaz bat 20 ekim..Aşılama hakkinda herseyi ogrenmek istiyorum hijyenik olmazsa enfeksiyon olusuyomus ve o rahime takilcak kataterden korkuyorum esim istekli olmasa nerdeyse vazgecicem bana akil verin korkmam yersizmi

OTE="ayisigimm, post: 43047074, member: 639035"]evet cnm korkman yersiz. muayene gibi bir işlem 2-3 dk surecek[/QUOTE]
Insallah öyle olur cnm benim ağrı eşigim cok düşük. Hsg cektirdim zaman aglamaktan icim ciktiydi neyse bebis icin katlanicam :)

Merhaba yaptırdınızmı aşılamamızı şuanda durum nedir benimde 12. Günüm yarın kan testi var bakalım sizde durum nedir

Merhaba arkadaşlar araştırırken okudum aşılama da e2 100 altında ise yapılmıyor mu bana hiç bakılmamıştı

Merhaba bende 10 aralıkta ilk aşılamamı oldum ve günler geçmiyor sizde gaz varmıydı sürekli devam eden

Merhaba bende 10 aralıkta ilk aşılamamı oldum ve günler geçmiyor sizde gaz varmıydı sürekli devam eden[/E]
Cnm stres yapma zaman gecmiyo haklisin ama gun saydikca kendini bunaltirsn bendede gaz olmustu ve karin agrim adete kadar devam etti asilamam tutmadi yani ins senin olur ama siz yinede gun asiri iliskiye devam edin hamile kalma sansin artsin ne zaman tutacagini allah bilir hadihayirlisi bizede bildir :)

Evet gun gecmiyor gecmediği için salı sabah 1 haftalık seyehate cıkıyprum belki ujuturum die benimde ilk aşılamam pco hastasıyım daha çnce kendiliğinde hamile kaldım ama kurtaj oldu malesef siz 2. Aşılama yağtıracakmısını

adenaspost: 44068271 .!.:
Evet gun gecmiyor gecmediği için salı sabah 1 haftalık seyehate cıkıyprum belki ujuturum die benimde ilk aşılamam pco hastasıyım daha çnce kendiliğinde hamile kaldım ama kurtaj oldu malesef siz 2. Aşılama yağtıracakmısını
Cnm bi kac ay bebekle ilgili dusunmemeye calisicam kendiligimden hamile kalamazsam bi kere daha asilama yapicam ama tutar umidiyle degil tup bebek yaptirmam gerekirse en az 2 kere asilama yaptirilmasi gerekiyomus yaza dogru da tup bebek dusunuyoruz hayirlisi allahtan ne bizim icin hayirliysa oyle nasip etsin

Back
X