• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Asilama yaptiranlar yardimci olabilir mi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
693
330
103
33
Merhaba test yaptim negatif galiba bu ayda olmadi. Esimdede bende de sikinti yok. Bu ay asilama usunuyorum artik. İstanbulda onerebilceginiz bi hastane doktor var mi? Tutma ihtimali ne oluyor ve surec nasil anlatabilir misiniz

Merhaba test yaptim negatif galiba bu ayda olmadi. Esimdede bende de sikinti yok. Bu ay asilama usunuyorum artik. İstanbulda onerebilceginiz bi hastane doktor var mi? Tutma ihtimali ne oluyor ve surec nasil anlatabilir misiniz
Merhaba canım. 3 kez asilama yaptım ben. Umudunu kaybetme. 3. Asilamada gebe kaldım ama 5 haftalıkken düşük yaptım nasip değilmiş. Bizde de görünen herhangi bir problem yok. Içın rahat olsun güzel gunler göreceğine inan. Yumurtalarının büyümesi için igne kullanacaksın. Belli boyuta gelince catlatma iğnesi yapılacak ve doktor un söylediği vakitte gidip aşılamani olacaksin. Basit bir işlem zaten

Merhaba bayanlar benimde ilk asilamam tutmadi 2. Asilamam icin yumurtamin olusmasini bekliyorum saglikla bebeklerinizi kucaginiza alin.

Back
X