Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba test yaptim negatif galiba bu ayda olmadi. Esimdede bende de sikinti yok. Bu ay asilama usunuyorum artik. İstanbulda onerebilceginiz bi hastane doktor var mi? Tutma ihtimali ne oluyor ve surec nasil anlatabilir misiniz
Merhaba test yaptim negatif galiba bu ayda olmadi. Esimdede bende de sikinti yok. Bu ay asilama usunuyorum artik. İstanbulda onerebilceginiz bi hastane doktor var mi? Tutma ihtimali ne oluyor ve surec nasil anlatabilir misiniz
Merhaba canım. 3 kez asilama yaptım ben. Umudunu kaybetme. 3. Asilamada gebe kaldım ama 5 haftalıkken düşük yaptım nasip değilmiş. Bizde de görünen herhangi bir problem yok. Içın rahat olsun güzel gunler göreceğine inan. Yumurtalarının büyümesi için igne kullanacaksın. Belli boyuta gelince catlatma iğnesi yapılacak ve doktor un söylediği vakitte gidip aşılamani olacaksin. Basit bir işlem zaten