Doktor bana dedi ki yaşın çok geç doğal gebelik için zorlayalım dedi bana ovitrelle verdi 22m ve 19m olmuş adetim 10 gününe göre çok iyi büyümüş dedi eğer olmzsa tüplere bakılacak ondan sonra aşılama yapılacaküç ay mı tedavi süreci. ? ben de aşılamaya başladim ama iğne verdi doktor sadece gonalf adinda 1.5 yıllık evliyiz biz de bu ay hemen olcak bnm aşılama
aşilama için bnce de çok erken yani doğal gebelik düşünebilirsnz elbette bn 30 yasındayim bi sorun yoksa bana da deneyin doğal demişlerdi bi sorunyoksa ve yaşinizda genç ise .. evet çok iyi olmuş yumoşlariniz iğne yapti mi ovitrelleDoktor bana dedi ki yaşın çok geç doğal gebelik için zorlayalım dedi bana ovitrelle verdi 22m ve 19m olmuş adetim 10 gününe göre çok iyi büyümüş dedi eğer olmzsa tüplere bakılacak ondan sonra aşılama yapılacak
Doktor bana dedi ki yaşın çok geç doğal gebelik için zorlayalım dedi bana ovitrelle verdi 22m ve 19m olmuş adetim 10 gününe göre çok iyi büyümüş dedi eğer olmzsa tüplere bakılacak ondan sonra aşılama yapıüç ay mı tedavi süreci. ? ben de aşılamaya başladim ama iğne verdi doktor sadece gonalf adinda 1.5 yıllık evliyiz biz de bu ay hemen olcak bnm aşılama
Ewet 1 saat önce vuruldum ignemi pazar günü sık olsun ilişki dedi peki ama pazartesi ve salı günleri de değerlendirmem mi gerek anlamadım sadece 1 gün mü değerlendirmem gerek birde sigara içiyorum ya azaltmaya başladım ama nasıl yapıcam bilmiyorumaşilama için bnce de çok erken yani doğal gebelik düşünebilirsnz elbette bn 30 yasındayim bi sorun yoksa bana da deneyin doğal demişlerdi bi sorunyoksa ve yaşinizda genç ise .. evet çok iyi olmuş yumoşlariniz iğne yapti mi ovitrelle
sigarayı birakamaz msn bu süreçte bari ya estradiola bakildi mi sigara cok zararli ben biraktim bu süreçte mesela tedaviye başladiğim an itibari ile keşke daha evvelden biraksaydım bn çok içerdim ama günde 15 faaln iki günde bitiyodu paket .s pazar günü sabah ve akşam mi olsun demek istedi acaba arayip öğrenebilirsn aslında eşinin sperm değerleri normalse sabah akşam dğerlendirebilirsin ytdDoktor bana dedi ki yaşın çok geç doğal gebelik için zorlayalım dedi bana ovitrelle verdi 22m ve 19m olmuş adetim 10 gününe göre çok iyi büyümüş dedi eğer olmzsa tüplere bakılacak ondan sonra aşılama yapı
Ewet 1 saat önce vuruldum ignemi pazar günü sık olsun ilişki dedi peki ama pazartesi ve salı günleri de değerlendirmem mi gerek anlamadım sadece 1 gün mü değerlendirmem gerek birde sigara içiyorum ya azaltmaya başladım ama nasıl yapıcam bilmiyorum
Eşimin sıkıntı yok testleri yaptırdık fazla içmiyorum aslında paket sigara bile içmiyorum sarmanın en düşük içiyoruzsigarayı birakamaz msn bu süreçte bari ya estradiola bakildi mi sigara cok zararli ben biraktim bu süreçte mesela tedaviye başladiğim an itibari ile keşke daha evvelden biraksaydım bn çok içerdim ama günde 15 faaln iki günde bitiyodu paket .s pazar günü sabah ve akşam mi olsun demek istedi acaba arayip öğrenebilirsn aslında eşinin sperm değerleri normalse sabah akşam dğerlendirebilirsin ytd
Bu ayınkı regl 2 günü verilen hormon testlerinin sonucusigarayı birakamaz msn bu süreçte bari ya estradiola bakildi mi sigara cok zararli ben biraktim bu süreçte mesela tedaviye başladiğim an itibari ile keşke daha evvelden biraksaydım bn çok içerdim ama günde 15 faaln iki günde bitiyodu paket .s pazar günü sabah ve akşam mi olsun demek istedi acaba arayip öğrenebilirsn aslında eşinin sperm değerleri normalse sabah akşam dğerlendirebilirsin ytd
cok iyi inşallah tutarBu ayınkı regl 2 günü verilen hormon testlerinin sonucu
tuttu mu sonucunuz nedir :)Eşimin sıkıntı yok testleri yaptırdık fazla içmiyorum aslında paket sigara bile içmiyorum sarmanın en düşük içiyoruzFahriye Tsh Amh herşeye bakıldı normal
İnan 5 nde yaptım pozitifti 7 snde pozitif bugün 12 günüm yapmaya korkuyorum diyetteyim birde diyetisyenle birlikte devam ediyoruz bilmiyorum belki yarın kaan veririmtuttu mu sonucunuz nedir :)
aaa yarın sabaah yapabilirsin o zamanİnan 5 nde yaptım pozitifti 7 snde pozitif bugün 12 günüm yapmaya korkuyorum diyetteyim birde diyetisyenle birlikte devam ediyoruz bilmiyorum belki yarın kaan veririm
İğnenin etkisidir diye düşünmk istemiyorum 13 gün yarın tutunmasa bile 2 gün sonra adet olmam grekiyıt galibaaaa yarın sabaah yapabilirsin o zaman 
aslında yarın yapılablir 12de iğne etkisi kalmiyo diye biliyorumüİğnenin etkisidir diye düşünmk istemiyorum 13 gün yarın tutunmasa bile 2 gün sonra adet olmam grekiyıt galiba
Yarın yapıcam bakalım buraya yazarım ama regl 1 hafta var dahaaslında yarın yapılablir 12de iğne etkisi kalmiyo diye biliyorumü
Test yaptınız mı acabaYarın yapıcam bakalım buraya yazarım ama regl 1 hafta var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?