Aşılama yaptıranlar yardımcı olur musunuz

reyhan boga

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2023
6
1
1
32
Benim bu ay ikinci aşılama olacak ama adetimin 2inci ve 3uncu günü hafta sonuna denk geliyor öyle olunca asilama iptal mi oluyor ama bir de adetim 2 gün gecikti kafam da deli sorular lütfen yardımcı olur musunuz 🙏

Benim bu ay ikinci aşılama olacak ama adetimin 2inci ve 3uncu günü hafta sonuna denk geliyor öyle olunca asilama iptal mi oluyor ama bir de adetim 2 gün gecikti kafam da deli sorular lütfen yardımcı olur musunuz 🙏
Nöbetçi dr oluyor tedavi yarım kalmaz merak etme. Sıkıntıdan, stresten adet gecikebilir hamile olabilir mi diye düşünüp hayal kırıklığına uğramamalısn. Tabi inşallah aşılamaya gerek kalmadan kendiliğinden olur. Hakkında hayırlısı olsun :)

Amin inşallah canım da ben aşılama için devlet hastanesine gidiyorum saat 16.30 oldu mu orada ki doktorlar gidiyorlar daha da ilgilenen olmuyor infertilite bölümüne gittiğim için. O yüzden sormak istedim

Aşılamadan önceki sadece femara+ovitrelle ile yapılan tedavide benim de böyle olmuştu.4.günü sabahtan gitmiştim doktora da 4. günüm olduğunu söylemiştim her hangi bir sorun olmamıştı.Ama tabi siz gene önceden danışın ben fikir vermesi açısından paylaştım😇

Teşekkür ederim. Benimde öyle olursa ya hastaneyi aramayı deneyecem yada 4uncu günü hastaneye gidecem. En son gittiğim de doktora sormayı unutunca. 😊

Back
X