Aşılama ASILAMA YAPTIRANLAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Beyza Nur

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2020
910
560
18
27
Kizlar asilama yaptircaz ama bu konuda tecrubelilerin fikirlerine ihtiyacim var yardimci olurmusunuz.PKO sendromuyum ve asilamaya gidicez.Nasil bir tedavi sureci asamalari neler fikir verirmisiniz?

Gecen ay yapilcakti aslinda ama corona sebebiyle hastanelerin bu bolumleri kapaliydi ve ertelendi doktorumda biraz toparlanmaya donsun dedi bizde artik baslamak istiyoruz ne kadar sure hangi ilaclar kullaniliyyor mayisin 2.haftasinda felan baslasak ne kadar sure sonra asilama olur

Merhaba canım. 3 kere asilama yaptırmış biri olaraka kısaca kendi durumumu özet geceyim sana. Ben asilamada menopur igne kullandım. Üç gune bir kontrole gittim. Genelde 8. Gun yumurtalar istenilen boyuta geliyordu. Yanı 17-18 mm falan. Ertesi gün catlatma iğnesi yapıp ondan sonrada Doktor un söylediği gün gidip aşılamayı yapıyordu. Çok basit bir işlem zaten. Kendini kasmazsan iki dakika bile sürmüyor. Aklınatakılan bir şey olursa cevaplarım tecrubelerimce

Adetin 3.günü başlayıp doktorun seni 3 güne bir çağırıp yumurtaların boyutlarına bakıyor istenilem boyuta geldiginde soylenilen saatte catlatma ignesini yapiyorsun gonalf 75lik vuruldum 2 defa aşılama yaptırdım fakat olumsuz oldu sizinki tutar insaAllah

Benim doktorum adetin 2.gun ile 6.gunlerinde klomen kullanip 13 yada 14.gun idrara sikisip gel dedi 3 ay klomen kullandigimda hicbir gelisme elde edemedigi halde neden tekrar klomen dedi anlamiyorum igne felan demedi su gunden itibaren kontrollere gel demedi 13 yada 14.gun gel dedi

Benim doktorum adetin 2.gun ile 6.gunlerinde klomen kullanip 13 yada 14.gun idrara sikisip gel dedi 3 ay klomen kullandigimda hicbir gelisme elde edemedigi halde neden tekrar klomen dedi anlamiyorum igne felan demedi su gunden itibaren kontrollere gel demedi 13 yada 14.gun gel dedi

Benim doktorum neden surekli cagirmio acaba sadece 13 yada 14.gun gel dedi klomen iciceksin dedi 3 ay kullandim once yumurta gelistiremedik buna ragmen gene klomen dedi

Adetten sonra surekli kontrol olmasi gerekli ama benim doktorum 13 yada 14.gun gel dedi oncesinde gerek yok dedi

Ilac dozun düşük mu acaba. Bilemedim yani. Her doktorun stratejisi farklıdır belki. Tekrar gittiğinde sen bi sor istersen aklında kalmasın. Ben şimdiye kadar sormadigim sorular için çok pişmanım

Ilac dozun düşük mu acaba. Bilemedim yani. Her doktorun stratejisi farklıdır belki. Tekrar gittiğinde sen bi sor istersen aklında kalmasın. Ben şimdiye kadar sormadigim sorular için çok pişmanım
Bugun mesaj attim once bu ay klomen baslama rahim filmi cekelim dedi rahim filmine gittigim zaman detayli bir sekilde soracagim insAllah cogu arkadasim catlatma ignesi kullandi asilamada ben hap tedavisi alcam ki 3 ay deneyip cozun alamadigimiz bir hap bakim ne maksatli veriyor

2 aydir ovulasyon testlerimde kirmizi 2.cizgiyi cok net goruyorum bakalim su 1 ayi da deneyerek gecirelim

2 aydir ovulasyon testlerimde kirmizi 2.cizgiyi cok net goruyorum bakalim su 1 ayi da deneyerek gecirelim
Hiç beklemediğin anda oluverir belki. Beklemekten başka bir çare yok şu durumda. Bende 3 kere asilama denedim. Hiç umudum yoktu tuP bebek randevusu bile almıştık ama 3. Asilama da tuttu. Onu da 5 haftalıkken kaybettim malesef düşük oldu. Bende bekliyorum şu süreç geçsin diye

Benim doktorum neden surekli cagirmio acaba sadece 13 yada 14.gun gel dedi klomen iciceksin dedi 3 ay kullandim once yumurta gelistiremedik buna ragmen gene klomen dedi
Doktordan doktora değişiyor canım sürekli gittigin doktorunmu neden bu şekilde tedavi ettiğini öğrenebilirsin korkutmak istemem bende klomen kullandım kist yaptı bende

Doktordan doktora değişiyor canım sürekli gittigin doktorunmu neden bu şekilde tedavi ettiğini öğrenebilirsin korkutmak istemem bende klomen kullandım kist yaptı bende
Surekli gittigim doktor canim dozunu cok yuksek vermedi kist olusturma ihtimali var diye kullandigim surece 2 gunde 1 gittim corona sebebiyle 2 ay mola verdik simdi doktorum tekrardan baslicaz dedi bu ay rahim testi verecegim adetimden sonra ama suan gebelik suphem var daha once hamile kalip dusuk yaptim simdi ayni seyleri 3 gundur yasiyorum pazartesi test verecegim insAllah

Rabbim tekrar nasip etsin insAllah benimde normal gebeligim var klomene kalmistim ilk ay ama dusuk oldu ondan sonraki klomene cevap vermedi bunyem

InsaAllah gebesindir canım gerek kalmaz rahim testine

Hayirlisi canim stresinden cikmaya calisiyorum stres cok etken biliorum her namaz kuran sonunda evlat hasreti ceken herkese nasip et Allahim die dua ediyorumbu seneki hatmimi cocuk bekleyen annelere dualatcam insAllah
Duaya ihtiyacımız var canım Allah razı olsun canım kimseyi tanımadan dua etmek cok güzel bir şey bende ediyorum benim gibi evlat isteyenlere dua ediyorum rabbim kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…