Aşılama yaptıranlar yardımcı olurmusunuz

Bus13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2023
808
245
33
28
Merhaba kızlar ben pcosum ama ileri derece değil Amh 4.591 adetim düzensiz yumurtlamam hep geç oluyordu bu ay aşılama deniyoruz 12. Gün tek yumurta 12 mm çıktı hem yavaş büyüyor hem de tek yumurta olması beni üzdü biraz birden fazla olur diye bekliyordum aşılama yaptıranlar yardımcı olabilirmisiniz böyle tek yumurta normal mi

Normal benım 14.günde genelde büyüyordu

Evet bir taneydi ben 4 kez oldum ilki 2 tane büyüktü ikiz gebelik olabılır denişlerdi ama kimyasal gebelik geçirmişiyim diğerleri bitaneydi ama tutmadılar. Nasip değilse olmuyor

Evet bir taneydi ben 4 kez oldum ilki 2 tane büyüktü ikiz gebelik olabılır denişlerdi ama kimyasal gebelik geçirmişiyim diğerleri bitaneydi ama tutmadılar. Nasip değilse olmuyor
Merhaba, merak ettiğim bir konu var sperm örneğini yıkayıp size mi veriyorlar , labaratuvarda karışma ihtimalinden korkuyorum

Normal. Benim de tek yumurtam büyümüştü

Merhaba, merak ettiğim bir konu var sperm örneğini yıkayıp size mi veriyorlar , labaratuvarda karışma ihtimalinden korkuyorum
Ben devlette oldum. Oldugum gün 5-6 kişi ile birlikte oluyorduk. Erkekler örnek verdikten 4-5 saat sonra tüpleri bize verip koltuk altında taşımamızı söylüyorlardı. Yani o gün tek kişi ben olmıyorum bu ihtimal benımde aklıma geliyordu ama çok özenli titiz çalışıyorlar o yüzden korkulcak bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…