Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah aşılama ile nasip edecekse her türlü olur. Sen elinden geleni yap. Eşim keçi boynuzu özü ve çakşır suyu içti baya faydası oldu deneyin istersen
Kullanıyoruz canım keciboynuzu pekmezi ve proxeed plus evicap felan kullandı şuan değişiklik varmı bilmiyorum inş hamile kalırım bu ay

Merhabalar bende pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım bugün beşinci gün bende hiç bir anormallik yok herşey çok olağan sabırsızlıkla bekliyorum test gününü. Sizlerde bir belirti falan varmı oldumu herşeyin bukadar olağan olması normalmi?
Seyy ben 15 gun sonra kan tahlili yaptirdim malesef negatif suan adet oldum zaten ama 5. Gundn daha belli olmaz sanirim ama tedavi surecinde ve adet olana kadar hep yumurtaliklarimda ve göguslerimde agri oldu insallah sizin ilkinde tutar bakalim biraz gecsin bende tekrar deneyecegim
Insan ister istemez stress yapiyor ama yapmamaiz lazim bir kac ay sakinlesmeyi bekleyecegim ben

Emin olmamakla birlikte sanirim 30-40 milyon guzel rakam hareketliligide onemli asilamada o yuzden ozellikle hareketlileri alip yapiyorlar
Bende onu merak ediyorum canım aşılamada sperm seçiyorlar demi özellikle iyi hareketli spermleri seciyorlardir inşallah bizim sperm sayımız 25 milyon felan çıkmıştı ama hareketli çok az keciboynuzu pekmezi yediriyom inş işe yarar

Bende onu merak ediyorum canım aşılamada sperm seçiyorlar demi özellikle iyi hareketli spermleri seciyorlardir inşallah bizim sperm sayımız 25 milyon felan çıkmıştı ama hareketli çok az keciboynuzu pekmezi yediriyom inş işe yarar
Evet en hareketlilerini yikama dedikleri islemle secip size veriyorlar islem 5 dk suruyor zaten ben cok buyuk bir cikolata kisti aldirdim sol tarafta yumurtalarim var gerci buyuyorda ama sag tarafta biraz daha az var bide kist tekrarliyor o yuzden gebe kal ki kistten kurtul dedi bende biraz tabi ister istemez stress yapiyorum, keciboynuzu özünun iyi geldigini bende dusunuyorum ve kaynatipta kullanabilirsiniz

Canım aşılamada eşinin değerleri nasıldı ? Benim eşimin toplam sperm 78 milyon ml deki sperm 26 milyon ileri hareket yüzde 40 morfoloji yüzde 2 sence aşılamada şansımız var mı ?
Bebeğiniz ilk asılamada mi oldu?
Hayırlı olsun

Kizlar sperm sayisi kac olmali.onemli olan sayimi hizmi morfolojimi hangisi bilen varsa anlatabilirmi
Hızı ve morfolojisi cok önemli
Bizde sayı cok iyi ama hız kötü
Mırfolojı de kötü
3 sene gecti kalamadım hamile

Çakşır kökü suyu da içir eşine

Tam 1 yıl sonra oldu. Pko vardı bende. Eşiminde sperm sayısı çok değildi.
Bana umut oldunuz insallah sağ-salim alırsın bebislerini kucağına bende pko var eşiminde sperm sayısı düşük geneli 1inci aşılamada tutmamış korkuyordum

Bana umut oldunuz insallah sağ-salim alırsın bebislerini kucağına bende pko var eşiminde sperm sayısı düşük geneli 1inci aşılamada tutmamış korkuyordum
Nasip kısmet canım. Allah verdikten sonra hiç bişey bahane olmaz bol dua et

Arkadaslar bende cumartesi asilama yapildi elime iki siringa verdiler biri enjekte edildi digere neydi cok metak ettim yardimci olurmusinuz

Selam kızlar aşılama yaptıranınız var mı? Kaçıncı gün belli oluyor illa 14 günde mi
Merhaba bende yeni öğrendim aşılama sonucu hamile kaldığımı :) 12. günde erken testlerden yaptım çok silik bi çizgi çıktı hemen gidip kan testi yaptırdım 37.72 çıktı. darısı başına bu süreç çok sabır gerektiriyor benim 2. aşılamam sabırlı olmaya çalış

Back
X