Aşılama Aşılama yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Dergis26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
69
14
38
34
Doktorum bana aşılama yapalim dedi gonal f ignesi verdi gunluk kullanyorum yumurtam gec oluşuyor ve gec catliylr yumurta olusumu na göre tek veya 2 yumurta olusursa yapicak daha once yapanlar bana bilgi verebilrmi ben umidumu kaybettim iyice yaptıran nasil ve sonuçlarını yazabili.mi ne olurrr..

Doktorum bana aşılama yapalim dedi gonal f ignesi verdi gunluk kullanyorum yumurtam gec oluşuyor ve gec catliylr yumurta olusumu na göre tek veya 2 yumurta olusursa yapicak daha once yapanlar bana bilgi verebilrmi ben umidumu kaybettim iyice yaptıran nasil ve sonuçlarını yazabili.mi ne olurrr..
ben de dün yaptırdım aşılamamı bekliyorum zor bir şey deyil canınızı sıkmayın moral başta gelir

Bende gonalf kullanıyorum yarın kontrol için gideceğim. bi önceki aşılamada yumurta geç büyümüştü o yüzden yüksek bi dozla başlattı doktor umarım süreç uzamadan bu hafta içinde sonuçlanır hayırlısıyla..

Amin herseyin hayirlisi anne olmak hepimizin istegi sizde sorun neydi acaba neden asilam yapiyor doktor

Amin herseyin hayirlisi anne olmak hepimizin istegi sizde sorun neydi acaba neden asilam yapiyor doktor
inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bize de :)
sol tüpüm yok benim.. ama devlet beni normal olarak görüyo ve hamile kalamama nedenime sebeepsiz diyo sağolsun:) tüp bebeğe geçişten önce iki kez aşılama yapılması gerektiği için de aşılama başladı doktorum.. bilmiyorum niye ama bu sefer daha umutluyum.. :dua:

Ins olur... sen devlete gidiyorsun yani ben ozel hastahaneye gidiyorum tuplerimde bi sorunum yok benimde cok sukur ama esimin degerleri dusuk ortlamanin altinda ama hayirlisi artik ben bunisleri hic anlamiyorim ki sanırım bu gidisle banada tup onerdi zaten de devlette biraz zor oluyo isten izin alamiyorum ben o yuzden ozele gidiyorum devlette nasil.ilerliyo durum doktoruna bağlı durum da tabi anlatsana biraz

Ins olur... sen devlete gidiyorsun yani ben ozel hastahaneye gidiyorum tuplerimde bi sorunum yok benimde cok sukur ama esimin degerleri dusuk ortlamanin altinda ama hayirlisi artik ben bunisleri hic anlamiyorim ki sanırım bu gidisle banada tup onerdi zaten de devlette biraz zor oluyo isten izin alamiyorum ben o yuzden ozele gidiyorum devlette nasil.ilerliyo durum doktoruna bağlı durum da tabi anlatsana biraz
Doktorum istersen tüp bebek yapalım dedi ama özel muayenehanesinde yapabilirmis... özel yada devlet rabbim verecekse heryerde olur ☺
Tüp bebekten önce iki kez aşılama yapiliyo olumsuz sonuçlanırsa tüp bebek yapılıyo devlette yoksa karsilamiyo ..

Back
X