• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar ben de ilk aşılamamı ocakta olmuştum. Bugün ikincisi için doktora gittim. İlkinde gonal f kullanmıştım bunda 5 gün femara sonrasında gonal f dediler var mı böyle kullanmış olan?

Bende gonal f kullanıyorum."Neden herkese farklı ilaç veriliyor?" diye sordum. hastanın durumu, yaşına falan bağlıymış. Bu arada bu iğneyi vurduklarında adetin üçüncü günündeydim adetim kesildi normalde 5 gün sürerdi. Anlamadım baş ağrısı ve mide bulantısıda yaptı bende bunları yaşayan var mı?

Bende gonal f kullanıyorum."Neden herkese farklı ilaç veriliyor?" diye sordum. hastanın durumu, yaşına falan bağlıymış. Bu arada bu iğneyi vurduklarında adetin üçüncü günündeydim adetim kesildi normalde 5 gün sürerdi. Anlamadım baş ağrısı ve mide bulantısıda yaptı bende bunları yaşayan var mı?
Benim ilk aşılamam gonal f ile olmuştu. Ben de hiç yanetki yapmadı. Adetimi de kesmemişti ki normalde parol bile içsem kesilir. Bir doktorunuza sorun isterseniz. Ben de neden bu sefer hap verildi diye sorduğumda doktor öyle uygun görmüştür dedi hemşire.

Back
X