Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Afedersin ama igneler hormonlarimiza ziiiçti resmen😂😂herseye aglayasim geliyordu .

ikinci çizgiyi sadece ben görüyorum dimi :KK43:
CB4781A3-7B4D-4635-8C67-B549560DFEC6.webp

Kizlar bende bugun ilk asilamami oldum 🙏 insallah tutar deli gibi formlari geziyorum. 2 hafta nasil gececek bilmiyorum

bir aşılama haberi de benden o zaman canlar rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bende bugün aşılama oldum kasıklarımda inanılmaz ağrılar var zaten enjekte edilirken bile dayanamadım ağladım o kadar zor geçti geçici bir ağrıdır inşallah sizde durumlar nasıl

bir aşılama haberi de benden o zaman canlar rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bende bugün aşılama oldum kasıklarımda inanılmaz ağrılar var zaten enjekte edilirken bile dayanamadım ağladım o kadar zor geçti geçici bir ağrıdır inşallah sizde durumlar nasıl
Hayırlısı olsun sizin icin bende cuma günü oldum ama hiç hissetmedim acı falan da yoktu sadece eve geldigimde kasiklarim ağrıdı

Hayırlısı olsun sizin icin bende cuma günü oldum ama hiç hissetmedim acı falan da yoktu sadece eve geldigimde kasiklarim ağrıdı
amin inşallah güzel haberler veririz valla çok ağrım var herkeste farklı oluyor herhalde idrara bile çıkarken acı oluyor sizin kaç yumurtanız vardı bu arada ben pcoluyum 4 adet yumurtam gelişti ve çatlattık

Back