- 31 Temmuz 2019
- 246
- 215
- 18
- 35
Ayyy ben de tam sakinleştim ağrım azaldı eşim odaya girince ağlamaya başladıM tekrarBen de asilama olduktan sonra esimi gorunce cok aglamistim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ben de tam sakinleştim ağrım azaldı eşim odaya girince ağlamaya başladıM tekrarBen de asilama olduktan sonra esimi gorunce cok aglamistim![]()
Afedersin ama igneler hormonlarimiza ziiiçti resmenAyyy ben de tam sakinleştim ağrım azaldı eşim odaya girince ağlamaya başladıM tekrar![]()
Valla öyle yaAfedersin ama igneler hormonlarimiza ziiiçti resmenherseye aglayasim geliyordu .
Afedersin ama igneler hormonlarimiza ziiiçti resmenherseye aglayasim geliyordu .
Ben de goruyorummmmmikinci çizgiyi sadece ben görüyorum dimiEki Görüntüle 2568166
Bence yok yaa artık yeter 1 yıldır her yerde çizgiler görüyorumBen de goruyorummmmm
Var kiiiizzz ben görüyorumBence yok yaa artık yeter 1 yıldır her yerde çizgiler görüyorummanyak oldum
Yarın sabah görcez bakalımVar kiiiizzz ben görüyorum![]()
Bence su mu icme yine yapYarın sabah görcez bakalımya da bi süre bişey yiyip içmiyim gün içinde bi daha mı yapiyim off insan heyecanlanıyo
Bekliyor olacammmmYapcam bakalım![]()
Hadi hayırlı olsuun :) tutar tutar inşallahKizlar bende bugun ilk asilamami olduminsallah tutar deli gibi formlari geziyorum. 2 hafta nasil gececek bilmiyorum
Bu sbaah test yaptım, negatifBekliyor olacammmm![]()
Belki daha idrara gecmemistir gec dollenme olduyssBu sbaah test yaptım, negatifama haala adet olmadım
merhaba bende bugün oldum ağrınız var mıKizlar bende bugun ilk asilamami olduminsallah tutar deli gibi formlari geziyorum. 2 hafta nasil gececek bilmiyorum
Hayırlısı olsun sizin icin bende cuma günü oldum ama hiç hissetmedim acı falan da yoktu sadece eve geldigimde kasiklarim ağrıdıbir aşılama haberi de benden o zaman canlar rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın bende bugün aşılama oldum kasıklarımda inanılmaz ağrılar var zaten enjekte edilirken bile dayanamadım ağladım o kadar zor geçti geçici bir ağrıdır inşallah sizde durumlar nasıl
amin inşallah güzel haberler veririz valla çok ağrım var herkeste farklı oluyor herhalde idrara bile çıkarken acı oluyor sizin kaç yumurtanız vardı bu arada ben pcoluyum 4 adet yumurtam gelişti ve çatlattıkHayırlısı olsun sizin icin bende cuma günü oldum ama hiç hissetmedim acı falan da yoktu sadece eve geldigimde kasiklarim ağrıdı