Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende araştırma hastanesinde yaptırdım..
Yaptırman gereken evrakları zaten sana veriyolar bi kâğıtta..onlari hazırlayıp getiriyosun ilgili bölüme..sonra evrakların kurula gidiyo onaylaniyo..onay çıktıktan sonra dosyanı alıp adetliyken gidiyosu ve tedavin basliyo cnm bu kadar
Bana dırek adetlıykrn gel dedıler cnm raporlar ıcın daha once gel demedıler bıdahamımsordurayım bır ay bosuna gıtmesın

Kızlar asılama yaptıranlar nelere dıkkat ettı unv hastanesınde asılama yaptıran danvarsa neler ıstendı sartlar ne bılenler yazabılırmı ılk asılaması tutan varmı bende 11.gunum buay son denuyorum duger ay asılamaya gıdecegım olmazsa
Bende üniv. Hastanesinde yaptırdım canım.
Daha önceden eşimin sipermiogrami testini yaptırmıştık.
Direk adetin 2. günü gittim ben
Kan tahlili istediler bide adet sonuna hsg istedi
Öbür adetimde de aşılama yaptık zaten

Bende üniv. Hastanesinde yaptırdım canım.
Daha önceden eşimin sipermiogrami testini yaptırmıştık.
Direk adetin 2. günü gittim ben
Kan tahlili istediler bide adet sonuna hsg istedi
Öbür adetimde de aşılama yaptık zaten
Esımın mayıstan sperm testı var benımde 1 sne onceden hsg var cnm 20 haftalık kaybım var acaba yenıden ısterlermı

Benim akşamdan beri kahverengi bir akıntım geliyo
Sabahta baş dönmesinden yataktan zor kalktım
Anlamıyorum yaaa neler oluyo
Adet miyim yoksa 😭😭😭

Kızlarrrrrr aşılamamın 11.günüydü adetim ayın 16 sına olması gererkti az önce kahverengi leke gelmiş biraz adet mı oluyom bu neyin nesi 😥😥😥😥anlamadım valla
Benimde aşılamanın 8.günü kan geldi bir avuç sonrası kesildi dr adet değil bu daha erken ve bu dönemlerde bekleniyor kan veya kahverengi lekelerr demişti bence süreci takip et ümidini kesme

Benimde malesef asilamam tutmadi kizlar. Her ay ayni stres beni öldürmeden biz tüpe gecmeye karar verdik hayirlisiyla insallah tüp tutar 🙏

Benim tutmadı kızlar 😥 inşallh sizinkiler hayrlısıyla olur. Rabbim isteyen herkese versin elden bişi gelmıo sağlık olsun 😔😥
Yaa canım birkaç gündür bakamadım buraya şimdi gördüm çok çok üzüldüm. Adet mi oldun? Kesin mi?🙁

Kızlar aşılamam tutmuş..
Cok şaşkınım inanamıyorum hala 🤲

Sadece kasik ve bel agrim oldu..
Sabah kac kere wcye gittim adet oldum sanarak..

Insallah sizlerinde aşılamadı tutar..
Canım gönülden diliyorum rabbimden..
Yaaa hayırlı olsun çoook sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah🙏

Back
X