- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
benim buaksam ilişkiye girmem gerekti hic hevesszi girdim vallaİnşllh cnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim buaksam ilişkiye girmem gerekti hic hevesszi girdim vallaİnşllh cnm![]()
Olsun cnm ilişki olsunda gerisi Allaha kalmış yani çocuk düşüncesiyle yapmayın diolar ister istemez o düşünceyle oluyo elde değil bu durumda. Kafaya takmamak gerek aslındabenim buaksam ilişkiye girmem gerekti hic hevesszi girdim valla
Cok tesekkur ederim allah razi olsun.isteyen herkese nasip olsunSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah![]()
Bana dırek adetlıykrn gel dedıler cnm raporlar ıcın daha once gel demedıler bıdahamımsordurayım bır ay bosuna gıtmesınBende araştırma hastanesinde yaptırdım..
Yaptırman gereken evrakları zaten sana veriyolar bi kâğıtta..onlari hazırlayıp getiriyosun ilgili bölüme..sonra evrakların kurula gidiyo onaylaniyo..onay çıktıktan sonra dosyanı alıp adetliyken gidiyosu ve tedavin basliyo cnm bu kadar
O zaman nasil yonlendirdilerse o şekilde yap cnm..Bana dırek adetlıykrn gel dedıler cnm raporlar ıcın daha once gel demedıler bıdahamımsordurayım bır ay bosuna gıtmesın
Bende üniv. Hastanesinde yaptırdım canım.Kızlar asılama yaptıranlar nelere dıkkat ettı unv hastanesınde asılama yaptıran danvarsa neler ıstendı sartlar ne bılenler yazabılırmı ılk asılaması tutan varmı bende 11.gunum buay son denuyorum duger ay asılamaya gıdecegım olmazsa
Esımın mayıstan sperm testı var benımde 1 sne onceden hsg var cnm 20 haftalık kaybım var acaba yenıden ısterlermıBende üniv. Hastanesinde yaptırdım canım.
Daha önceden eşimin sipermiogrami testini yaptırmıştık.
Direk adetin 2. günü gittim ben
Kan tahlili istediler bide adet sonuna hsg istedi
Öbür adetimde de aşılama yaptık zaten
Hsg yi tekrar istemiyorlar diye biliyorum canım amaEsımın mayıstan sperm testı var benımde 1 sne onceden hsg var cnm 20 haftalık kaybım var acaba yenıden ısterlermı
yerleşme kanamasidir belkiBenim akşamdan beri kahverengi bir akıntım geliyo
Sabahta baş dönmesinden yataktan zor kalktım
Anlamıyorum yaaa neler oluyo
Adet miyim yoksa![]()
İçinizde yerleşme kanaması yaşayan var mı canlaryerleşme kanamasidir belki
Ben yasayamadim ama.birçok kadin yasiyorİçinizde yerleşme kanaması yaşayan var mı canlar
İnşeAllah öyledir
Tm cnm sperm yaptırıırız o kolay ya hsg falan ıstemesınlerrdeHsg yi tekrar istemiyorlar diye biliyorum canım ama
Sperm testini bilemiyorum sonuçlarına göre değişebilir
Peki ovitrelle vurulmamışmıydınız, yani çatlatma iğnesi?Aynen öyle canım. İlaçlar bana çok ağır geldi
Benimde aşılamanın 8.günü kan geldi bir avuç sonrası kesildi dr adet değil bu daha erken ve bu dönemlerde bekleniyor kan veya kahverengi lekelerr demişti bence süreci takip et ümidini kesmeKızlarrrrrr aşılamamın 11.günüydü adetim ayın 16 sına olması gererkti az önce kahverengi leke gelmiş biraz adet mı oluyom bu neyin nesianlamadım valla
Vuruldum canımPeki ovitrelle vurulmamışmıydınız, yani çatlatma iğnesi?
İnşaallah canım.. üzülme, streste etkiliyor biliyorsun.Benimde malesef asilamam tutmadi kizlar. Her ay ayni stres beni öldürmeden biz tüpe gecmeye karar verdik hayirlisiyla insallah tüp tutar![]()
Yaa canım birkaç gündür bakamadım buraya şimdi gördüm çok çok üzüldüm. Adet mi oldun? Kesin mi?Benim tutmadı kızlarinşallh sizinkiler hayrlısıyla olur. Rabbim isteyen herkese versin elden bişi gelmıo sağlık olsun
![]()
Yaaa hayırlı olsun çoook sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahKızlar aşılamam tutmuş..
Cok şaşkınım inanamıyorum hala
Sadece kasik ve bel agrim oldu..
Sabah kac kere wcye gittim adet oldum sanarak..
Insallah sizlerinde aşılamadı tutar..
Canım gönülden diliyorum rabbimden..