• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende 27 aralıkta oldum 2.ci asilamami..
6. Günüm daha..
Hiç belirtim yok gibi..
Bugün sadece adet olucakmisim gibi kasik agrim var.
Galiba yine tutmadı :KK43:
Ne için aşılama yaptırmıştın canım? Yani eşinden kaynaklı mı yoksa senden kaynaklı mı?

Biraz dinlen canım.inşallah anne oluruz🤲🏻🤲🏻Aşılamam tutmadı ikinci aşılamayı bir ay sonra yapcaz . Ben de bu ay soğan kürü yapıyorum. Şimdi araştırıyorum. Soğan kürüyle incir havuç kürünü birlikte mi yapıyorlar diye. Eşimin değerleri çok düşük geldi doktor tüp bebek dedi ama devlet iki aşılama olmadan karşılamıyormuş . Mecbur 2. Aşılama olacak. Bu ay eşime ceviz ve fıstığa başladım. Ne yapcam bilmiyorum 🤷🏻‍♀️.

Biz sperm için uyguladık.

Bi kaba Hakiki zeytinyağı koyun bir de kuru incir koyun birsürü yağ bittikçe ekleyin incir bittikçe ekleyin. En az bir ay uygulayıp tekrar olcturun spermlerini bakalım yararı olacak mi? Benim eşime fayda etti.

Eşimin ilk iyiydi. Sonra keçiboynuzu kürü kullandık değeri çok düşürdü. Sen sadece özünü mü verdin. Korkuyorum eşime bişey vermeye. 😔 bende sorun yok ama tedavi adet düzeni mi boZdu. Sen soğan kürü yaptın mı?

Test sonuçları değişkenlik gösterir takılmayın buna. Moreliniz ve ilişkiniz iyi olsun yeter :KK66:

Canım çok sıkkın daha dün aşılama yaptrmıştım bu saate öksürük ten hastanelik oldum Allah büyük tabi ama ümidim yok öksürük mahvetti bni ağlıom tutmayacak diye 😥😥😥😥😥Napcam ben ya

Canım çok sıkkın daha dün aşılama yaptrmıştım bu saate öksürük ten hastanelik oldum Allah büyük tabi ama ümidim yok öksürük mahvetti bni ağlıom tutmayacak diye 😥😥😥😥😥Napcam ben ya
Geçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma daha dün aşılama yaptırmışsın hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Sen kendini böyle strese sokarsan asıl rahmin kasılır ve tutunmayı önlersin. Canını sıkma adet olmadığın sürece de umudunu kaybetme

Geçmiş olsun canım. Hiç canını sıkma daha dün aşılama yaptırmışsın hiçbir şey olmaz Allahın izniyle. Sen kendini böyle strese sokarsan asıl rahmin kasılır ve tutunmayı önlersin. Canını sıkma adet olmadığın sürece de umudunu kaybetme
Haklısın canm elimde değil dün gece çok üzüldüm ağladım. İnşllh bişi olmaz dahiliye ye randevu aldım inşallh iyi olur herşey 😔

herkese merhaba.
ben aşılamayla hamile kaldım hemde 4 senede bir kez bile tutmamıstı.
2 klomenle 1 kez gonal-fle yaptırdım.
3. kerede tuttu allaha sükür..
acılı bi işlem değil smear testi aldırdıysanız orada takılan rahim ağzını açan alet takılıp şırıngayla enjekte ediyorlar. 3 dk sürmüyor bile :)
Asılama sonrası gebeliğin oluştuğuna dair belirtiler oldumu sizde ve asılama sorası dikkat ettiğiniz noktalar varmiydi. Bende pazartesi olucam çok heyecanliyim

estradiol hormon tahlili verdim 650 lerde çıktı doktor çok iyi yumurtaların baya oluşmuş dedi 14 cm olmuş çarşambaya kadar devam edicem iğneye çarşamba tekrar kan verip yumurta boyutunu ölçücek inşallah böyle güzel gider 🤲🏻
Kaçıncı gününde çıktı bu değer acaba

Kızlar merhaba. Tedavileriniz hayırla sonuçlanır inşallah.
Bende gonal f iğne kullanıyorum. İğneden kaç gün sonra aşılama oldunuz genel olarak ve kaç yumurtanız oluştu merak ediyorum aslında heyecanlıyım biraz da bilgim olsun istiyorum 🙂 🙄
İki yumurta oluştu ya sizin

Back
X