Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence çok erken belirtilerin olmuş canm ama kişiden kişiye fark gösteriyor tabi 😊inşallh olumludur gönlümüz öle olmasından yana canm bende çok belirgin belirti yok senki ler gibi 😊ara ara sancı gelioo okadar belki senin bebeiş erken döllendi 😊🥰🥰🥰
Bide doktorum progestan yazdı canm vajen fitil kullanıom
Ayy hadi insallah kz insallah oyledir 😍😍😇😘 Bana hicbisy yazmadi ilac olarak 🤔 bi de bisy dicem ben de yumos bi taneydi sag taraftaydi o da ama bende batmalar genelde sol tarafta oluyo neden acep🤔 simdi doktr spermleri yumosun oldugu tarafami birakiyo nasl oluyo yani neden o taraf batiyodur anlayamadim yaa 🙄🤔

Ayy hadi insallah kz insallah oyledir 😍😍😇😘 Bana hicbisy yazmadi ilac olarak 🤔 bi de bisy dicem ben de yumos bi taneydi sag taraftaydi o da ama bende batmalar genelde sol tarafta oluyo neden acep🤔 simdi doktr spermleri yumosun oldugu tarafami birakiyo nasl oluyo yani neden o taraf batiyodur anlayamadim yaa 🙄🤔
canm bnm iki tarafta da yumurtam vardı canm ama bnm de Bi an ortaya giriyo sancı ve dağılıyor Bi arkadaşta da batma hiç hissetmemişti ama ikizleri oldu 🥰🥰🥰ona bakma kuuzm sen değişiyor kime sorsam farklı cevaplar aldım 🤭😊

canm bnm iki tarafta da yumurtam vardı canm ama bnm de Bi an ortaya giriyo sancı ve dağılıyor Bi arkadaşta da batma hiç hissetmemişti ama ikizleri oldu 🥰🥰🥰ona bakma kuuzm sen değişiyor kime sorsam farklı cevaplar aldım 🤭😊
Cook guzel yaa 🤗ayy darisi bize olur insallahhh😍😘

Kızlar Merhaba ben de aşılamaya başladım bu ay hayırla sonuçlanır İnşallah. Yalnız ben vajinusmus atlattım spermi nasıl aktarıyorlar korkuyorum 😐
Hayırlı olsun canım. İnşaallah iyi sonuç alırsın. Doktorum bana gösterdi. Çok basit bir işlem korkmana gerek yok😊 internette işlemle ilgili videolar bulabilirsin ama şimdiye kadar hiçbir yaptıranın acı çektiğini duymadım.

Canım doktor yumurtanın geliştiği yumurtalığın tarafına yakın veriyor spermleri. O taraftaki tüpte döllenme olursa oluyor fakat daha sonra rahime yerleşiyor. İnsanlar genelde o yerleşme sırasında ağrı hissediyor. Rahmin neresine yerleştiğini bilemezsin o yüzden sağ-sol durumlarına takılma hiç😊

Hayırlı olsun canım. İnşaallah iyi sonuç alırsın. Doktorum bana gösterdi. Çok basit bir işlem korkmana gerek yok😊 internette işlemle ilgili videolar bulabilirsin ama şimdiye kadar hiçbir yaptıranın acı çektiğini duymadım.
Çok,Teşekkür ederim canım netten baktım. Vajinusmus atlatınca bi an tedirgin oldum açıkçası

Canm spermi bi katater yardimiyla enjekte ediyolar cok acisiz bi islemmis normalde ama bende aci olmustu 🙄kisiden kisiye degisir tabii herkes hic aci hissetmedigini soyluyo🤔 benim aci esigim dusuk baya ondandir diye tahmin ediyorumm😊
Ay İnşallah hissetmem ya 😐 Peki sonrasında yatırıyor mu birkaç saat dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Günü geldiğinde illaki söylerler ama merak ettim

ikiz mii ne güzel ben hep olumsuz olacak tüp bebek öncesi rapor için şart gözüyle bakıyordum aşılama ya

Back
X