- 6 Ocak 2020
- 35
- 30
- 3
- 27
Çektirdim temiz çikti canimSen hsg çektirdin mi canım peki öncesinde?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çektirdim temiz çikti canimSen hsg çektirdin mi canım peki öncesinde?
evet canim çektirdim temiz çiktıSen hsg çektirdin mi canım peki öncesinde?
inşallah canım benim benimde hala ağrılarım oluyor korkma içini ferah tut inşallah seninkide tutunuyordurB berfubarin inşllh bizlerde o mücizeyi yaşarız hayrlısıyla rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşllh. Kızlar bnm 8. Günüm aşılamada uyandım uyanalı sanki adet Olcam ya aynı adet sancım var. Strese sokuyo bni ya![]()
Cnm senin agrilarin kacinci gunu baslamisti ? Bi de cok siddetli kasik agrin olmusmuyduinşallah canım benim benimde hala ağrılarım oluyor korkma içini ferah tut inşallah seninkide tutunuyordur
ilk günden azalarak devam ettiCnm senin agrilarin kacinci gunu baslamisti ? Bi de cok siddetli kasik agrin olmusmuydu
amin canım benim hepimize inşallah naptın bugün salı kan vermedin miAyy coook sevindiimm allah kucagina almayi nasip etsin kuzumdarisi basima allahim insallah
daha kan veremedim ben
Merhaba canım seninle aynı gün olmuşuz bugün bele vuran kasık ağrım var adet olacak gibi. Sende de var mı ağrı.Bende 27 aralıkta oldum 2.ci asilamami..
6. Günüm daha..
Hiç belirtim yok gibi..
Bugün sadece adet olucakmisim gibi kasik agrim var.
Galiba yine tutmadı![]()
Ay inşallh canm ya seninde inşallh ağrıların geçer kuzuminşallah canım benim benimde hala ağrılarım oluyor korkma içini ferah tut inşallah seninkide tutunuyordur
Hayırlısı olur hakkında insallah cnmMerhaba canım seninle aynı gün olmuşuz bugün bele vuran kasık ağrım var adet olacak gibi. Sende de var mı ağrı.
Sağol canım hepimizin hakkında hayırlısı inş.Hayırlısı olur hakkında insallah cnm
Ben dün test yaptım negatifti..
Cuma günü test günüm
Adet belirtilerim var sadece
Amin kuzum hayrlısıyla inşallh rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ilk aşılamadan sonra ara verdin mi canm yoksa geçen ay mı aşılama yaptrmıştn sen hatırladığım kadarıylaArkadaslar bugun ikinci aşilama ucin ilk adimi attim önden ilac tedavisine basladim rabbim kimseyi utandirmasin ve kucagini bos birakmasin dualarinizda esirgemeyin lutfen
Evet canim gecen ay yapmistim doktor ara verme dedi devam etti onun icin tekrar basladik insllh bu sefer tutar herkesinAmin kuzum hayrlısıyla inşallh rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın ilk aşılamadan sonra ara verdin mi canm yoksa geçen ay mı aşılama yaptrmıştn sen hatırladığım kadarıyla
Bende test aldım bugün yarın ilk işim yapmak olacakHayırlısı olur hakkında insallah cnm
Cuma günü test günüm
Belki daha idrarın hamile olduğundan haberi yoktur canımHayırlısı olur hakkında insallah cnm
Cuma günü test günüm
Sen test yaptın mı canımMerhaba canım seninle aynı gün olmuşuz bugün bele vuran kasık ağrım var adet olacak gibi. Sende de var mı ağrı.
Amiin... inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın canımArkadaslar bugun ikinci aşilama ucin ilk adimi attim önden ilac tedavisine basladim rabbim kimseyi utandirmasin ve kucagini bos birakmasin dualarinizda esirgemeyin lutfen
Canım 3 yıldır olmuyor muydu? Aşılamayla mı oldu?evet silik çıktı ama ben 3 yıldır bir kez bile görmedim yanından bile geçmemişti mucize mucize![]()