- 20 Mayıs 2012
- 592
- 540
- 303
- 41
Yapılmıştı ovitrelle. Sorun yokmuş zaten şükür çok yumurta gelişmiş ondan ovulasyon testi sürekli pozitif çıkıyormuşçatlatma iğnesi yapılmış mıydı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapılmıştı ovitrelle. Sorun yokmuş zaten şükür çok yumurta gelişmiş ondan ovulasyon testi sürekli pozitif çıkıyormuşçatlatma iğnesi yapılmış mıydı?
Amiin... inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın canımmoraline ve beslenmene çok dikkat et. Ama özellikle de kendine çok dikkat et, vaktiyse Allah nasip eder.
allah razi olsun canim sizin gibi anlahisli insanlarla konustugumda moralim gercekten duzeliyor insallah vakti gelmistir diyelim 4 yildan sonra bu bebek muhdesi yuvamiza mutluluk getirir ama dedigin gibi nasip insllh herkes icin hayirli bi sekilde gelmistir vaktiAmiin... inşaallah hayırlı sonuçlar alırsın canımmoraline ve beslenmene çok dikkat et. Ama özellikle de kendine çok dikkat et, vaktiyse Allah nasip eder.
Yaa süper çok sevindimYapılmıştı ovitrelle. Sorun yokmuş zaten şükür çok yumurta gelişmiş ondan ovulasyon testi sürekli pozitif çıkıyormuş
Bende seninle aynı durumdayım. Geçen ay aşılamam kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Bu ay ara vermeden devam ettik. Bugün aşılamanın 5.günü benimEvet canim gecen ay yapmistim doktor ara verme dedi devam etti onun icin tekrar basladik insllh bu sefer tutar herkesin
Rabbim gonlune gore versin
İnşaallah canım inşaallah. Strese girmemeye çalış oldu mu olacak mı diye. Özellikle bu günlerde. Tutunmayı zorlaştırıyor stres, rahmin kasıldığı için.allah razi olsun canim sizin gibi anlahisli insanlarla konustugumda moralim gercekten duzeliyor insallah vakti gelmistir diyelim 4 yildan sonra bu bebek muhdesi yuvamiza mutluluk getirir ama dedigin gibi nasip insllh herkes icin hayirli bi sekilde gelmistir vakti
Yaa süper çok sevindiminşallah güzel sonuçlar alırsın.
allah razi olsun canim sizin gibi anlahisli insanlarla konustugumda moralim gercekten duzeliyor insallah vakti gelmistir diyelim 4 yildan sonra bu bebek muhdesi yuvamiza mutluluk getirir ama dedigin gibi nasip insllh herkes icin hayirli bi sekilde gelmistir vakti
İnşaallah canımteşekkür ederim amin inşallah hepimiz alırız o güzel beklediğimiz sonuçları haberleri
Allah gönlüne gore versin insllh yüzünü guldurur bu defa hayirli sonuclar alirsin kb da kimyasal gebelik nsl oluyoBende seninle aynı durumdayım. Geçen ay aşılamam kimyasal gebelik olarak sonuçlandı. Bu ay ara vermeden devam ettik. Bugün aşılamanın 5.günü benim
Evet 4 yildir ilk defa gecen ay aşilama yaptim oda tutmadi hyrlisi diyelim daha oncede bi defa catlatma ignesi yaptim oda olmadi malesef4 yıldır ilk defa geçen ay aşılama mı yaptırdınız? Daha önce tedavi falan oldu mu?
Yaaa cnm Çok güldürdün beni :))))Belki daha idrarın hamile olduğundan haberi yoktur canım
İnşeAllah kanda çıkar
Adet belirtileriyle çok bi fark yok ki zaten
Yaa canım hiç canını sıkma o zaman. Bir sürü şey deneyip hamile kalmamış değilsin. 4 yıl uzun bir süre ama tedavisiz 4 yıla 4 yıl demeEvet 4 yildir ilk defa gecen ay aşilama yaptim oda tutmadi hyrlisi diyelim daha oncede bi defa catlatma ignesi yaptim oda olmadi malesef
Haklisin ama hepimizin kafasini kurcaliyan tek sey de o degil mi acaba tuttu mu tutmadi mi belirti felan ne biliyim ister istemez herkes de oluyorİnşaallah canım inşaallah. Strese girmemeye çalış oldu mu olacak mı diye. Özellikle bu günlerde. Tutunmayı zorlaştırıyor stres, rahmin kasıldığı için.
Herkeste oluyor ama bazısında çok oluyor. Ben çok takıyorum meselaHaklisin ama hepimizin kafasini kurcaliyan tek sey de o degil mi acaba tuttu mu tutmadi mi belirti felan ne biliyim ister istemez herkes de oluyor
Insllh hepimizin olucak ya evet bu dort yilda cok degisik seyler oldu yani esim de surekli yanimda degildi malesef insllh ikinci asilama olur catlatma ignesi yaptim bi ara onu da ben doktora gobekten yapiliyor dedim oda dedi guya kalcadan yapildiginda da ayni etkiyi gosteriyor aslinda 4 yilda tedavi gormedim cok fazla evet ama cok fazla adet sancisi ceken biriyim ölum acisi gibi sancilarim var ama ne kadar doktora gittiyemde hic biseyin yok dediler yumurtalik fln hepsi temiz dediler en son 2 ay once hsg cektim oda temiz cikti ben buna uzuluyorumYaa canım hiç canını sıkma o zaman. Bir sürü şey deneyip hamile kalmamış değilsin. 4 yıl uzun bir süre ama tedavisiz 4 yıla 4 yıl demeAşılamada şansın yüzde 25 daha fazla artıyor sadece. Yani aşılamanın tutmaması umutsuzluk sebebi olamaz
inşaallah olacak
![]()
Adet sancısı birçok insan çekiyor ama çoğunda sağlık sorunu olmuyor. Kafana takma onu. Zaten hsg temiz çıkmış. İnşaallah olurInsllh hepimizin olucak ya evet bu dort yilda cok degisik seyler oldu yani esim de surekli yanimda degildi malesef insllh ikinci asilama olur catlatma ignesi yaptim bi ara onu da ben doktora gobekten yapiliyor dedim oda dedi guya kalcadan yapildiginda da ayni etkiyi gosteriyor aslinda 4 yilda tedavi gormedim cok fazla evet ama cok fazla adet sancisi ceken biriyim ölum acisi gibi sancilarim var ama ne kadar doktora gittiyemde hic biseyin yok dediler yumurtalik fln hepsi temiz dediler en son 2 ay once hsg cektim oda temiz cikti ben buna uzuluyorum
Vallahi bende takiyorum üzülüyorum birbirimize destek olalim ltfn cok onemli destekHerkeste oluyor ama bazısında çok oluyor. Ben çok takıyorum meseladaha az takanlarda daha hızlı pozitif sonuç alınıyor. Bilimsel olarak da kanıtlanmış zaten. O yüzden burada birbirimize destek olmamız bile bence çok önemli gebelik için. Rahatlıyoruz çünkü
![]()
Aynn ama çevremde benim kadar sanci çeken gormedim insllh rabbim unuturucak mutluluk verirAdet sancısı birçok insan çekiyor ama çoğunda sağlık sorunu olmuyor. Kafana takma onu. Zaten hsg temiz çıkmış. İnşaallah olur![]()
Peki sen daha hsg cektirmedin miAdet sancısı birçok insan çekiyor ama çoğunda sağlık sorunu olmuyor. Kafana takma onu. Zaten hsg temiz çıkmış. İnşaallah olur![]()