H Hllkrkmz Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 3 Nisan 2020 389 252 53 31 7 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkrkmz #1 Merhaba arkadaşlar 26 Haziran’da 2. Aşılamamı oldum. Bugün 11. Günüm. Tecrübelerimizi belirtilerimizi yaşadıklarımızı yazıp destek olalım birbirimize.
Merhaba arkadaşlar 26 Haziran’da 2. Aşılamamı oldum. Bugün 11. Günüm. Tecrübelerimizi belirtilerimizi yaşadıklarımızı yazıp destek olalım birbirimize.
S Sarazara Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2020 859 433 53 9 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Hllkrkmz #2 Hllkrkmz .!.: Merhaba arkadaşlar 26 Haziran’da 2. Aşılamamı oldum. Bugün 11. Günüm. Tecrübelerimizi belirtilerimizi yaşadıklarımızı yazıp destek olalım birbirimize. Genişletmek için tıkla... Merhaba benimde ilk asilamam tutmamisti insallah 2.asilaman tutar. Bende en kisa zamanda 2.yi yaptiricagim
Hllkrkmz .!.: Merhaba arkadaşlar 26 Haziran’da 2. Aşılamamı oldum. Bugün 11. Günüm. Tecrübelerimizi belirtilerimizi yaşadıklarımızı yazıp destek olalım birbirimize. Genişletmek için tıkla... Merhaba benimde ilk asilamam tutmamisti insallah 2.asilaman tutar. Bende en kisa zamanda 2.yi yaptiricagim