Merhaba canım benim ilk aşılamam inşallah Cumartesi günü olacak bana işleyişten bahsedebilir misin? Birde bugün e2 hormonuma bakıldı senin e2 kaçtı acabaSelam kızlar, aşılama yaptırıp bat günlerini bekleyen kızlar nasıl geçti tedaviniz ?? Benim ki ummadığım kadar ağrılı oldu gerçekten hala kasıklarımda ağrı hissediyorum normal midir kızlar ? İnşallah ilk ve son olur yaa
Canım sonuçlar iyi demişti doktor tam bilmiyorum e2 hormonu kaç çıktığını.Merhaba canım benim ilk aşılamam inşallah Cumartesi günü olacak bana işleyişten bahsedebilir misin? Birde bugün e2 hormonuma bakıldı senin e2 kaçtı acaba
İnşallah pozitif sonuç alırsın canımCanım sonuçlar iyi demişti doktor tam bilmiyorum e2 hormonu kaç çıktığını.
Canım normal kontrol gibi oturuyosun makas gibi bişeyle vajinanı acıyor enjekte ediyor hissediyosun zaten spermi içinde ama benimki çok ağrılı oldu o yüzden cok kastım kendimi normalinde biraz daha uzun sürdü popomu kaldırıp duruyordum strestenama bidaha olacağını düşünmek istemiyorum ya inşallah son olur ve şuan hala kasıklarım ağrıyor duramiyorum valla genelde ağrılı olmuyor diyorlardı anlamadim
Ağrı oluyor mu ? Normal vajinal muayene gibi yazıyordu yorumlarda korktum insallah olmaz.ben de adet olcam bu ayda olmadi sanirim. Aşılamaya geçicez artık doktor hangi gün çağırdı .Bir de ne kadar fiyati acaba?Canım sonuçlar iyi demişti doktor tam bilmiyorum e2 hormonu kaç çıktığını.
Canım normal kontrol gibi oturuyosun makas gibi bişeyle vajinanı acıyor enjekte ediyor hissediyosun zaten spermi içinde ama benimki çok ağrılı oldu o yüzden cok kastım kendimi normalinde biraz daha uzun sürdü popomu kaldırıp duruyordum strestenama bidaha olacağını düşünmek istemiyorum ya inşallah son olur ve şuan hala kasıklarım ağrıyor duramiyorum valla genelde ağrılı olmuyor diyorlardı anlamadim
Hayırlısı olsun canım hakkındaİnşallah pozitif sonuç alırsın canımgerçekten zor bir süreç benim Cumartesi günü olacak önden ananas,avakado ve kabak çekirdeği ile devam ediyorum
Canım ben sanırım çok kasıyorum kendimi herkeste aynı olmuyor coğu kişide ağrılı olmuyormuş iyi gecer inşallah benim gibi olmaz benim şuan bile aşırı kasık ağrısı hissediyorum.Ağrı oluyor mu ? Normal vajinal muayene gibi yazıyordu yorumlarda korktum insallah olmaz.ben de adet olcam bu ayda olmadi sanirim. Aşılamaya geçicez artık doktor hangi gün çağırdı .Bir de ne kadar fiyati acaba?
Ben de çok kasıyorumCanım ben sanırım çok kasıyorum kendimi herkeste aynı olmuyor coğu kişide ağrılı olmuyormuş iyi gecer inşallah benim gibi olmaz benim şuan bile aşırı kasık ağrısı hissediyorum.
Fiyat konusunda bilmiyorum canım ben yurt dışında yaşıyorum bizim burda 200€ gibi tuttu
Yumurtalariniz kac milim cikti hangi sehirdesiniz acaba cumartesiye kadar cinsel iliski olmalimi doktorunuz bisi dedimi acabaİnşallah pozitif sonuç alırsın canımgerçekten zor bir süreç benim Cumartesi günü olacak önden ananas,avakado ve kabak çekirdeği ile devam ediyorum
Bugün randevum vardı tek yumurtayı söyledi sol tarafta 16 mm dedi rahim kalınlığı çok güzel dedi daha sonra aşılama için e2 bakalım sonuca göre aşılama gününü belirlicez dedi e2 sonucum 699 çıktı güzel çıkmış dedi Cumartesi aşılama olacağı için bugün ilişki olabilir dedi ben dün ilişki oldu diyince gerek yok o zaman spermler 4 günde kendini yeniler dedi canımYumurtalariniz kac milim cikti hangi sehirdesiniz acaba cumartesiye kadar cinsel iliski olmalimi doktorunuz bisi dedimi acaba
Oncelikle cevap icin tesekkur ederim bende bugun muayene oldum sagda ki yumurta gordu 15ml fazla degildi soldada yine iki veya uc dedi bir tanesi 15ml sadece cuma gunh yine cagirdi catlatma ignesi yapabiliriz vuma gunu dedi sizin catlatma ignesi ne zaman yapilcak benim e2 341 ciktiBugün randevum vardı tek yumurtayı söyledi sol tarafta 16 mm dedi rahim kalınlığı çok güzel dedi daha sonra aşılama için e2 bakalım sonuca göre aşılama gününü belirlicez dedi e2 sonucum 699 çıktı güzel çıkmış dedi Cumartesi aşılama olacağı için bugün ilişki olabilir dedi ben dün ilişki oldu diyince gerek yok o zaman spermler 4 günde kendini yeniler dedi canım
Çatlatma iğnesini doktorum yarın akşam 10 da vur dedi Cumartesi günü sabah 7:30 da eşin sperm versin dediOncelikle cevap icin tesekkur ederim bende bugun muayene oldum sagda ki yumurta gordu 15ml fazla degildi soldada yine iki veya uc dedi bir tanesi 15ml sadece cuma gunh yine cagirdi catlatma ignesi yapabiliriz vuma gunu dedi sizin catlatma ignesi ne zaman yapilcak benim e2 341 cikti
Ilk asinizmi sizin insallah nasibinize biran once ulasirsinizÇatlatma iğnesini doktorum yarın akşam 10 da vur dedi Cumartesi günü sabah 7:30 da eşin sperm versin dedi
Ilk asilamadamjasilamayla hâmile kaldim hic agrim olmadi benim.cikip gezmeye ertesi gun ise gittim
Evet canım ilk olacak inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız maddi manevi zor bir süreçIlk asinizmi sizin insallah nasibinize biran once ulasirsiniz
Ya ne güzel. Benim hala ağrım var ayağa kalktıkca yürüdükceasilamayla hâmile kaldim hic agrim olmadi benim.cikip gezmeye ertesi gun ise gittim
normal alttan muayeneden hiçbir farkı yok. ben aşılama yaptıklarını anlamadım bile. sandalyeye yattıktan 3 dk sonra işlem tamam hayırlı olur inşallah dedi doktor. korkutma kendiniAğrı oluyor mu ? Normal vajinal muayene gibi yazıyordu yorumlarda korktum insallah olmaz.ben de adet olcam bu ayda olmadi sanirim. Aşılamaya geçicez artık doktor hangi gün çağırdı .Bir de ne kadar fiyati acaba?
Bunun gibi bi çok yorum okudum ben doğuruyordum sanki gerçekten çok ağrılı geçtinormal alttan muayeneden hiçbir farkı yok. ben aşılama yaptıklarını anlamadım bile. sandalyeye yattıktan 3 dk sonra işlem tamam hayırlı olur inşallah dedi doktor. korkutma kendini
Adetin 2.gunu bende randevum var doktordan bilgi Alican ama alttan bakiyolarmi hemen adetliykenBugün randevum vardı tek yumurtayı söyledi sol tarafta 16 mm dedi rahim kalınlığı çok güzel dedi daha sonra aşılama için e2 bakalım sonuca göre aşılama gününü belirlicez dedi e2 sonucum 699 çıktı güzel çıkmış dedi Cumartesi aşılama olacağı için bugün ilişki olabilir dedi ben dün ilişki oldu diyince gerek yok o zaman spermler 4 günde kendini yeniler dedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?