• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Su asılama sürecinden aşırı korkuyorum ya nolur bana vajinal ultrason muayenesi gibi diyin 😭😭 stresten olmayacaj resmen cocuğum ağlıyorm kaç gündür 😭😭
Bakın korkarsanız kendinizi sıkarsanız bunu yapmayın çatala çıkınca tüm kaslarınızı gevşediğini hissederek bırakın kendinizi inanın sadece orayı açtığını hissediyorsunuz ama asla acımıyor ben kasmayacağım diye diye gittim iş bitince minik bir pembelik bile gelmedi ne kanadı ne bişey hatta doktor kendini hiç kasmadın çok rahat oldu cidden dedi

Bakın korkarsanız kendinizi sıkarsanız bunu yapmayın çatala çıkınca tüm kaslarınızı gevşediğini hissederek bırakın kendinizi inanın sadece orayı açtığını hissediyorsunuz ama asla acımıyor ben kasmayacağım diye diye gittim iş bitince minik bir pembelik bile gelmedi ne kanadı ne bişey hatta doktor kendini hiç kasmadın çok rahat oldu cidden dedi
Tamam ben de kasmayacagım zaten kaç kere cıktım oraya onun gibi kolay mış gibi düşünüp kendimi rahatşatacagım ama ya kasmadığım halde acırsa 🥺 acımasında da değilim de bana zarar gelecek gibi düşünüyorum

Tamam ben de kasmayacagım zaten kaç kere cıktım oraya onun gibi kolay mış gibi düşünüp kendimi rahatşatacagım ama ya kasmadığım halde acırsa 🥺 acımasında da değilim de bana zarar gelecek gibi düşünüyorum
Kendizi korkudan kasmadığınız sürece bişey olmuyor sonuçta kesici delici bir alet ile işlem yapılmıyor. Teorik olarak rahim ağzınızı mandal gibi bir alet ile açma işlemini düşünün görebilmek için bu kıpırdamadığınız kendinizi sıkmadığınız sürece can yakmaz yada bişey yapmaz hele aşılamayı zaten hissetmiyorsunuz

Kendizi korkudan kasmadığınız sürece bişey olmuyor sonuçta kesici delici bir alet ile işlem yapılmıyor. Teorik olarak rahim ağzınızı mandal gibi bir alet ile açma işlemini düşünün görebilmek için bu kıpırdamadığınız kendinizi sıkmadığınız sürece can yakmaz yada bişey yapmaz hele aşılamayı zaten hissetmiyorsunuz
Ben onu bi kere denetmeye calısmıştım amaa asla baktırsmamıştım korkup söear testini bile anestezi ile yaptırmıştım .. unarım basarabilirim yoksa zaten hersey boşa gitmiş olacak..

Merhaba canım. Ben varım. İğneli olursa sadece iğne ücretinin bir kısmını ödüyorsun. Benim iğneler 1500 tuttu mesela devlet 1100 tl karşıladı. Ben 400 tl verdim. Adetin 3.günü kontrole gittim iğnelere başladık. 6 gün iğne kullandım. Bu süreçte doktor yumurta takibi için iki defa çağırdı. Yumurtalar istediği boyuta geldiğinde ise çatlatma iğnesini yaptım.36 saat sonra eşimle hastaneye gittik. Sperm verdi. Spermleri yıkandı ve aşılama işlemi yapıldı. 10 dakika uzandım kalktım eve geldim.
Cinsel pehriz süresi ne kadar canım transfer öncesi bilgi verebilir misin

Back
X