slm. daha önce böyle bir üzüntüyü yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. ama pes etmek yok ilk aşılamadan beş ay sonra ikincisine başladın henüz iğne kullanıyorum nasipse bir sonraki hafta ikinci aşılamam olacak. pozitif düşünün kendinizi harab etmeyin probleminiz ne eşinizde veya sizde yoksa benim gibi nedensiz infertilite mi ?[/QUO
slm sabırsızlıkla bekliyorum geçen çarşamba günü yaptırdım aşılamayı ama olucakmış gibi gelmiyor hiç beklemedeyim işte.evet bizdede bi sorun yok sınırda denicek kadar eşimin sperm sayısı birazcık düşük başkada bir sorun yok ama her ay bekliyoruz ve her ay regli olunca psikolojikmen çöküyorum
Benimde negatif bi asilamam var canim haziranda olmuştum asilamadan iki ay sonra hsg cektirdim iki ay sonrada hamile kaldım sadece klomenle 18ay sonra... Umut olsun diye yazdım darisi basina ins
bende bu süreçte çok yiprandim canim ama umudumu hic kaybetmedim... Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin ennn enn enn kisa zamanda sizlerede yasatsin
az kalmış haftaya güzel haberini alıp mutluluktan uçarsın inşkaç yıllık evlisin
inşallah başka bi isteğim yok ondan başka 3 buçuk senelik evliyim son iki senedir istiyoruz ve bu aralar uğraşıyoruz tedavilerle
bende bu süreçte çok yiprandim canim ama umudumu hic kaybetmedim... Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin ennn enn enn kisa zamanda sizlerede yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?