Aşılama yaptıranlar

slm. daha önce böyle bir üzüntüyü yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum. ama pes etmek yok ilk aşılamadan beş ay sonra ikincisine başladın henüz iğne kullanıyorum nasipse bir sonraki hafta ikinci aşılamam olacak. pozitif düşünün kendinizi harab etmeyin probleminiz ne eşinizde veya sizde yoksa benim gibi nedensiz infertilite mi ?

Benimde negatif bi asilamam var canim haziranda olmuştum asilamadan iki ay sonra hsg cektirdim iki ay sonrada hamile kaldım sadece klomenle 18ay sonra... Umut olsun diye yazdım darisi basina ins

işte bu geçtiğimiz çarşamba yapıldı aşılama bekliyorum sonucu ondan öncede iğneler yapıldı şimdi sadece doktorun verdiği progestanı kullanıyorum

kızlar tekrardan slm.dr.bana aşılama dedi sana tüp bebek yapamayız sizde problem yok dedi(sevinsem mi üzülsemmi belemedim) 18 aralıkta fostimon 75 mg.,coraspin ve folic verdi bugün kontrole gittim 10 ml olmuş yumurta gayet iyi dedi ama bugün fostimon 75*2 yaptırdım yarın yine bire düşüyo cuma tekrar kontrol olcam(sinir bişey şu çatal)şimdi ben daha nekadar iğne daha olcam sizce nezaman aşılama yapılır bana sizce normal seyrindemi gidiyo ????herkez bişeyler yazmış yok ek ilaç kullanıyolarmış falan ?????bu aşılama çok mu zor ben halen her muanede çığlık atıyorum canım yanıyo yani aşılamaya giderken sakinleştirici ilaç yada acı hissettirmeyecek jel falan varmı kiii(( bide tam hastaneden çıkarken bi kadın ağlıyodu sordum ne oldu diye ilk tüp bebek tedavisiymiş ve bugün hamile olduğunu öğrenmiş...darısı bize kızlar....:)

Sperm Yıkama yaptırmayın !!

Merhaba arkadaslar , biz de asılama yolunu denedık basarılı oldu , doktorumuzun kesın onerısını dınledık ve spermleri alıp dırek ıcerı asıladı ,,yanı lavbratuara falan gonderıp yıkama yaptırmadan , belkı yardımcı olur basarı oranı cok daha artıyormus ve daha da dogal ,, umarım bır faydası olur

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 10 gün önce aşılama yaptırdım sonucu4 gözle bekliyorum yaklaşık 2 yıldır bebeğimiz olmuyor dr bir problem olmadığını kendiliğinden olacağını söyluyor ama olmayınca dainsan üzülüyor inşallah Rabbim benim gibi isteyen herkesebu güzel duyguyu taddırır her ay adetim olmıycak diye sevinir test yaparım o gece adetim gelir artık psikolojimbozuldu ama toparladım o gunleri inşallah bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…