• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayı aşılama olacaklar buraya lütfen ☺️

Teşekkür ederim 🙏 evet 5 ti ama iptal etmedi doktor biz çoğul gebeliğe razıydık aslında 🥰belirti olarak daha birşey hissetmiyorum gebelik belirtileriö ile adet belirtileriö bir oldupu için fark edemiyorum şuan sadece göğüs hassasiyetim var inşallah sizin içinde güzel haberler olur 🙏
Şey canım galiba bu yasal değil, doktorların 2 den fazla yumurta kullanmamasının sebebi hem çoğul gebelik olma ihtimaline karşı önlem hem de devletin bu şekilde izin vermesi diye biliyorum ben. Ama bazı hekimler çok takmıyor. Umarım faydasını görürsün de ikizlerin olur ☺️

Kızlar herkes ne durumda arada ses verin 🥰 benim bugün aşılama sonrası 6. Günüm. Bel ağrım hala aynı devam göğüs hassasiyetim de devam ediyor sanki düne göre biraz azaldı gibi ama dokununca acıyor. Ay sonuna kadar inşallah çift çizgileri görelim hep birlikte 🙏

Kızlar herkes ne durumda arada ses verin 🥰 benim bugün aşılama sonrası 6. Günüm. Bel ağrım hala aynı devam göğüs hassasiyetim de devam ediyor sanki düne göre biraz azaldı gibi ama dokununca acıyor. Ay sonuna kadar inşallah çift çizgileri görelim hep birlikte 🙏
Benimki negatif bari sizinki tutsun inşallah

Benim ne ağrım ne sızım hiç belirtim yok yorumları okurken acaba aşılama yapılmadı mı bana diyorum 😂 , dualarım sizlerle kucağınız boş kalmasın inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize 🙏🏻 🌸

Benim ne ağrım ne sızım hiç belirtim yok yorumları okurken acaba aşılama yapılmadı mı bana diyorum 😂 , dualarım sizlerle kucağınız boş kalmasın inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize 🙏🏻 🌸
Belirti hiç yaşamadan hamilelik öğrenende çok okudum burada ☺️ benim ağrılar ovitrelle etkileri ve duphaston içiyorum sabah akşam ondan dolayı muhtemelen ama bir umut işte 😍

Benim 3. Günüm bu günler nasıl geçecek bilmiyorum. Daha çok yeni olduğu için herhangi bir belirtim yok şimdilik ☺️

Belirti hiç yaşamadan hamilelik öğrenende çok okudum burada ☺️ benim ağrılar ovitrelle etkileri ve duphaston içiyorum sabah akşam ondan dolayı muhtemelen ama bir umut işte 😍
Ben sadece Gonal f 75 doz kullandım , ilk aşılamam da bende kullanmıştım o ilaçları şimdi sadece progrstan fitil kullanıyorum umarım olumlu sonuçlar alırız rabbim sesimizi duysun emeklerimizi boşa çıkarmasın bu ay karnımız kucağımızı doldursun inşallah zaman asla geçmiyo umarım beklediğimiz güzel sonuçları alırız

Back
X