arkadaşlar tekrar merhaba bende kaç senedir sürekli çocuk sahibi olabilmek için uğraşanlardanım 6 yıl oldu evleneli 2 senedir korunmuyoruz ama bi türlü olmadı eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu bir kaç ay onu bekledik onun değerleri normale dönmüştü ama yine olmuyordu bende düzenli adet oluyorum diye bende bi sorun yok sanıyordum sonra doktora gittim ve bende polikistikover çıktı klomen tedavisine başladı doktorum kist yaptı doğum kontrol hapı çatlatma iğneleri derken bir türlü olmadı her ay buradan okuyor her ay hamileyim zannediyor ve sonunda çok üzülüyordum.Birgün eşimle tartıştığımda çok ağırıma giden bir şey söylediği için tedaviyi bıraktım doktordanda memnum değildim zaten .Aradan 5 ay gibi bir zaman geçti artık anladımki ben doğru bir tedavi olmadan olmayacak.Bir yakınımın tavsiyesiyle ankarada bir doktorun özel muayenesine gittim bana kilo vermem gerektiğini rahim filmi çekineceğimi ondan sonra aşılama yapılacağını söyledi.tüplerim açık çıktı adet tarihim geçtiği için o ay aşılama olmayacağından bu ay yumurta takibi yapalım çatlatma iğnesi yapalım belki olur dedi geçtiğimiz ay öyle denedik olmadı insanın artık umududa kalmıyor artık hiç olmama ihtimalinden öyle korkuyordumki... 06/01/15 de adet oldum doktorumu aradım yarın gel dedi gittim gonal f yazdı 1 hafta 75ml onu vurundum en son çatlatma iğnesini vurundum 16/02/15 de aşılamam yapıldı.ilk gün biraz kanamam birazda ağrım oldu geçti. benim her ay adetime 14-15 gün kala gögüsümde sancılar başlar bağırsaklarımda çok fena gazım olur.hergün bi belirti varmı diye bekliyordum 2 yıldır olduğu gibi sadece göğüs sancılarım vardı ama bu zaten her ay olan şeydi başkada hiçbir belirti yoktu doktorum 10. günden sonra test yaptır demişti çok kolay geçti o 10 gün çünkü olmayak diye hissediyordum birde burdan ilk aşılamada olan varmı diye günlerce bakmıştım o kadar azdıki ondanda çok umutsuzdum 11. gün gittim kan verdim akşam 10.30da mail atarız dediler bekledik sonuç geldi beta hcg 30.71 doktoruma sorduk hayırlı olsun dedi inanamadım oturduğum yerde dakıkalarca kalakaldım... o kadar sıkıntılı zamanlardan geçtimki birgün olursa yazacağım diyordum çünkü insan nasıl umut ediyor nasıl zor çok iyi bilirim etrafındakilerin baskısı acıyarak bakması ne demek çok iyi bilirim bi çocuk sevsen herkesin gözü sende olur ayyy yazık der gibi ...rabbim herkese hepimize nasip etsin hayırlısıyla inşallah sadece hamile kalabilmekde değil mesele sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek sağlıkla kucağına alabilmekte çok önemli allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun .umudunuzu yitirmeyin kızlar