• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp tıkanıklığı

Bu merkez herkese koyuyor evraklarda 1 gosterıyor bu sene 20 hastası varsa 10 u ikiz hamiley Ekim ayında transfer yapmak istiyordum ama doktorum izinliydi bu aya kaldı bugün gidip muayene oldum transfer için sadece. dondurulmuş 2 adet 3.gün embriyom var. Bir tanesi 8 hücreli AB kalite diğeri 10 hücreli BC kalite en son rahim filmini 5 yıl önce çekmiştim doktor tekrardan bir rahim filmi istedi yani anlayacağınız transferin önümüzdeki aya sarktı yine rahim filminde Bir sıkıntı çıkmazsa transfer yapılacak dedi doktor. Bu şekilde başına gelen var mı yani rahim filminden sonra embriyonun tutunma olasılığı nedir sizce embriyo kaliteleri nasıl bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim teşekkür ederim 🌸
Merhaba bende Ekim ayında transfer yapmak istiyordum ama doktorum izinliydi bu aya kaldı bugün gidip muayene oldum transfer için sadece. dondurulmuş 2 adet 3.gün embriyom var. Bir tanesi 8 hücreli AB kalite diğeri 10 hücreli BC kalite en son rahim filmini 5 yıl önce çekmiştim doktor tekrardan bir rahim filmi istedi yani anlayacağınız transferin önümüzdeki aya sarktı yine rahim filminde Bir sıkıntı çıkmazsa transfer yapılacak dedi doktor. Bu şekilde başına gelen var mı yani rahim filminden sonra embriyonun tutunma olasılığı nedir sizce embriyo kaliteleri nasıl bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim teşekkür ederim 🌸

Merhaba arkadaşlar. Hsg cektirdigimde tüplerimin birinden çok az geçiş diğerinin ise kapalı olduğu söylendi. Yasim 31 ve 14 aydır denedigim için daha fazla beklemek istemedik eşimle ve tüp bebek sürecine başladık. Şu an rahim dinlendirme dönemindeyim .opudan sonra ilk reglimin 3. Günü Yasmin hapa başladım ve 18 gün sonra Zoladex iğne yaptırdım. Aynı anda yasmin hapa devam ettim ve bugün hap bitti. Doktorum 3 4 gün içinde regl olabileceğimi ve sonrasinda kontrole gidip uygunsam transfer hazırlığına geçeceğimizi söyledi. 5. Gün 4aa embriyo transfer edilecek çok heyecanlıyım ilk denemem . Tüp tıkanıklığı sorunu ile tüp bebek yaptıranlar ilk denemede oldu mu acaba ? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. şimdiden herkese teşekkürler:)
Biri de benim galiba ben bir kere hamile kalmıştım beş haftalıkken düşük yaptım düştükten sonra tüplerim kapanmış ben bunu bir yıl sonra fark ettim 26 yaşındayım üç yıllık evliyim ilk transferi oldum iki BB olarak tutmadı şimdi iki tane dört ağa embriyo var ikisini transferi yapacak doktorum aralıkta inşallah ilk sonucum negatifti şimdi bekliyorum iki ay boyunca adet olmam gerekiyormuş ikinci adetim bekliyorum

Biri de benim galiba ben bir kere hamile kalmıştım beş haftalıkken düşük yaptım düştükten sonra tüplerim kapanmış ben bunu bir yıl sonra fark ettim 26 yaşındayım üç yıllık evliyim ilk transferi oldum iki BB olarak tutmadı şimdi iki tane dört ağa embriyo var ikisini transferi yapacak doktorum aralıkta inşallah ilk sonucum negatifti şimdi bekliyorum iki ay boyunca adet olmam gerekiyormuş ikinci adetim bekliyorum
İnşallah en güzel pozitif sonucu görürsünüz en kısa zamanda :)

Back
X