Aşılama yaptiranlar

Kızlar merhaba facede GELSİN BEBİŞLER grubu kurduk. Dilerseniz buyrun gelin. Birlikte bekleyelim meleklerimizi...

Bende adatıp a Bülent beye gidiyorum. Başladık bizde tedavi ye. HaP kullanıyorum şu an. Senin ne oldu tuttu mu. Memnun musun
Malesef olumsuz sonuç aldım çok üstten oldu herşey malesef hastane iyi güleryüzlü fakat herşey paraya endeksli şöyle diyim benim bir oğlum var 12 yaşında yaklaşık 5 senedir istiyoruz fakat çalıştığımız için tedavi görmedik akışına bıraktık bülent beye çok umutlarla başladım ilk ay kist vardı yumurtalar kiste dönüştü bide ploraktin yüksek çıkmıştı hap verdi kullandım diğer ay ücreti ödedim hemen ilaç ve iğne tedavisine başladı tekrar tahlil yapmadı düştümü diye kistim vardı onu çekti ilk ay zararı yok demişti 2 ay iğne ile çekti 250 tl emar istedi hormon için 250 tl çektirdik ama kontrolunü yapmadı düştümü diye
zar zor tek yumurta oluştu olmayacağını bile bile sırf para için aşılamamı yaptılar üstelik ben 2 ay boyunca rahim filmi istedim belki kapalıdır dedim 1 çocuğun var tutmazzsa çekeriz dedi ne maddiyat güçlükleriyle gidiyoruz sanki her ay o paraları ödeyecek gücümüz var aşılama günü kontrol etmedi yumurta çatlamışmı diye hatta hemşireye sordum ya çatlamadıysa aşılama yapıyonus dedim 36 saat sonra çatlamış kabul ediyoruz dedi velhasıl tutmayacağını bile bile yaptırdım 2 ayın masrafı 2000 tl geçti şimdilik bıraktım bir kaç ay sonra sadece rahim filmini çektiricem insanların umutlarıyla oynuyorlar malesef

Ayrıca adet olduktan sonra aradım sekreterinle görüştüm dediği cevap devam etmek istersen muayene ücretini öde rendavu al oldu umarım sizin için hayırlısı olsun
ilk görüşmede bülent bey çok iyi konuştu ilk aşılamada tutacak hiç sıkıntı yok gibi tedavi sürecinde doğru düzgün konuşmadı bile

Ayrıca adet olduktan sonra aradım sekreterinle görüştüm dediği cevap devam etmek istersen muayene ücretini öde rendavu al oldu umarım sizin için hayırlısı olsun
ilk görüşmede bülent bey çok iyi konuştu ilk aşılamada tutacak hiç sıkıntı yok gibi tedavi sürecinde doğru düzgün konuşmadı bile
Bende geçen ay çikolata kisti ameliyatı olmuştum ona. Bu ay aşılama yapalım dedi. Fenera kullandım bugün bitti yarın iğne ye başlıyorum. Cumartesi çağırdı. Erken mi diyorum ama list in tekrar etme durumu olduğu için de korkuyorum.
Bu ilaçları kullanıp bir ay normal mi yapsam diyorum.ilaçlar kalıyor ya zaten olmadı öteki ay aşılama olsa diyorum sekreter e demiştim gelince konuşursunuz demişti

Bende geçen ay çikolata kisti ameliyatı olmuştum ona. Bu ay aşılama yapalım dedi. Fenera kullandım bugün bitti yarın iğne ye başlıyorum. Cumartesi çağırdı. Erken mi diyorum ama list in tekrar etme durumu olduğu için de korkuyorum.
Bu ilaçları kullanıp bir ay normal mi yapsam diyorum.ilaçlar kalıyor ya zaten olmadı öteki ay aşılama olsa diyorum sekreter e demiştim gelince konuşursunuz demişti
valla canım moralini bozmak istemiyorum ama çok ezber işi yapılıyor ben size söyliyim cumartesi eğer yumurta varsa gonal f vericek büyüünce iğne ve kontrol etmeden aşılaman yapılacaktır ayrıca aşılama isteyecektir drçünkü o kadar para için yapılıyorki çatlamaya bakmadan aşılamamı olur ya yumurta çatlamayıp kist oluştuysa allaha emanet aılama yapılıyor

valla canım moralini bozmak istemiyorum ama çok ezber işi yapılıyor ben size söyliyim cumartesi eğer yumurta varsa gonal f vericek büyüünce iğne ve kontrol etmeden aşılaman yapılacaktır ayrıca aşılama isteyecektir drçünkü o kadar para için yapılıyorki çatlamaya bakmadan aşılamamı olur ya yumurta çatlamayıp kist oluştuysa allaha emanet aılama yapılıyor
Gonal f ye bu aksam başlıyorum. Cumartesi normal yolla denemek istediğimi söylemeyi düşünüyorum. OlmazSa bir daha ki ay aşılama olsun dicem.
Hem bu ay fenara ve gonal ile denemis olurum

Gonal f ye bu aksam başlıyorum. Cumartesi normal yolla denemek istediğimi söylemeyi düşünüyorum. OlmazSa bir daha ki ay aşılama olsun dicem.
Hem bu ay fenara ve gonal ile denemis olurum
bende femara ve gonalf kullandım aslında herkese aynı iğne veriliyor ezbere benim tek yumurtam olmuştu bence kişiye göre tedavi uygulanmalı ilk ay teavşm iptal olduğu halde 2 ay gene aynı iğneyi verdi burda görüyorum millete ne ilaçşar veriliyor

Slm ben yeniyim yardimci olursanız sevinirim çok ben hipo hipo hastasıyım bugün aşılama için doktor bana menagon igne verdi 75lik ama nasıl kullanacağım i bilmiorum bile bana cvp verirse çok sevinirim

Kızlar tup bebek için evet özele gidilsin eğer durum musaitse ama

Canım öyle deme bende seninle aynı şeyleri düşünüyordum nasılsa tutmayacak direk tüp bebek yapın diyordum ama ilk asilamada tuttu hiç umudum yokken o yüzden iyi dusun iyi olsun
Merhaba, ilk aşılaman nasıl tuutu yani tabiki Allahtan ama özel bir şey yapmadın dimi aşılama öncesi sonrası bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum:))))

Merhaba, ilk aşılaman nasıl tuutu yani tabiki Allahtan ama özel bir şey yapmadın dimi aşılama öncesi sonrası bizimle paylaşırsan çok mutlu olurum:))))
Canım Asilamadan önce folik asit kullanmaya başladım aşılama olduğu günden itibaren bir hafta boyunca surekli yattım hiçbir iş yapmadım ve bol bol dua ettim tabiki yasin istedim herkezden nasip oldu Rabbim herkeze versin ins

Canım Asilamadan önce folik asit kullanmaya başladım aşılama olduğu günden itibaren bir hafta boyunca surekli yattım hiçbir iş yapmadım ve bol bol dua ettim tabiki yasin istedim herkezden nasip oldu Rabbim herkeze versin ins
çok teşekkürler:) bende folik asit kullanıyorum yeni başladım 2 haftadır gerçi ama halen devam iğne mi kullandın yojksa ilaç mı ben şu anda iğne kullanıyorum 5 adet verdi bakalım ctesi kontrol inşallah yeterli olur ama sanırım 5 kullanan yok daha fazla biraz mucize tabiki ilk aşılamada tutması ama Allah Çok büyük belli mi olur:)))))) neler olmuş neler dua bende ediyorum ama yasin okumaya başlıyacam bu akşamdan nasip olursa hastaydım anca:))))) şu anda kaç aylık yani normal hamilelik gbi mi daha detaylı mı birde son bri sorum olacak çok oldu biliyom ama o kadar heyecanlıyım ki anlıyorsundur:))) aşılamadan sonra ne kadar yattın 1 hafta diyordun ama çalışıyorum ben rapor falan mı aldın çalışıyorsan tabi:))) tebrik ederim bu arada:))))

Bende puregon kullanıyorum iki gündür bir yandan dua ediyorum. Elimde olmadan çok geriliyorum. Nolur birbirimize dua edelim.

Bende puregon kullanıyorum iki gündür bir yandan dua ediyorum. Elimde olmadan çok geriliyorum. Nolur birbirimize dua edelim.
sanırım geeginlik normal bu arada iğnelerin yan etykisi var mı bende çok fazla uyku yapıyor birde çok sızlıyor arada vuruken olan ağrıyı geçtim artık:((( inşallah bu uğraşlarımız sonucu Allahım bizi mükafatlandırır mübarek gün dualarımız kabul olsun evet Allah isteyen herkese versin inşallah:)))))

İgneyi ilk yaptığım gün sagimdan yapmıştım sağ bacagim çok kasildı. Şükür onun dışında hiçbir sıkıntım olmadı. Sadece karnım biraz sisti. Kalem içindeki ilacın 4gunde bitmesi gerekiyordu. Ama bitmedi bu çok canımı sıktı.

İgneyi ilk yaptığım gün sagimdan yapmıştım sağ bacagim çok kasildı. Şükür onun dışında hiçbir sıkıntım olmadı. Sadece karnım biraz sisti. Kalem içindeki ilacın 4gunde bitmesi gerekiyordu. Ama bitmedi bu çok canımı sıktı.
çok geçmiiş olsun ama bu iğneler için dr sordum herkeste farklı etki dedi bende sadece uyku yaptı ve ara ara kasıklarım ağrıyor sanırım yumurtalar büyüdüğü için inşallah bu emeklerimiz boşa değildir ALLAH HAYIRLISINI VERSİN İNŞALLAH hepimize dua ediyorum inşallah.....

çok teşekkürler:) bende folik asit kullanıyorum yeni başladım 2 haftadır gerçi ama halen devam iğne mi kullandın yojksa ilaç mı ben şu anda iğne kullanıyorum 5 adet verdi bakalım ctesi kontrol inşallah yeterli olur ama sanırım 5 kullanan yok daha fazla biraz mucize tabiki ilk aşılamada tutması ama Allah Çok büyük belli mi olur:)))))) neler olmuş neler dua bende ediyorum ama yasin okumaya başlıyacam bu akşamdan nasip olursa hastaydım anca:))))) şu anda kaç aylık yani normal hamilelik gbi mi daha detaylı mı birde son bri sorum olacak çok oldu biliyom ama o kadar heyecanlıyım ki anlıyorsundur:))) aşılamadan sonra ne kadar yattın 1 hafta diyordun ama çalışıyorum ben rapor falan mı aldın çalışıyorsan tabi:))) tebrik ederim bu arada:))))
Canım ben hem iğne hem hap kullandım 3tane büyük yumurtam vardı beş iğne beş hap bi hafta yattım ben calismiyorum o konuda sorun olmadı kardesimde bende kaldı hep yardımcı oldu 15 gün ben birde folikasit yanında pragestan dusuk önleyici kullandım şuan 3.5 aylık hamileyim çok sukur herşey yolunda aşılama zaten doğal yolla gebelik gibi Canım inşallah sende kalirsin

Canım ben hem iğne hem hap kullandım 3tane büyük yumurtam vardı beş iğne beş hap bi hafta yattım ben calismiyorum o konuda sorun olmadı kardesimde bende kaldı hep yardımcı oldu 15 gün ben birde folikasit yanında pragestan dusuk önleyici kullandım şuan 3.5 aylık hamileyim çok sukur herşey yolunda aşılama zaten doğal yolla gebelik gibi Canım inşallah sende kalirsin
ne kadar güzel maşallah Allah bağışlasın böyle okuyunca umutlanıyorum:))))) ben çalışıyorum ama 2-3 gün yatmayı düşünüyorum bu kadar emek bana sadece iğne verdi senin 3 yumurta daha fazlamı şans dedim hayır ilgisi yok dedi içime su serptin 2 yumurta sorun olur diye korkuyordum:((( yumurta kaç mm olmuştu aşılama yapılmadan hatırlıyor musun? en az sanırım 18 mm olması gerekiyormuş bakalım hayırlısı aşılama ağrılı mı yani çok soru soruyorum ama ilk defa yaptıracağım senin ilk mi?

ne kadar güzel maşallah Allah bağışlasın böyle okuyunca umutlanıyorum:))))) ben çalışıyorum ama 2-3 gün yatmayı düşünüyorum bu kadar emek bana sadece iğne verdi senin 3 yumurta daha fazlamı şans dedim hayır ilgisi yok dedi içime su serptin 2 yumurta sorun olur diye korkuyordum:KK43:(( yumurta kaç mm olmuştu aşılama yapılmadan hatırlıyor musun? en az sanırım 18 mm olması gerekiyormuş bakalım hayırlısı aşılama ağrılı mı yani çok soru soruyorum ama ilk defa yaptıracağım senin ilk mi?
İki yumurta sorun olmaz canım bende 5 cm kist vardı kalmam cok zordu yanı yumurtalarım buyumuyordu catlamiyordu vakti gelince oluyor Allah büyük benim hiç umudum yoktu ama en az 3 gün ciddi anlamda yatmani tavsiye ederim yumurtalar kaç cm hatırlamıyorum ama boyutu gayet iyiydi 20lerdeydi sanırım

İki yumurta sorun olmaz canım bende 5 cm kist vardı kalmam cok zordu yanı yumurtalarım buyumuyordu catlamiyordu vakti gelince oluyor Allah büyük benim hiç umudum yoktu ama en az 3 gün ciddi anlamda yatmani tavsiye ederim yumurtalar kaç cm hatırlamıyorum ama boyutu gayet iyiydi 20lerdeydi sanırım
çok şükür inşallah benimde hayırlısı olur yatıcam kesinlikle iş umurumda değil yani çok istiyorum:)))) folikasit ben folbiol kullanıyorum aceba farklı mı kullanmam gerekir gerçi dr verir gerekeni bende sıkıntı yok temiz herşey eşimin sperm tahlilide iyi çıktı 1 senedir evliyiz ama hızlandırmak amaçlı istedik:)))) senin ilk denemen mi Allah nazarlardan korusun inşallah bende hamile kalırımda daha sonra bebişleri konuşuruz:))))

Back
X