• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama yaptıranlar🎈🎊

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bugün kontrolüm vardi solda 1 yumurtam büyümüş 15mm. Puregon igne vuruluyordum. Doktor 2 gun daha puregon yap sonra catlama ignesi yap pazartesi gunu gel asilama yapalim dedi 🙏 cok şükür bu ay asilamam olacak insallah tutar gerisi allaha kalmis artik ama yinede icim kıpır kıpır 🥰

Kızlar merhaba bugün benim 12.günüm pazartesi gebelik testi yapılcak belimden kasıklarımdan ve kasığımdan bacağıma yayılan çok şiddetli ağrılar yaşadım bugün doktorum hemen gel dedi muayene etti bir sıkıntı yokmuş ama sürekli ateşimi ölçmemi istedi bende ne leke oldu ne kanama ama ağrım çok normal mi bilmiyorum evde 2gün önce gebelik testi yaptım negatifti acaba olcak mı olmucak mı yeni bir negatife hazır mıyım yoksa bize sürpriz mi olcak çok sabırsızım

Hadı kızlar cıkın cıkın gelın 😍Kasım ve Aralık ayında asılama yaptıranlar burda bulusalım. Bi cok arkadasımız var bekleyen sureci eglencelı hale getirelim pozitif olalım hadı toplanalımm❤😘💞💞
Bende istiyorum ama bu sürece nasıl başlanıyor.Beklemek istemiyorum artık bebeğim olsun istiyorum inşallah hepimize nasip eder Rabbim.

Bende istiyorum ama bu sürece nasıl başlanıyor.Beklemek istemiyorum artık bebeğim olsun istiyorum inşallah hepimize nasip eder Rabbim.
canım bı kadın dogum doktoruna gorunup butun testlerını rahım fılmını falan cektırırısın. hersey tamam olunca ılaclarla yumurta gelıstırıp catlatma ıgnesı yapılıyor daha sonra belırlenen gunde asılama yapılıyor.
benım sonucum negatıftı. malesef tutmadı . allah ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah pozıtıf sonuclar alırsın :KK200::anneadayı:

Kizlar bugun asilamamin 13. Catlatma ignesinde 15. Gunuydu az once conford erken gebelik testi yaptim (1 bucuk saatlik idrarla) negatif silik cizgi bile yok 😔 warsa cikardi dimi testde ya cok uzgunum yarn gidip kan testi yaptircm son olarak ama umudum yikildi resmen 😭 boyle olupta kanda cikan varmi ya da bu test kesinmidir sizce😣

Back
X