AŞILAMA YAPTIRDIM SONUCUMU BEKLİYORUM

tugcekaraca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
154
44
48
37
Merhaba arkadaşlar 20 gün inat edip bir gecede büyüyen yumoşum sayesinde aşılamam yapıldı.
Aşılama tarihim 09/02/2016 gün sayıyorummm kaçıncı gün test yapsam sonuç alabilirim ?
Meraktan karnıma ağrılar giriyor belirtimde yok gibi kimisi 14. gün diyor kimisi 10. gün kafam çok karıştı.

merhaba, öncelikle umarım hersey istediğin gibi olur :) ben bu konuda pek birşey bilmiyorum. Ancak 14. gün lafını cok duymuştum. Ben de 5-6 aydır deniyorum hamile kalamadım. Eşimde de bende de herhangi bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Fakat yaşımdan dolayı endişeliyim. Bu nedenle aşılama yaptırıp, şansımı arttırmak istiyorum. Bu süreç nasıl ilerliyor, paylaşabilirsen sevinirim. Mesela rahim filmi çektirmek şart mı? Benim doktoruma sorarsa ne sorsam daha erken diyip duruyor :(

merhaba, öncelikle umarım hersey istediğin gibi olur :) ben bu konuda pek birşey bilmiyorum. Ancak 14. gün lafını cok duymuştum. Ben de 5-6 aydır deniyorum hamile kalamadım. Eşimde de bende de herhangi bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Fakat yaşımdan dolayı endişeliyim. Bu nedenle aşılama yaptırıp, şansımı arttırmak istiyorum. Bu süreç nasıl ilerliyor, paylaşabilirsen sevinirim. Mesela rahim filmi çektirmek şart mı? Benim doktoruma sorarsa ne sorsam daha erken diyip duruyor :KK43:

Merhaba. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Aşılama için daha erken demiş doktorun ama neye göre demiş yaş kaç evlilik yılı ne kdr ?
Aşılama öncesi gerekli tüm testler yapılıyor rahim filmide buna dahil.
Sadece aşılama raporu çıkarmak için değil aşılama şansını görebilmek adına da rahim filmi çektirmek kesinlikle şart.

Merhaba. Teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Aşılama için daha erken demiş doktorun ama neye göre demiş yaş kaç evlilik yılı ne kdr ?
Aşılama öncesi gerekli tüm testler yapılıyor rahim filmide buna dahil.
Sadece aşılama raporu çıkarmak için değil aşılama şansını görebilmek adına da rahim filmi çektirmek kesinlikle şart.
ben 1,5 yıllık evliyim. Son 5-6 aydır çocuk yapmaya karar verdik. yaşım 32.. o yüzden biraz endişeliyim. Eşime sperm testi, banada fiziksel muayene ve hormon testleri yaptı. bir kerede yumurta takibi yaptık o da yeterince olgunlaşıp, kendiliğinden çatlayabiliyormuş. reglim çok düzenli 28 günde bir... ama rahim filmi, yumurta rezervi yapalım dediğimde çok erken gerek yok diyor.. O nedenle ben başka bir doktora aşılama mı yaptırsam diye düşünüyorum? bu durumda rahim filmi çektirmem gerekiyor sanırım..

tuğçe aşılamanı nerde yaptırdın fiyat ne kadar bilgilendirirmisin banada adetin 2. günü gel dedi bugun gidicem adetli muayene oluyormu onuda anlamadım.

ben 1,5 yıllık evliyim. Son 5-6 aydır çocuk yapmaya karar verdik. yaşım 32.. o yüzden biraz endişeliyim. Eşime sperm testi, banada fiziksel muayene ve hormon testleri yaptı. bir kerede yumurta takibi yaptık o da yeterince olgunlaşıp, kendiliğinden çatlayabiliyormuş. reglim çok düzenli 28 günde bir... ama rahim filmi, yumurta rezervi yapalım dediğimde çok erken gerek yok diyor.. O nedenle ben başka bir doktora aşılama mı yaptırsam diye düşünüyorum? bu durumda rahim filmi çektirmem gerekiyor sanırım..
Sen bence de başka bir doktora git.

tuğçe aşılamanı nerde yaptırdın fiyat ne kadar bilgilendirirmisin banada adetin 2. günü gel dedi bugun gidicem adetli muayene oluyormu onuda anlamadım.
Ben raporlu aşılama yaptırdım cnm Kocaeli fakültesinde ücret vermedim sadece ilaçlarıma 100 tl kdr bişey ödedim.
Adetliyken muayene edip ona göre tedaviye başlıyorlar kist vs varmı kontrol ediyorlar.

Merhabalar burada semender isimli bir kullanıcı bir karışım yazmıştı. bizde çocuk istiyorduk fakat olmuyordu. o karışımı denedik. ilk ay olmadı. ikinci ay denedik galiba hamileyim 3 gün sonra test yaptırcam.

Merhabalar burada semender isimli bir kullanıcı bir karışım yazmıştı. bizde çocuk istiyorduk fakat olmuyordu. o karışımı denedik. ilk ay olmadı. ikinci ay denedik galiba hamileyim 3 gün sonra test yaptırcam.

Hadi inşallah hamilesindir. O karışım neydi? Bizimle de paylaşabilir misin?

Hadi inşallah hamilesindir. O karışım neydi? Bizimle de paylaşabilir misin?
25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.
Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.
7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.
Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.tedavi gördükleri esnada doktor kiraz teyzenin oğluna kendi sormuş sonuçları görünce.ne yaptın da böyle bir fark oldu diye.çünkü yüzde 30'dan 60'a çıkmış.

25 gr ısırgan tohumu
25 gr üzerlik tohumu
25 gr hardal tohumu
25 gr çörek otu
25 gr çemen tozu
125 gr tatlı badem yağı
1 kg doğal bal
Malzemeler bunlar.bal kesinlikle gerçek bal olacak yalnız.aktarlar tohum yerine toz olarak verebiliyorsa onları tercih edin.tohum verirse tozunu siz çıkarmalısınız.kiraz teyze bunu teflon tavada kavurarak yaptı bir keresinde.
Bütün malzemeleri karıştırıyorsunuz.adetin 7. Gününden başlayarak 7 gün boyunca hem eşiniz hem siz tahta kaşıkla birer tane içeceksiniz.karışıma kesinlikle metal kaşık girmeyecek.
7 gün geçtikten sonra yani toplamda adetinizin 14. Gününden başlayarak 5 gün iliskiye girilecek.
Arkadaşlar, bu karışım özellikle erkeğin sperm kalitesini yükseltiyormuş.kadının da rahim kanallarını açıyormuş.tedavi gördükleri esnada doktor kiraz teyzenin oğluna kendi sormuş sonuçları görünce.ne yaptın da böyle bir fark oldu diye.çünkü yüzde 30'dan 60'a çıkmış.
hem eşiniz hemde siz 1 kaşık yiyosunuz günde. ve ben ek olarak 7 gün boyunca adaçayıda içtim. yumurta çatlatıyormuş

Merhaba arkadaşlar 20 gün inat edip bir gecede büyüyen yumoşum sayesinde aşılamam yapıldı.
Aşılama tarihim 09/02/2016 gün sayıyorummm kaçıncı gün test yapsam sonuç alabilirim ?
Meraktan karnıma ağrılar giriyor belirtimde yok gibi kimisi 14. gün diyor kimisi 10. gün kafam çok karıştı.
aşılama yaptırmış biri olarak sana tavsiyem 12. günden önce test filan yapma. 12. günden sonra en garanti kan tahlili yaptir ;)

Back
X