Aşılama yaptırdım

Buse Bb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
2
0
1
31
Merhaba kızlar bende aşılama yaptırdım 22 sinden bakalım ayın 8 inde gidip kan testi vereceğim gebelik olup olmadığına bakılacak. İlkinde tutarmı bilmiyorum ama umarım tutar . Acaba olup olmadığını hissedebilirmiyim şimdiden. Göğüslerimin uçları çok hassaslaştı 5 günümdeyim ve hafif adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada deneyimleriniz var ise paylaşmanızı isterim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tez zamanda

Anlattıgınız belirtiler postu yazdıgınız gğn için erken belirtiler o catlatma ignesinden dolayı oluyor igneden 12 gün onceden idrar testi yapmayın aşılamadan ise 12. Gün kan verebilirsiniz ignenin etkisi 10-11 güne kadar sürüyor

Bize 15 gün sonra gelip kan testi yapın dediler size neden 10 gün acaba benm de aşılama yapıldıktan 2 gün sonra göğüste şişme ve hassasiyet var çok küçük abdeste çıkıyorumm ve akıntı var

Valla hiç bilmiyorum ki 8 inde kan testi vermemi istedi ama biraz önce küçük lekenme gibi bişey geldi nokta kadar küçük yerleşme kanamasımı veya adetmi bilmiyorum :/yarın netleşir diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun yıpratıcı ve umut dolu bir süreç rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…