Aşılama yaptırdım

Buse Bb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
2
0
1
31
Merhaba kızlar bende aşılama yaptırdım 22 sinden bakalım ayın 8 inde gidip kan testi vereceğim gebelik olup olmadığına bakılacak. İlkinde tutarmı bilmiyorum ama umarım tutar . Acaba olup olmadığını hissedebilirmiyim şimdiden. Göğüslerimin uçları çok hassaslaştı 5 günümdeyim ve hafif adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada deneyimleriniz var ise paylaşmanızı isterim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tez zamanda 🙏🙏😌😌

Anlattıgınız belirtiler postu yazdıgınız gğn için erken belirtiler o catlatma ignesinden dolayı oluyor igneden 12 gün onceden idrar testi yapmayın aşılamadan ise 12. Gün kan verebilirsiniz ignenin etkisi 10-11 güne kadar sürüyor

Merhaba kızlar bende aşılama yaptırdım 22 sinden bakalım ayın 8 inde gidip kan testi vereceğim gebelik olup olmadığına bakılacak. İlkinde tutarmı bilmiyorum ama umarım tutar . Acaba olup olmadığını hissedebilirmiyim şimdiden. Göğüslerimin uçları çok hassaslaştı 5 günümdeyim ve hafif adet ağrısı gibi ağrı oluyor arada deneyimleriniz var ise paylaşmanızı isterim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Tez zamanda 🙏🙏😌😌
Bize 15 gün sonra gelip kan testi yapın dediler size neden 10 gün acaba 🤓 benm de aşılama yapıldıktan 2 gün sonra göğüste şişme ve hassasiyet var çok küçük abdeste çıkıyorumm ve akıntı var

Bize 15 gün sonra gelip kan testi yapın dediler size neden 10 gün acaba 🤓 benm de aşılama yapıldıktan 2 gün sonra göğüste şişme ve hassasiyet var çok küçük abdeste çıkıyorumm ve akıntı var
Valla hiç bilmiyorum ki 8 inde kan testi vermemi istedi ama biraz önce küçük lekenme gibi bişey geldi nokta kadar küçük yerleşme kanamasımı veya adetmi bilmiyorum :/yarın netleşir diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun yıpratıcı ve umut dolu bir süreç rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 😌😌🙏🙏

Back
X