Aşılama yaptırıcam çok korkuyorum :((

uyum25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
91
11
36
40
Sinop
Arkadaşlar 13 Temmuz 2010 Salı günü aşılama yaptıracağım..bilgilerinize ihtiyacım var ağrı olacak diye çok korkuyorum..Gerçekten ağrı oluyomu???:çok üzgünüm:şimdiden teşekkürler.

Merhaba. ben de yarın yaptıracağım. ilk aşılamam bu. ama doktorum hiç ağrı olmadığını, normal muayene gibi olduğunu söyledi. hiç kimseden de duymadım şimdiye kadar ağrı oluyor diye.

gecen sene bu ayda bende asılama yaptırmıstım tutmadı malesef ..acı yok hıc korkmayın..

çok teşekkürler arkadaşlar...inşallah rahat olabilirim..hakkımızda hayırlısı olsun....

Arkadaşlar 13 Temmuz 2010 Salı günü aşılama yaptıracağım..bilgilerinize ihtiyacım var ağrı olacak diye çok korkuyorum..Gerçekten ağrı oluyomu???:çok üzgünüm:şimdiden teşekkürler.

Hiç endişelenme,bende 17 haziranda aşılama yaptırdım.Hiç acı duymuyorsun.Normal muayaneden farksız.Sonrasında kendine çok dikkat et.Benim tuttu.Şimdi 3 haftalık hamileyim.Dilerim seninde tutar.Tutmazsa moralini bozma tekrar dene.bol şans.opuyorumnanaktan

Hiç endişelenme,bende 17 haziranda aşılama yaptırdım.Hiç acı duymuyorsun.Normal muayaneden farksız.Sonrasında kendine çok dikkat et.Benim tuttu.Şimdi 3 haftalık hamileyim.Dilerim seninde tutar.Tutmazsa moralini bozma tekrar dene.bol şans.opuyorumnanaktan

tebrik ederim. sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini...

ben de dün yaptırdım. umarım benim de tutar. bana sadece 1 gün dinlen dedi doktorum. sonrasında normal hayatına dönebilirsin dedi. etkiler mi ki hareketleri kısmamak :uhm:

rahat ol, hiç ağrı falan olmaz, olsa olsa az kasıklarında ağrı olur, bende yaptırdım tuttu ama 6 haftalıkken düşük yaptım ama inşallah önümüzdeki ay tekrar yaptırcam... Bol şanslar.

ben 2 sefer aşılama yaptırdım acı ağrı yok zaten kısa sürüyor öle muayene kadar boşuna endişlenmeyin bence:emir_bebek:

tebrik ederim. sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini...

ben de dün yaptırdım. umarım benim de tutar. bana sadece 1 gün dinlen dedi doktorum. sonrasında normal hayatına dönebilirsin dedi. etkiler mi ki hareketleri kısmamak :uhm:

Banada sadece bir gün dinlen dedi.Bir gün dinlendikten sonra yinede dikkat et kendine.Hiç temizlik yapmadım.Şimdide kadın getirecem.Kendini yorma sakin ol.Dualarım seninle:İnşallah tutar.Hayırlı haberlerini bekliyorum.Dün dış gebelik olmadığını söyledi.2 hafta sonrada kalp atışlarını duyacam inşallah.

slm arkadaslar benm 4 yasında oğlum var yaklasık 1 senedir korunmuyoruz çokta üstünde durmuyoruz bu konunun ama merak ediyoruz yani korunmamamıza rağmen neden bi daha hamile kalamıyorum die sizce neden olabilir fikir verirmisiniz lütfen doğumdan sonra korunduk ama tıbbı veya ilacla falan değil doğal yöntemlerle korunduk acaba korunduğum içinmi olmuyo die düşünüyorum siz ne dersiniz 2. cocuğuna hamile kalamayanlar varmı acaba:CüvCüv:

Back
X