- 22 Haziran 2013
- 43
- 5
- 86
off canım yaa bende seni çok iyi anlıyorum umudum kalmadı hiç bişey yapasım yok kimseye bişey söyleyememk
umudumuzu kaybetmeyelim. bizim derdimizi bizden başka kimse anlayamaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off canım yaa bende seni çok iyi anlıyorum umudum kalmadı hiç bişey yapasım yok kimseye bişey söyleyememk
Kendimizi Dr lerin ellerine birAkiyoruz gerisi vicdanlarına insanlıklarına kalmış napalim
benim doktorum zaten dün beni sinir etti boylu poslu endamlı hastalarını kapıda karşılıyor benim gibi normal tipleri de kapının ağzın da yarım yamalak sorularını cevaplayıp resmen kovar gibi yapıyor dün çantamı kafasına geçirecektim(((( çok iyi dediler diye gittim ama hiç memnun değilim resmen hasta ayırıyor
((
Bizim tedavide moral cok önemli Dr nin yaklasimida. Birde Dr nin yanında çalışan ve kendini Prof zanneden yardımcı personel yokmu. Benim 3. Dr şimdilik iyi gidiyoruz ama daha ilgili olsa daha iyi olurdu tabi. Biz onlar icin sıradan hastalariz onlarsa bizim umut kapılarımız ağızlarından ne çıksa bize gore hayatı önem taşıyor karşılıklı konuşmak sorularımıza cevap almak cok önemli. Umarım en kısa zamanda kafana gore bir Dr bulabilirsin
canım benim bu gün 7 . gün hala sol kasığıma dokunamıyorum ağrıyorsabahları sarı akıntım oluyor ama progestan ilacı içince akıntım kesiliyor diyer sıkıntılarım da ilacın yan etkilerinden kaynaklı oluyor anlayacağın hala umutlanamıyorum
senin tahlil günün gel di demi tahlil yaptın mı:)
Evet bugün 15. Gunüm yapsam çıkar artık ama İnan hem cok merak ediyorum hemde cok korkuyorum . Benim 15 gündür acayp agrilarim var idrarımı zor yapıyorum afedersin büyük ihtimalle regl olucam 3 gun sonra jel bitsin bakalım bekliyorum dayanabildigim yere kadar artık inşallah kötü bı süprizle karsilasmam
inşallah canım umutlarımız boşuna çıkmaz( benim idrara çıkarken ağrım kalmadı ama sol yumurtalığımın ağrısı ilacı içince artıyor keşke ilaç yerine ben de jel alsaydım
(( aman ne bileyim çok zor bir iş beklemek
(
canım senin de tedavin hayırlı olsun umarım ikimizin de yüzü güler :) en azından yardım etmeye calıştın canım söylediklerin içimi rahatlattı :) benim doktorum en son perşembe muayene etti gece çatlatma iğnesini vur dedi vurdum ama işlem yapmadan önce tekrar muayene etmedi( bu arada senin akıntın var mı canım :))
Arkadaslar ben bisey sorucaktim Dr bana crinone jel verdi ve bunu kullandığın sürece regl olmazsın dedi şimdi bugün benim regl gunüm normalde ama daha 4 tane jelim var kullanılacak. Yani bu jeli kullanırken regl olan oldumu acaba benmi Dr yanlış anladım yorumladım ki
canım ben doktora sordum ama çatladışını biz gçremeyiz sadece çatladığını ümit ediyoruz dedislm kızlar..benim dr de işlemden önce muayene etmedi. 10, gün muayene etmişti. sağda yumurta vardı bir tane. 12. gün gittim. muayene etmeden aşıladı bende sanıom ultrasondan yumurtayı görecek ona direk iğne yoluyla sperm akıtacak:) üstelik solda mı sağda mı yumurta unutmuştur bence.
bende o anki heyecandan sölemeyi unuttum. acaba dr ler işlemden önce muayeneyi gereksiz mi buluo. benim ilk aşılamam bu arada.
walla ne eşimde ne bende hal kalmadı. çok yorulduk. bebek işleri hem ilşkimizi yıpratıo hem bizi. diom acaba umudu kesip akışına mı bırakmalı. sonradan o da mantıklı gelmio. walla tedavi görmeden daha iiydim ben. stres çok yıprattı. üstelik daha dün aşılandım. ailem vs. kimse bilmio.
canım regl günün olsa gelirdi. jel falan dinlemezdi bence.günün geçti mi yani.
canım ben doktora sordum ama çatladışını biz gçremeyiz sadece çatladığını ümit ediyoruz dediama benim yumurtam çatlayınca beyaz yumurta akı şeklinde akıntı gelitor yine aynısı oldu ordan ümitlendim ama bakalım :) hayırlısı artık hepimiz için:)
benden de o akıntı dün 11 de geldi. aşılamam da 4 te yapıldı...hayırlısı diorum...keşke bende sorsaydım. ultrasondan bakarsın yumurta yoksa çatlamış olur bence...bilemiorum ki nie bakmadı....sen devlette mi oldun özel de mi. bu soruyu sormammın nedeni dr nin ayrım yaptığını düşünmen. çünkü dr nin yaklaşımının pozitif ve umut verici olması gerekir. durumumuz malum zaten....
şaka yapıyosunnnnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum ya çok şükür seninki tutmuş rabbim çok şükr yaaaaaaaaaArkadaslar kan tahlili sonucum 300.2 çıktı
Arkadaslar kan tahlili sonucum 300.2 çıktı
çok ama çok sevindim canım :)))))
şaka yapıyosunnnnnnnnnnnn oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum ya çok şükür seninki tutmuş rabbim çok şükr yaaaaaaaaa![]()
Cok teşekkür ederim arkadaslar ..Rabbim tamaminada erdirir inşallah. Bu mutluluguda isteyen herkese tattırsın . Rabbim bu uğurda uğraş verenleri sevindirsin insallah
Arkadaslar kan tahlili sonucum 300.2 çıktı
hayırlı olsun canm çok dikkat et kendine Allah ım sağllıkla kucağına almayı nasip etisn.
bende bugün aşılamamı yaptırdım tam öğle saatine denk geldiği için 45dk yattımcrinone jel aldım biraz önce uyguladım günde 1 tane kullanmaya devam edeceğim.14 gün sonra ne olacak bakalım hepimizin hakkında hayırlısı inşallahh
hayırlı olsun canım. cok sevındım gözün aydın.