Aşılama Aşılama yardım!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inanirim banada aynisini yaptilar gecen ay baktiginda dr aa cikolata kistin mi var dedi kimse bu zamana kadar oyle bisi demedi dedim haa yokmus pardon dedi. Ben şok 😂
Diger muayenede dr baskasiydi emin olamadim cikolata kisti var mi dedim hayir yok dedi
Baska bir muayenede asilama tutmayinca gittim dr pcos yazdi kagida hemsireye sordum pcos mu var diye yok ilac kullandik ya bu ay reglinle yumurta goremedi die yazdi yani yok dedi pcos degilsin
Hahh bugun baska bir doktor gene pcos dedi hemsirede zayifla dedi
Ahh su tup bebek raporunu alsam direk bahceciye gidicem bu devlet hastanesinde gormedigim doktor kalmadi duymadigim seyde😂😂😂
Bi tek ben bahtsiz degil misim demekki🤣 bekliyoz canim.iste pazartesi yapilacak yine ayrintilari yazarim hersey rabbimin ol demesine bakiyor rabbin iyisini versin

Cnm benim eşimde de ileri hız %0 ileri yavaş %40 hareketsiz %50 geldi. Sayı 40 milyon.

Hatta daha düşüktü dr emodex verdi bu kadar yükseldi.
Bendede yumurta tembelliği pıhtılaşma insülin direnci var.
Bize direkt tüp bebek dediler. 27 yaşındayım. Tüp bebeğe hazır değilim.
Aşılama yaptırdım bugün 4. Günüm
Merhaba benimde 4.günüm kasık ağrın falan varmı

M
Herkese merhaba🙋🏼‍♀️ Ocak ayında eşime sperm testi yaptırdık sayı 64 milyon. ileri hızlısı %0 ileri yavaş %56 yerinde 14 çıktı. Doktor bitkisel şeyler verdi 3 aydır onları kullanıyor. 10 aydır deniyoruz ancak olmadı bende de pko var ama yumurtlamamda bi sorun yok. Sizce beklemeden aşılama yaptırmalı mıyım? Eşimin doktoru şimdilik önermedi ama bu süreç beni çok yordu 😔
Merhaba ileri hizli degeri yuzde 40 olmali diye biliyorum benim esimdede yuzde 2 ameliyat oldu. Biz yuzde 2 ile 3 asilama yaptik tutmadi. Bu arada trabzonlumusunuz

M

Merhaba ileri hizli degeri yuzde 40 olmali diye biliyorum benim esimdede yuzde 2 ameliyat oldu. Biz yuzde 2 ile 3 asilama yaptik tutmadi. Bu arada trabzonlumusunuz
Evet trabzonluyum doktor hiç ameliyat demedi ama yavaşları hızlandırabiliriz dedi hep.

😂😂 iyi mi peki ikisiyle ilgili neler duydun🤔
[/QUOTE
Ailemde farkli sorunlardanda cok kisi tanidik diye omer beyi tercih ediyor biz babamin prostat sorununda ona gitmistik ama cok memnun kalmadik daha sonra babamida fatih devlete götürdük orda ali ertan diye bir doktor daha var. ama kişiden kisiye degisir memnuniyet Olumsuz etkilemiyim sizi Eşimin ameliyat doktorundanda memnun kaldik bizi ona yönlendiren kişi emekli bi profesor olunca tereddutsuz gittik

Varikosek ameliyat mı oldu eşiniz? Sizde sayı hareket nasıl iyidir inşalah
Ameliyattan once ileri hareketli yuzde 2 idi. Sonra yukselmeye basladi. Bu arada bi tüp yaptik iste onunda kalbi durdu malesef. Ameliyattan sonra 1 yil gecti kendiliğinden de olmuyo bayramdan sonra bi daha tupe basliycam esim ozaman test yaptirsa bakicam iste ileri hareketli ne seviyede suan

Ameliyattan once ileri hareketli yuzde 2 idi. Sonra yukselmeye basladi. Bu arada bi tüp yaptik iste onunda kalbi durdu malesef. Ameliyattan sonra 1 yil gecti kendiliğinden de olmuyo bayramdan sonra bi daha tupe basliycam esim ozaman test yaptirsa bakicam iste ileri hareketli ne seviyede suan
Evet varikosel 😊

Tüp bebeği kimde yaptırdınız peki 😊

Çok iyi olduğunu duydum aşılama için ona gitmeyi düşünüyoruz biz de olmazsa. Kaça mal oldu tüp bebek
Bana hasan tahsin asilama demişti cavit hoca asilama degil direkt tup bebek yapmalisin demişti yani bosuna zaman kaybetmisim o yüzden sogudum ozel hastanelerden. Cavit hocada bana bir asilama yapti ama aslinda tup diye baslamistik yumurtalarim yeterince gelismeyince tedaviyi asilamaya cevirdi raporun yanmasin dedi. Gayet iyi bi doktor cok memnunum raporlu 6 bin liraya cikti

Bana hasan tahsin asilama demişti cavit hoca asilama degil direkt tup bebek yapmalisin demişti yani bosuna zaman kaybetmisim o yüzden sogudum ozel hastanelerden. Cavit hocada bana bir asilama yapti ama aslinda tup diye baslamistik yumurtalarim yeterince gelismeyince tedaviyi asilamaya cevirdi raporun yanmasin dedi. Gayet iyi bi doktor cok memnunum raporlu 6 bin liraya cikti
Rapor almak için 3 aşılama yaptırmış olmak gerekiyor ama dimi canım? Medikalpark özellikle para tuzağı resmen herşeyi para olarak görüyorlar ya.. ben şimdi normal bi günde Cavit beye gitsem olur mu yoksa adetin 3. Günü mü gitmem gerekir?

Back
X