Aşılama Aşılama yardım ...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah melegini sanan bagislasin cnm :) bizlerde insallah bu duyguyu tadariz olur yada olmaz rabbimin duacisiyim verirsede onun buyuklugu vermezsde herseyde bir hayir vardie diyorum vermezsede bir yetime oksuze sahip cikma hakkina mazhar olurum verirsede insallah olur bekliyrz sabirla bakalim mucizelere inaniyrm :)

Allah razı olsyn cınım duaların için bende gebelimi öğrenmeden önceki belirtilerimi yazayım yav canım çekti:) acayip sigara istiyodum azcık içtim eşim içirmek istemedi bağımlı oldumu sandık:)sona çook uyku yer lerde uyuya kalıyodum ve acayip açık bi iştahgünde iki ekmek:) tabi 40 kilo aldım 110 kiloyla doğuma gitmiştim:(on kilo fazlam kaldı işte neyse günüm 5 gün geçti dr gittik yumurtlıkya kist varmış korktum ama kanda baktık önce bhcg sonuç3000 beş haftalıkmış haberimiz yok abbaaoww ayy ikinci kez ana olasım geldi kızlar yav :) aslında herşey beyinde bitiyo hanımlar stres yapmayın herşey olacana varır diyin ben öyle yaptım napim herşey rabbimin elinde ol dese olur:)

İnş tutar cınım namazlarmda annelik haste tiyle kimseyi yakma diye dua ediyorum rabbim kabul eder inş :) allah razı olsun duan için sizi çok çok iyi ankıyorum bi bebek yada hamile görünce eve kapatrdım kendimi ağlar sızlardım ben hamile kalınca ilk altı ay kimseye söylemedik akrabalar aileler hariç :)karnım şişnce anladılar:) rabbim sizede yaşatsın sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı kısmeti bol bi evlat versin ( amin)
ins cnm insss suan sanki cokkk uzakmis gibi geliyor hamilelik bebek allahim bize hayrlisini nasip etsin ins allahim tez zamanda hepimizin yuzunu guldursun ins

Canim ben gebeligimi dusukte ogrendim ustune gorme dedikleri sey oldu bende 4 ay anlamadim yani her ay olmasi gerekn gunlerimde adet gordum en son 3 ay biterken adetimi bekledigim zamn kanamm oldu ben bunu adet sandim 4 gun devam etti 5 gun esimi sabah ise yolladim cok bel agrim varfi oluyrm sandim yatayim dedim o sida icimden buyuk bir par distu korktum bakamafim ablami aim annmler falan geldi hastanye gttik inanirmisin o agrim parca dustukte spnra rahatladim hastaneye gttik dusuk dedi yani gebeligimi dukte ogrenmis oldum ben her ay test yapiyrm olurda gebelik olur farkedemssem diye ,
Belirtime gelince o ara ben sunu fark ettim aralik ayyiydi gohuslemde cok asiri bir usume oldu ve gebelik alerjim varmis surekli karnim bacaklarim kollarimda kasinmalar oldu saclarim cok dokuldu , esim sende degisikli var test yap diyrfu ben uzulmek istemedigm icin yapmadim ihtimal vermemeistim sonu husranla bitti yani korkuyrm her ay tedbir aliyrm her ay
canim benim allah ins birdaha bole seyler yasatmaz tez zamanda saglikli gebelik ve bebek nasip eder inssss:)

Allah razı olsyn cınım duaların için bende gebelimi öğrenmeden önceki belirtilerimi yazayım yav canım çekti:) acayip sigara istiyodum azcık içtim eşim içirmek istemedi bağımlı oldumu sandık:)sona çook uyku yer lerde uyuya kalıyodum ve acayip açık bi iştahgünde iki ekmek:) tabi 40 kilo aldım 110 kiloyla doğuma gitmiştim:KK43:on kilo fazlam kaldı işte neyse günüm 5 gün geçti dr gittik yumurtlıkya kist varmış korktum ama kanda baktık önce bhcg sonuç3000 beş haftalıkmış haberimiz yok abbaaoww ayy ikinci kez ana olasım geldi kızlar yav :) aslında herşey beyinde bitiyo hanımlar stres yapmayın herşey olacana varır diyin ben öyle yaptım napim herşey rabbimin elinde ol dese olur:)
Ben gebeligimi fusukte ogrendigim icin ,utluluk yasayaadim hatta kac ay kendime gelemedim uzuntu sinir sitrest kist oldum 7 cm kadar cikti bu ay gittim iki gun once yok olmus hapla cok sukur yarinda klomene basliyrm cok umutluyum acikcasi oda olmazsa birdahaki ay asilamaya gidiyrz dualarinatesekkur ederim cnm bnm amin :) tabletten yqziyrm azcik sozcukler karisiyr affola :) sigara icme kis bebise yazik :)

• Beğen
Reactions: mbz
Ay yok kıız bn sigara içen birisi değilim kokusuna bile dayanamam ama can bu çekti :) alıntı yapamadım yav donuyo tel :) kistim var diyen hanım arkadaş bndede vardı beş bıcık cm di hamile olunca hiç bi tedavi yapılamadı çok kasık sancısı çektim sol yumurtalıktaydı benimki ama doğumdan iki ay sona kontrole gittiğimde erimiş dedi dr ayrıca gebelik duyguları ço uzak diyen arkadasım cınım seni çok iyi anlıyorum üzme tatşı canonı inş rabbim sağlıklı bi gebelik ve wvlat nasip ederse bugünlerine gülceksin bile çünki benee aynı durumlardan geçtim sorunsuz bi gebelik hayal gibiydi ama inandım dualarımda eksik etmedim oldu çok şükür daha oğlum dört aylık ikincinin planlarını yapıyoz gibi gibi:)rabbim kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın

Ay yok kıız bn sigara içen birisi değilim kokusuna bile dayanamam ama can bu çekti :) alıntı yapamadım yav donuyo tel :) kistim var diyen hanım arkadaş bndede vardı beş bıcık cm di hamile olunca hiç bi tedavi yapılamadı çok kasık sancısı çektim sol yumurtalıktaydı benimki ama doğumdan iki ay sona kontrole gittiğimde erimiş dedi dr ayrıca gebelik duyguları ço uzak diyen arkadasım cınım seni çok iyi anlıyorum üzme tatşı canonı inş rabbim sağlıklı bi gebelik ve wvlat nasip ederse bugünlerine gülceksin bile çünki benee aynı durumlardan geçtim sorunsuz bi gebelik hayal gibiydi ama inandım dualarımda eksik etmedim oldu çok şükür daha oğlum dört aylık ikincinin planlarını yapıyoz gibi gibi:)rabbim kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın
Sigarayi bebis istemis demek ki :)
Aminnnn...
Bnm kistm vardi kaybolmus iyice silindi bu ay cok sukur umitte var umutta var rabbim buyuk olduracak insallah :)

• Beğen
Ay yok kıız gara içen birisi değilim kokusuna bile dayanamam ama can bu çekti :) alıntı yapamadım yav donuyo tel :) kistim var diyen hanım arkadaş bndede vardı beş bıcık cm di hamile olunca hiç bi tedavi yapılamadı çok kasık sancısı çektim sol yumurtalıktaydı benimki ama doğumdan iki ay sona kontrole gittiğimde erimiş dedi dr ayrıca gebelik duyguları ço uzak diyen arkadasım cınım seni çok iyi anlıyorum üzme tatşı canonı inş rabbim sağlıklı bi gebelik ve wvlat nasip ederse bugünlerine gülceksin bile çünki benee aynı durumlardan geçtim sorunsuz bi gebelik hayal gibiydi ama inandım dualarımda eksik etmedim oldu çok şükür daha oğlum dört aylık ikincinin planlarını yapıyoz gibi gibi:)rabbim kimseyi evlat hasretiyle acısıyla sınamasın
Kiz oglusun biraz buyusun bnce cok kucuk kiyamam bn kuzuma :)

• Beğen
Ben gebeligimi fusukte ogrendigim icin ,utluluk yasayaadim hatta kac ay kendime gelemedim uzuntu sinir sitrest kist oldum 7 cm kadar cikti bu ay gittim iki gun once yok olmus hapla cok sukur yarinda klomene basliyrm cok umutluyum acikcasi oda olmazsa birdahaki ay asilamaya gidiyrz dualarinatesekkur ederim cnm bnm amin :) tabletten yqziyrm azcik sozcukler karisiyr affola :) sigara icme kis bebise yazik :)[/QUO TE]

Ah canım ah düşük yapınca psikoloji ne hale geliyo aman yarebbi çok zor çok yasayan bilir anca bende bi buçuk aylıktı çok sancım vardı s ürkli yat dedi dr yattım ama öyle böyle değil sancılarım için ağlıyodum bel ağrısı falan derken bi sabh wc ye gittim bi baktım bi parça düştü ama sancım kesildi rahtladm da o parça kan pıhtısı olabilir de dim bi şişe suyun içine koydum ve korkunç gerçek o kan pıhtısı dediğim şey gitgîde beyazladı bi et parçası oldu kv gösterdim düşük yaptın üzülme falan fistan ama ben ağla ağla:(:( o şişeyke günlerce yattım kalktım eşimin desteğiyle kendime geldim rabbim kimseye yaşatmasın inş allahım sen beterinden koru senin durumunda allah yardımcun olsun sevincini bile yaşayamaışsınız inş bi daha sağlıklı bi gebeliğin ve bebeğin olur

Ah canım ah düşük yapınca psikoloji ne hale geliyo aman yarebbi çok zor çok yasayan bilir anca bende bi buçuk aylıktı çok sancım vardı s ürkli yat dedi dr yattım ama öyle böyle değil sancılarım için ağlıyodum bel ağrısı falan derken bi sabh wc ye gittim bi baktım bi parça düştü ama sancım kesildi rahtladm da o parça kan pıhtısı olabilir de dim bi şişe suyun içine koydum ve korkunç gerçek o kan pıhtısı dediğim şey gitgîde beyazladı bi et parçası oldu kv gösterdim düşük yaptın üzülme falan fistan ama ben ağla ağla o şişeyke günlerce yattım kalktım eşimin desteğiyle kendime geldim rabbim kimseye yaşatmasın inş allahım sen beterinden koru senin durumunda allah yardımcun olsun sevincini bile yaşayamaışsınız inş bi daha sağlıklı bi gebeliğin ve bebeğin olur

naptım ben ya alıntı mı oldu noldu anlayamadım :) size iyi geceler mucıkss oğluşu uyutmam lazım bende kestiryim accık gece aç kez kalkıyom uyukuyu unuttum gibi :)allah rahatlık versin hepinizeeeeeeee :)herifide fazla söyletmeyim :):):)

aynen öyle bizde öyle sıkışık durumdayızki maddi olarak sorma yani, kaynım evlendi elti hanım ne gördüyse en pahalısını istedi ayrı ev istedi derken borç abisi olarak eşime yüklendi, ama biz 7 senedir evliyiz çocuk istiyoruz bu uğurda parayı esirgeyecek değiliz, napalım düğünümdeki altınlarımı iyiki bozdurmamışım gereksiz yere, çok zorlanırsan 1-2 tanesini bozduracam, Allah hiç bişeyi olmayanlara yardım etsin çok zor bi durum doktorlarda çok acımasız
Allah yuzunuzu guldursun cnm benım altınlarım borca gıttı ıkı senedır cok cebellestık sukur yenı yenı toparlandık tabıkıde cocuk ıcın parayı esırgeyemeyız demek ıstedıgım cok cok kou durumda olan var devletın bu koydugu kurallar sacmalık... bende bı ıkı ay maasımdan kenara koyucam bakalım kısmet...

• Beğen
Merabalaaar hanımlar:KK54::KK3: iki sene önce bende aşılama yaptırdım evlilimde üç senem bitti aşulamada 200 tl ödedik çatlarma iğnesini vuruldum ilaçlar ilaçlaar şükürler olsun hiç bi problemimiz yoktu hsg dir faln derkn bi sene geçti hala bebe yok aşulama yaptırdık tutmadı:110:Dr tutmadı deyince tüp bebek dedi bende yaşım ne sanki dedim ve tedaviye ara verdim bikaç ay sona tutturduk tedavisiz amma düştü yavrm dört ay sonada şuan kucamda uyuyan meleğşme gebe oldugumu öğrendim:):)darısı ssizlere annelik hasretiyle yanıp tutuşan herkese olsun inşallaaaahhhhh(k)
amın canım Allah yavrunu analı babalı hayırlısıyla buyutsun

• Beğen
kizlar tutmadi galiba :( hastalancagima yakin gelen sari akintilar gelmeye basladi hastalancagima yakin bas agrilarim olurdu agrilarimda basladi buda husran sanirim :(((

• Beğen
Allah yuzunuzu guldursun cnm benım altınlarım borca gıttı ıkı senedır cok cebellestık sukur yenı yenı toparlandık tabıkıde cocuk ıcın parayı esırgeyemeyız demek ıstedıgım cok cok kou durumda olan var devletın bu koydugu kurallar sacmalık... bende bı ıkı ay maasımdan kenara koyucam bakalım kısmet...

Allah herkesin yardımcısı olsun, bu işin kolaylaşması gerekiyor aslında, belkide 2. aşılama yapılacak diğer ay, çünkü 1.nin tutmadığını düşünüyorum, daha test yapmama tam 1 hafta var ama karnım belim ve midem fena halde ağrıyor aynen adet olacak gibi diyorum ama bir yandanda daha adet günümede 1 hafta var, bu kadar erken adet olmam mümkünmü bilmiyorum. tezat bi ikilem arasındayım

Allah herkesin yardımcısı olsun, bu işin kolaylaşması gerekiyor aslında, belkide 2. aşılama yapılacak diğer ay, çünkü 1.nin tutmadığını düşünüyorum, daha test yapmama tam 1 hafta var ama karnım belim ve midem fena halde ağrıyor aynen adet olacak gibi diyorum ama bir yandanda daha adet günümede 1 hafta var, bu kadar erken adet olmam mümkünmü bilmiyorum. tezat bi ikilem arasındayım
rabbım gerı cevırmesın inş... umudunu kesme

Back
X