Aşılama Aşılama yavaş HCG acill dönüş kizlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ccaannssuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
36
11
3
31
Kizlar mrb aşılamanın 14 .günü regli oldum ama
Kanda değerim

14.gunu 15.01 çıktı
16.gunu 20.34 çıktı
19 .günü 24.34 çıktı
Yavaş yavaş artıyor doktor önce kimyasal dedi sonra dış gebelik olabilir dedi ama benim değerim 1000 kusurlerde bile değil dış gebelik olabilir mi birde 3 gün adet gördüm 14.gununde aşılamanın reglim başlamıştı ama kan değeri düşmesi gerekiyordu ikiye katlamayacak şekilde artiyor yavaşça sizce neden böyle oluyor sizden yasanyanlar varsa bilgilendir misiniz beni lutfennn ???

Kananaya rağmen düşmüyorsa dış gebelik olabilir.

Düşmedi malesef yavaş yavaş çıkıyor ama dış.gebelikte birden HCG hızla yükselmesi gerekmiyor mu

Kizlar mrb aşılamanın 14 .günü regli oldum ama
Kanda değerim

14.gunu 15.01 çıktı
16.gunu 20.34 çıktı
19 .günü 24.34 çıktı
Yavaş yavaş artıyor doktor önce kimyasal dedi sonra dış gebelik olabilir dedi ama benim değerim 1000 kusurlerde bile değil dış gebelik olabilir mi birde 3 gün adet gördüm 14.gununde aşılamanın reglim başlamıştı ama kan değeri düşmesi gerekiyordu ikiye katlamayacak şekilde artiyor yavaşça sizce neden böyle oluyor sizden yasanyanlar varsa bilgilendir misiniz beni lutfennn ???
Malesef dış gebelik bu
Dış gebelikte illa bi anda yükselmesi gerekmiyor değerin yavaş artması da dış gebeliğe yoruluyor
Hazır değerin düşükken bence doktora danış erken müdahele ile daha rahat atlatırsın bu durumu

Back
X