Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
DARKİNLİFE
Canımbiraz dikkat şimdi en ristli dönemdesin .
Ya dark herkesin senin değerlendirmelrine önem veriyor lütfen arkadaşlarımızı KAN TESTLERİ İÇİN 10 gün yapmasınlar 12 . yapın diye uyarırmısın .Bir seferberliktir gidiyor biliyorum beklemek herkes için hepimiz için zor ama en doğru değerlendirme 12. yapılan test değil mi?

Canım bende diyorum tedaviyle hamilellik isteniyorsa 10 .gün ilaçların etkisiyle pozitif çıkabilir diye elimden geldiğince.

Hatta değil 12.gün dr.um bana hep 14. gün yaptırırdı kan testini.
Kesinlikle en az 12. gün yapılan test daha güvenilir olacaktır.

Bende dikkat ediyorum canım,bu hafta rapor alcam evde dinlencem.Bu ayı da bi atlatsaydım.daha rahat olacağım inşallah.

merhaba arkadaşlar ben bugün ilk aşılamamı oldum.kasıklarımda ağrı var ve aşılam olduğum saatten beri pembe pembe akıntım geliyor bu normalmi cevaplarsanız teşekkür ederim

seni ümitsizlendirmek istemiyorum ama benim ilk aşılamamda aynı olayı yaşadım sonuç negatif çıktı 10 nisanda ikinci aşılamam yapıldı 3 gün oluyo hiç akıntı gelmedi

Akıntıyla tutup tutmamasının bi alakası yok kızlar.

Benimde bazen oluyo bazen olmuyodu aşılamada.

Kendiliğinden hamile kaldığım ay ilişkiden sonra 5 saat felan sonra kan gelmişti hatta.Bunlar hiiiç önemli değil.

Arkadaşlar Bende Doktra Gittim Bugün Ve Dediğim Gibi çatlamayn Yumoşlar Kist Olarak Kalmiş Içerde.1 2 Adetle Dağilir Dedi.

Ve 3 4 Ay Zamana Birakin Dedi.zaten Bizim Aşilamaya Geçmemizide Hiç Istememişti Doktr Bizim Isteğimz üzerine Yapmişti.glukofaj Kullanmaya 3 4ay Zamana Birakin Olmazsa Aşilamaya Geçeriz Dedi.stres Olmuyacak Hayatinda görüceksin Hamile Kalicaksin Dedi Pco Hastasi Olup Sadece Glukofaj Kullanarak Hamile Kalan Bir Sürü Hastam Var Sende Onlardan Olucaksin Sadece Biraz Zamana Birakin Dedi.bizde Tamam Dedik.böyle Arkadaşlar.............

hayırlısı olsun canım sende bende rahatız Buay :)
belki boyle kafa dağılır ve Bu şekilde hamiş kalırız belli mi Olur
insan umut ettikçe yaşarmış

kızlar 3. aşılamamda negatifffffffffffsenağlamasenağlamasenağlama
ne yapacağım ben şimdiiiiiisenağlamasenağlama

canım benımmmm Çok üzüldüm inan ... :çok üzgünüm:
kendini topla bian önce ama stres daha kötü etkiler Bünyeni...
hepimiz bigun anne olacağız İnşallah ....tüpbebek umudumuzda var unutma .... a.s.

hayırlısı olsun canım sende bende rahatız Buay :)
belki boyle kafa dağılır ve Bu şekilde hamiş kalırız belli mi Olur
insan umut ettikçe yaşarmış

günaydınnnn

evet canım yarın zaten ailemin yanına gidiyorum ben istanbulda onlar bursadalar.1 hafta kalıcam tedaviden snra ilk tatilsırnaşık şey

ha bu arada polen aldık ctesi günü ama daha denemedik:1no2:

Arkadaşlar Bende Doktra Gittim Bugün Ve Dediğim Gibi çatlamayn Yumoşlar Kist Olarak Kalmiş Içerde.1 2 Adetle Dağilir Dedi.

Ve 3 4 Ay Zamana Birakin Dedi.zaten Bizim Aşilamaya Geçmemizide Hiç Istememişti Doktr Bizim Isteğimz üzerine Yapmişti.glukofaj Kullanmaya 3 4ay Zamana Birakin Olmazsa Aşilamaya Geçeriz Dedi.stres Olmuyacak Hayatinda görüceksin Hamile Kalicaksin Dedi Pco Hastasi Olup Sadece Glukofaj Kullanarak Hamile Kalan Bir Sürü Hastam Var Sende Onlardan Olucaksin Sadece Biraz Zamana Birakin Dedi.bizde Tamam Dedik.böyle Arkadaşlar.............

SEVGİLİ SERBEY ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.... İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KİSTLERDEN KURTULURSUN VE BEBİŞ HABERİNİ ALIRIZ.... SABIR VE ZAMAN HEPİMİZİN İLACI SANIRIM...

günaydınnnn

evet canım yarın zaten ailemin yanına gidiyorum ben istanbulda onlar bursadalar.1 hafta kalıcam tedaviden snra ilk tatilsırnaşık şey

YA İÇMEYE BAŞLASANA....
SERBEY BİŞE DİCEM BENDE ÇARŞAMBA ADET OLDUMYA CTESİ BİTTİ ÇOK KISA SÜRDÜ...DÜN GECE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK ...AMA ŞİMDİ WCYE GİTTİM ÇOK FENA KANAMAM OLMUŞ KIPKIRMIZI ..NE OLDU NEDİR BUANLAMADIM :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar ben bugün ilk aşılamamı oldum.kasıklarımda ağrı var ve aşılam olduğum saatten beri pembe pembe akıntım geliyor bu normalmi cevaplarsanız teşekkür ederim

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun
inşallah hamiş kalırsın
kasıklar da ağrı oluyor aşılamadan sonra bende de oldu
akıntı da aşılama esnasında tahriş olduğu için bildiğim kadarıyla
tekrar tekrar hayırlı olsun canım

Aşilamasi Tutmayan Arkadaşlar ...... Yaninizda Bana Da Yer Açin....... 1.aşilamam Sonuç Negatif...... Cumartesi Günü Regl Oldum Bu Akşam Dr Gideceğim Bakalim Ne Olacak.....

canım allah hayırlısını versin inan ne hissettiğini anlayabiliyorum
ben de aşılamam tutmayınca üzülüştüm
ama şimdi kendimi topladım ve 2 aşılamaya başaldım
inşallah bizlerde en kısa zaman da hamiş kalıcaza.s.

günaydınnnn

serbeycim ben de 1. aşlamadan sonra annemlerin yanına gitmiştim:dance:
tatil de bol bol dinlen ne güzel annenlerle bol bol vakit geçir
moral topla kendine çok dikkatr eta.s.

arkadaşlar artık bahar geldi inasanın içi kıpır kıpır oluyor
inşallah bu bahar bu yaz hepimize hepimize uğurlu gelecek :nazar:
herkes ümitsiliği stresi bi kenara bıraksın
hepimiz hayırlısıyla hamiş kalıcaz :emir_bebek:
hepinizi çoooo...k seviyorum a.s.
herkes kendine çok dikkat etsin

not bu arada bütün sayfayı da doldurdum affedin artıksırnaşık şey

canım allah hayırlısını versin inan ne hissettiğini anlayabiliyorum
ben de aşılamam tutmayınca üzülüştüm
ama şimdi kendimi topladım ve 2 aşılamaya başaldım
inşallah bizlerde en kısa zaman da hamiş kalıcaza.s.

Canım çok teşekkür ederim... :1hug: sanırım bu akşam (problem çıkmaz ise) 2. için start vericez...

KIZLAR BİŞE DİCEM BENDE ÇARŞAMBA ADET OLDUMYA CTESİ BİTTİ ÇOK KISA SÜRDÜ...DÜN GECE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK ...AMA ŞİMDİ WCYE GİTTİM ÇOK FENA KANAMAM OLMUŞ KIPKIRMIZI SORADA AZ AZ DEVAM ETTİ ŞUSAATE KADAR ..NE OLDU NEDİR BUANLAMADIM ???
HANİ CTESİ PAZAR BİŞE GELMEYİP ŞİMDİ GELİNCE TEDİRGİN OLDUM YA
PARONAYAKMI OLDUM NEDİR fisfisfis

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebek sahibi olmak istiyorum allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılamam yapılacak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum sizleri takip ediyorum sürekli banada tecrübelerinizde yardımcı olursanız sevinirim .Hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bebek sahibi olmak istiyorum allah nasip ederse önümüzdeki ay aşılamam yapılacak tecrübelerimi sizinle paylaşmak istiyorum sizleri takip ediyorum sürekli banada tecrübelerinizde yardımcı olursanız sevinirim .Hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

merhaba canım.inşallah aşılama yolunda mutlu sona ulaşırsın.allah yardımcın olsun.a.s.

Back
X