Aşılama Aşılama yolunda tecrübelerimiz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İkimizde de problem yoxdu. Eynen davam. 4 gün gözle dedi hekim. Adet olmazsam tekrar 4 gün sonra test. Adet olursam da, tekrar asılama.3 cü yapılacak inşallah.
2 sansım daha var yani :)
Sen napacaksın?

İkimizde de problem yoxdu. Eynen davam. 4 gün gözle dedi hekim. Adet olmazsam tekrar 4 gün sonra test. Adet olursam da, tekrar asılama.3 cü yapılacak inşallah.
2 sansım daha var yani :)
Sen napacaksın?
xq deyerin nece cıxdı? yeni ehtimal var qalxsın? kaski... nece asılama eletdireceksen? men bilmiremki adeti gözleyim hekime gedecem. o qerar verecek. tedavinin ilk ayı asılamaya gonderdi. niye bilmirem heç.

xq deyerin nece cıxdı? yeni ehtimal var qalxsın? kaski... nece asılama eletdireceksen? men bilmiremki adeti gözleyim hekime gedecem. o qerar verecek. tedavinin ilk ayı asılamaya gonderdi. niye bilmirem heç.

İnanmıram, galxma ehtımalı yoxdu. Martda da bele olmusdu.0,1. 4 gün sonra adet olmusdum.yene de adet olacam bilirem.
Senin hekimin özü aşılama elemir? Özü kontrolda saxlayıb yönlendirmir seni?

İnanmıram, galxma ehtımalı yoxdu. Martda da bele olmusdu.0,1. 4 gün sonra adet olmusdum.yene de adet olacam bilirem.
Senin hekimin özü aşılama elemir? Özü kontrolda saxlayıb yönlendirmir seni?
ele bili universitet xestexanasıdır. muayine edenler uzmanlıq oxuyan hekimlerdi. onlar ne var ne yox yazırlar deyirler gunortadan sonra gel. gunortada gedib professora gosterirler. o qerar verirki ne vaxt gel neyleyek. asılamanı başqa adam edir,baxan basqa adamdı,qerar veren basqa

Mrb. Bana bugun asilama icin dosya acildi. Asilama tup mu die sordular bende asilama dedim bilmiyorum dogru mu dedim. Ama hayirlisi artik. Bundan sonra nasil bi yol izlenecek pel bilgim yok. Adetkiyken gidicem rapor cikicakmis daha sonra ne olucak yardimci olabilecek varmi

Mrb. Bana bugun asilama icin dosya acildi. Asilama tup mu die sordular bende asilama dedim bilmiyorum dogru mu dedim. Ama hayirlisi artik. Bundan sonra nasil bi yol izlenecek pel bilgim yok. Adetkiyken gidicem rapor cikicakmis daha sonra ne olucak yardimci olabilecek varmi
Hayırlısı olsun canım bende pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım. Hap veya iğne verirler sonra kontrole çağırırlar yumurtalarına bakarlar yeterince büyğmüşse aşılama günü verirler

Hayırlısı olsun canım bende pazartesi ilk aşılamamı yaptırdım. Hap veya iğne verirler sonra kontrole çağırırlar yumurtalarına bakarlar yeterince büyğmüşse aşılama günü verirler

Sagol cvp verdigin icin. Ya okadar mutluyum ki cok ugrastim dosya icin iki aydir evrak topluyorum testler falan ve bugun actilar sukur. Dunya icin kucuk ama benim icin baya buyuk bi olay bu. Tabi tutma orani dusukmus arastiriyirum simdi bakalim herkes icin hayilisi olsun insallah

Sagol cvp verdigin icin. Ya okadar mutluyum ki cok ugrastim dosya icin iki aydir evrak topluyorum testler falan ve bugun actilar sukur. Dunya icin kucuk ama benim icin baya buyuk bi olay bu. Tabi tutma orani dusukmus arastiriyirum simdi bakalim herkes icin hayilisi olsun insallah
İnşallah. Daha önce tedavi gördünmü yenimi başlıcan

Merhaba arkadaşlar ben 2. aşılamama start verdim.Yumurtaları uyarıcı ilaç kullanıyorum.Haftaya çarşamba doktorum kontrol edecek.Haftasonuna doğru yapılır sanırım aşılamam.Nedense sanki bu iş mucize gibi geliyor.
Bu konuda tecrübelerimizi paylaşalım istiyorum.:nazar:
Aşılamayla hamile kalanlar varmı aranızda ve onların sorunları nelerdi acaba?
E
Ben adanada yaşamıyorum canım.aşılamamı konyada yaptıracağım başkent hst. de
Bende ilk asilamamda hamile kaldim ,esimde ve bende sonuclarimiz iyi cikti ,yasimiza ragmen ama doktorum zaman kaybetmeyelim dedi hemen asilamayla basladi ,Rabbimize sükürler olsun tuttu ,Allah insAllah hayirlisiyla isteyenlere hayirli evladlar nasib etsin insAllah,ama Canim Arkadaslar lütfen sabir ve dua ile Güzel düsünün .esim 44 yasinda bende 42 yasindayim ikide Kizim var ,22 ve 20 yaslarinda Allah Cümlemizin cocuklarini bagislasin ,sevgi selamlar​

InsAllah olur Allahin izniyle sabir ve duayla ,güzel düsün olumlu olsun insAllah

Back
X